Mojca Gotlib

Osebna meditacija za obilje s 25 % popusta

piše: Mojca Gotlib
5. avgust 2019    407 ogledov

Nahajamo se v izjemnem ─Źasu, ki je mo─Źno zaznamovano z neskon─Źnimi mo┼żnostmi in obiljem, ki bo svoj vrhunec dosegel 8. avgusta, njegove energije pa bo ─Źutiti vse do 11. avgusta.

V tem ─Źasu imamo mo┼żnost, da za─Źnemo novo obdobje svojega ┼żivljenja in se odpremo za obilje vseh vrst.

Mo┼żnost imamo, da prese┼żemo ovire, k i jih imamo na poti do obilja in zdravimo vzorce pomanjkanja.

─îe ti do sedaj samemu ┼íe ni uspelo premakniti se iz za─Źaranega kroga pomanjkanja, ti sedaj, v tem mo─Źnem ─Źasu, nudim vodstvo in skupaj nama bo uspelo.

Sem Mojca Gotlib, u─Źenka ┼íole Diane Cooper, te─Źajnica Celestial Inspiration, energijska terapevtka in osebna du┼ína mentorica. Pri┼íla sem do to─Źke v svojem ┼żivljenju, ko ┼żivim v obilju vsega lepega in po tej poti lahko vodim tudi tebe.

 Samo zate bom posnela osebno meditacijo za obilje v kateri prejmeš:

  • osebne napotke in s tem jasnost za tvojo trenutno situacijo,
  • spreminjanje omejujo─Źih vzorcev delovanja in odstranjevanje ovir na poti do obilja in
  • zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor tvojega pomanjkanja; s tem preide┼í v delovanje iz obilja in do ┼żivljenja v obilju.

Osebna meditacija ima 1000 krat ve─Źji u─Źinek od skupinske, saj je ustvarjena in posneta samo zate. Vsak ima svoj unikaten preplet ovir na poti do obilja in z osebno meditacijo najbolj mo─Źno deluje┼í prav na te svoje ovire.

Prejme┼í posnetek meditacije z napotki in zdravilnim u─Źinkom, ki ti vsak dan pomaga, da zdravi┼í in deluje┼í na svoj izvor pomanjkanja, kar vodi v ┼żeljene pozitivne spremembe.

Poslu┼íanja meditacije ti ne bo vzelo dodatnega ─Źasa, pa─Ź pa ti ga bo podarilo.

Z osebno meditacijo namre─Ź prejme┼í vse potrebne napotke, usmeritve, uvide, zdravljenje in vse, kar potrebuje┼í za sre─Źnej┼íe in svobodno ┼żivljenje v obilju. Vse to ti prihrani dragoceni ─Źas, saj te usmeri v pravo smer in ti da potrebno mo─Ź za pot po njej.

V tem energijsko izjemno mo─Źnem ─Źasu, od 5. do 11. avgusta, ko ima┼í mo┼żnost, da prese┼że┼í svoje ovire do obilja, ti podarjam posebno darilo v obliki 25 % popusta na tvojo osebno meditacijo za obilje.

Cena zanjo je sedaj samo 66 ÔéČ. S tem prihrani┼í 22 ÔéČ in za─Źne┼í stopati po poti obilja.

Naro─Źi svojo osebno meditacijo za obilje ┼áE DANES na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na mobitel 031 359 922 (Mojca Gotlib).

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...