Mojca Gotlib

Podari si srečo in jo deli naprej

piše: Mojca Gotlib
15. november 2018    1085 ogledov

Sem Mojca Gotlib in v svojem življenju in pri svojem delu vedno znova ugotavljam, kako pomembna je za vsakega redna dnevna duhovna praksa, ki, po mojih izkušnjah, edina vodi do notranjega miru, sreče in izpolnjenosti. 

Ugotavljam pa tudi, da se ljudje izjemno težko držijo te redne duhovne prakse, zato sem se letos jeseni odločila, da vam pomagam pri tem. Želela sem vam dati nekaj, kar vas bo resnično pritegnilo in vam hkrati ne bo vzelo dodatnega čas ter bo po izjemno ugodni ceni.

Odločila sem se, da vsak mesec posnamem prijetno in hkrati močno meditacijo, ki bo usklajena z energijo meseca in vam bo pomagala delati vsak dan korake proti sreči.

Prvo meditacijo sem s tem namenom posnela za september in odziv je bil izjemen. Veliko ljudi jo je prejelo na svoj elektronski naslov in skoraj vsi so se odločili tudi za oktobrsko in novembrsko meditacijo, in to je postala vaša redna dnevna duhovna praksa: 

 • ki je vedno na voljo,
 • ki ne vzame dodatnega časa,
 • ki popelje korak po korak do srečnega in izpolnjenega življenja.                                                            

Meditacija ima velik učinek na vas

Meditacije dosegajo želeno, saj dobivam izjemno dobre odzive na učinke, ki jih imajo na vas.

Pomagajo pri sproščanju, pri veliko boljšem spancu, pri tem, da je glava lažja, da se ne obremenjujete več tako s stvarmi, na katere nimate vpliva, da lažje in bolj sproščeno delujete, do tega, da občutite lahkotnost, notranjo srečo in umirjenost.

Navajam samo nekatera prejeta sporočila:

"HVALA. HVALA, MOJCA, za čudovito meditacijo, katero sem prejela. Že takoj na začetku začutim močno energijo, katera se samo še z minuto v minuto stopnjuje. Začnem kar lebdeti. Super, božanski občutki. HVALA TI. HVALA. Vedno močneje čutim te meditacije. Vsak kotiček v moji notranjosti se zapolnjuje in vsako jutro se zahvalim, ker prebujam notranjo srečo." Majda Vedlin

 

"Rada bi povedala, da vaša meditacija zelo ugodno vpliva na moj spanec, česar doslej nisem dosegla z nobenimi točkami, rastlinami, sadeži in podobnim. Iz srca se zahvaljujem za čas in ljubezen, ki ste jo vložili v meditacijo." Silva Pregl

 

 

"Tvoja meditacija je nekaj posebnega; ustvarjena je z neverjetnim občutkom, ki se te mora dotakniti. S ponavljajočimi besedami si zgradila čudovito atmosfero. Hvala ti." Alojz Domnik  "Zahvaljujem se ti za čudovito meditacijo. Ob njej doživljam lahkotnost, občutek imam, da se z vsakim poslušanjem v meni nekaj odlušči. Postajam vsak dan bolj lahka in sanje so božansko lepe.'' Majda 

Vsak mesec nova meditacija in vsak mesec nov napredek

Meditacije so doživele odličen sprejem in dosegajo oziroma celo presegajo moja pričakovanja. Razmišljala sem, kaj lahko z njihovo pomočjo dosežete v pol leta ali celo enem letu. Moj odgovor je: "Izjemen napredek na vseh področjih svojega življenja! Vsak mesec nova meditacija in vsak mesec nov napredek!"

Zaradi vsega tega sem se odločila, da vam omogočim polletno in letno naročnino na meditacije z DARILOM in BONUSOM.

Cena mesečne meditacije je 8 €.

Cena polletne naročnine na mesečne meditacije (6 MM) je 40 € in s tem ti eno mesečno meditacijo podarim.

Cena letne naročnine na mesečne meditacije (12 MM) je 80 € in s tem ti dve mesečni meditaciji podarim. Poleg tega prilagam k letni naročnini še BONUS v obliki posnetka meditacije za otroke, za katero prejemam odlične povratne informacije mamic. 

Naročnino in s tem srečo lahko tudi podariš

Pred vrati so prazniki, in ker vem, da želite svojim najdražjim podariti nekaj, kar jih bo resnično osrečilo, imaš možnost, da polletno ali letno naročnino PODARIŠ.

Prejmeš BON, ki ga predaš ljubljeni osebi. Meni pa sporočiš samo elektronski naslov te osebe in vsak mesec bo naslednje leto prejemala posnetke meditacij, ki jo bodo vsak dan vodile do srečnega in izpolnjenega življenja.  

Podari si srečo in jo deli naprej še danes. SAMO V MESEC DECEMBRU imaš to enkratno priložnost, ki se bo ponovila šele čez eno leto.

Tvoja naloga je samo:

 • da vplačaš izbrani znesek na TRR z naslednjimi podatki:
  IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.
  Mojca Gotlib s.p., Ločna 31, 8000 Novo mesto
  Namen plačila: 6 MM ali 12 MM in IME in PRIIMEK 
  Sklic: SI00 in datum plačila
 • Po opravljenem vplačilu mi sporočiš na moj e-naslov mojca@duhovnoVodstvo.com, za koga in za koliko časa si vplačal/-a naročnino na meditacije.
 • Jaz pa na posredovani e-naslov v začetku vsakega meseca pošljem dostop do meditacije. Skupaj s posnetkom pošljem tudi napotke za poslušanje.

Želim, da čim prej začneš stopati proti svoji sreči in da že DANES vplačaš vstopnico do sreče zase in za svoje najdražje. Ta odločitev lahko popolnoma spremeni tvoje življenje in življenje tistega, ki ga obdariš.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...