Mojca Gotlib

Osebna meditacija za obilje s 25 % popusta

piše: Mojca Gotlib
5. avgust 2019    390 ogledov

Nahajamo se v izjemnem času, ki je močno zaznamovano z neskončnimi možnostmi in obiljem, ki bo svoj vrhunec dosegel 8. avgusta, njegove energije pa bo čutiti vse do 11. avgusta.

V tem času imamo možnost, da začnemo novo obdobje svojega življenja in se odpremo za obilje vseh vrst.

Možnost imamo, da presežemo ovire, k i jih imamo na poti do obilja in zdravimo vzorce pomanjkanja.

Če ti do sedaj samemu še ni uspelo premakniti se iz začaranega kroga pomanjkanja, ti sedaj, v tem močnem času, nudim vodstvo in skupaj nama bo uspelo.

Sem Mojca Gotlib, učenka šole Diane Cooper, tečajnica Celestial Inspiration, energijska terapevtka in osebna dušna mentorica. Prišla sem do točke v svojem življenju, ko živim v obilju vsega lepega in po tej poti lahko vodim tudi tebe.

 Samo zate bom posnela osebno meditacijo za obilje v kateri prejmeš:

  • osebne napotke in s tem jasnost za tvojo trenutno situacijo,
  • spreminjanje omejujočih vzorcev delovanja in odstranjevanje ovir na poti do obilja in
  • zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor tvojega pomanjkanja; s tem preideš v delovanje iz obilja in do življenja v obilju.

Osebna meditacija ima 1000 krat večji učinek od skupinske, saj je ustvarjena in posneta samo zate. Vsak ima svoj unikaten preplet ovir na poti do obilja in z osebno meditacijo najbolj močno deluješ prav na te svoje ovire.

Prejmeš posnetek meditacije z napotki in zdravilnim učinkom, ki ti vsak dan pomaga, da zdraviš in deluješ na svoj izvor pomanjkanja, kar vodi v željene pozitivne spremembe.

Poslušanja meditacije ti ne bo vzelo dodatnega časa, pač pa ti ga bo podarilo.

Z osebno meditacijo namreč prejmeš vse potrebne napotke, usmeritve, uvide, zdravljenje in vse, kar potrebuješ za srečnejše in svobodno življenje v obilju. Vse to ti prihrani dragoceni čas, saj te usmeri v pravo smer in ti da potrebno moč za pot po njej.

V tem energijsko izjemno močnem času, od 5. do 11. avgusta, ko imaš možnost, da presežeš svoje ovire do obilja, ti podarjam posebno darilo v obliki 25 % popusta na tvojo osebno meditacijo za obilje.

Cena zanjo je sedaj samo 66 €. S tem prihraniš 22 € in začneš stopati po poti obilja.

Naroči svojo osebno meditacijo za obilje ŠE DANES na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na mobitel 031 359 922 (Mojca Gotlib).

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...