Eva Pavlin

Oproščanje in odpuščanje

piše: Eva Pavlin
19. december 2017    816 ogledov

Zapomnimo si, na svoji življenjski poti smo izključno sami odgovorni za svoje besede, misli, občutke, dejanja in izbire. Tudi če krivimo kogarkoli, to ne odvzame naše odgovornosti. Pomembno je zavedati se vsake bolečine, ki jo komurkoli prizadenemo, zanjo moramo prevzeti vso odgovornost.

Zato sta oproščanje in odpuščanje še kako pomembna. Sta pogoja, da se odpremo za sprejemanje in dajanje brezpogojne ljubezni.

Le ko oprostimo, se lahko zgodi zdravljenje, le oproščanje prinese mir v srcu in na planetu.

Ko smo v stanju umirjenosti, iz vsega srca pošljimo ljubezen v prihajajoče dni, pošljimo jo vsem, ki so nas ranili, četudi se nam to mogoče zdi težko.To so naši učitelji. Pošljimo ljubezen tudi sebi, v svoje srce.

Ljubezen, oproščanje in sočutje odpirajo vrata novi energiji, ki je brezpogojna ljubezen. Ta teče po vesolju in na nas je, ali se odločimo zanjo. Dvignimo vibracijo v polje Enosti vseh stvari in s tem odprimo svoj srčni center zdravljenju.

Vaja:

Vdihujte v najgloblje mesto v svojem srcu, globlje kot ste kdaj prej. Nato vdihujte v tihi prostor za svojim fizičnim srcem, kjer ste v stiku s svojo dušo. Tam se povezujte z Vsem, kar je. Občutite globino te povezave. Dovolite, da vanj steče energija ljubezni, odprite se zanjo. Ne bo vas ranila ali poškodovala, le pobožala in ogrela srce.

V tem stanju oprostite in odpustite vsem, tudi sebi.

Ko enkrat ustvarite to povezavo v svojem srcu, ne more biti prekinjena. In ko boste to povezavo ustvarjali še naprej, vedite, da nikoli ne morete biti sam in nikoli ne morete umreti. Greste naprej, tako kot vsi drugi. Kajti vsi smo skupaj ustvarili vse, kar je.

S Svetlobo in Ljubeznijo

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...