Mojca Gotlib

Popeljem te tja, kjer je ljubezen doma

piše: Mojca Gotlib
29. oktober 2018    179 ogledov

POPELJEM TE TJA, KJER JE LJUBEZEN DOMA

Mesečna meditacija

Sem Mojca Gotlib in v svojem življenju in pri svojem delu vedno znova ugotavljam, kako pomembna je za vsakega redna dnevna duhovna praksa, ki vodi do sreče in izpolnjenosti. Nič zunanjega te ne bo osrečilo, pač pa srečo že nosiš v sebi, samo najti je potrebno pot do nje. Tukaj ti lahko pomagam jaz s svojim delom in s posnetki meditacij.

Ugotavljam, da se ljudje izjemno težko držijo te redne prakse, zato sem se odločila, da vsak mesec posnamem novo meditacijo, ki bo usklajena z energijo meseca in ti jo prejmeš na svoj e-mail naslov.

To je tvoja čudovita DNEVNA duhovna praksa:

 • ki ti je vedno na voljo,
 • ti ne vzame dodatnega časa,
 • popelje te korak po korak do srečnega življenja in
 • je dostopna po izjemno ugodni ceni.

Odzivi na meditacije v preteklih mesecih so številni in izjemni:

"HVALA.HVALA MOJCA za čudovito meditacijo, katero sem prejela. Že takoj na začetku začutim močno energijo, katera se samo še z minuto v minuto stopnjuje. Začnem kar lebdeti. Super, božanski občutki. HVALA TI. HVALA. Vedno močneje čutim te meditacije. Vsak kotiček v moji notranjosti se zapolnjuje in vsako jutro se zahvalim, ker prebujam notranjo srečo." Majda Vedlin

 

 

 

"Rada bi povedala, da vaša meditacija zelo ugodno vpliva na moj spanec, česar doslej nisem dosegla z nobenimi točkami, rastlinami, sadeži in podobnim. Iz srca se zahvaljujem za čas in ljubezen, ki ste jo vložili v meditacijo."  Silva Pregl

 Meditacija za november

Prepustila sem se energijam, ki prihajajo skupaj z novembrom in te energije so me popeljale na POSEBEN KRAJ, KJER JE LJUBEZEN DOMA.

Meni je bilo tako prijetno, lepo, umirjeno, ljubeče, srčno in povsem napolnjeno z LJUBEZNIJO.

Skupaj z zvoki narave, ki so v ozadju in s prijetno in umirjeno glasbo doživiš prav posebno dimenzijo. Spustiš se globoko vase, vsak dan globlje in sproščaš vse skrito v sebi, vse to, kar si skril/-a pred sabo in drugimi, da ne bi nikoli več čutil/-a, doživel/-a.

Ko prideš tja, kjer je ljubezen doma, se vse to skrito začne zdraviti. Vse to še zadnjič prosi za tvojo pozornost in potem se za vedno poslovi in rana, ki je bila na tem mestu se začne zdraviti.

Več kot imaš ozdravljenih svojih notranjih ran, lepši je tvoj svet, bolj srečen, bolj izpolnjen......

Meditacija po promocijski ceni

Za posnetek meditacije ti nudim prav posebno promocijsko ceno 5 €.

 • Tvoje naloga je samo, da vplačaš teh 5 € na moj TRR z naslednjimi podatki:
  IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.,
  Mojca Gotlib s.p., Ločna 31, 8000 Novo mesto,
  Namen plačila: meditacija november
  Sklic: SI00 11-18.
 • Po opravljenem vplačilu mi sporoči na moj mail mojca@duhovnoVodstvo.com, da si vplačal/-a meditacijo za november. 
 • Na svoj mail boš 1. novembra prejel/-a dostop do meditacije, ki jo boš redno poslušal/-a VSAK DAN cel mesec, lahko tudi večkrat na dan.

Pojdi z meditacijo spat

Moj napotek je, da greš s to meditacijo spat. Ni potrebno, da jo poslušaš buden/-na, saj tvoja podzavest nikoli ne spi in vse registrira tudi med spanjem. Pravzaprav si eno uro po tistem, ko zaspiš, najbolj dojemljiv/-a in sprejemljiva/-a za čudovite energije in vibracije iz meditacije. Vsak dan boš z njenim poslušanjem en korak bližje k srečnemu in zadovoljnemu življenju, saj boš zdravil/-a svoje notranje globoke rane.

Za večji premik v tvojem življenju je potrebno, da poslušaš meditacije VSAK DAN najmanj tri mesece zapored (tri različne mesečne meditacije). Vsak mesec ti bo na voljo nova meditacija za redno vsakodnevno poslušal/-a pred in med spanjem. 

Ko se bo že naselila sreča v tvojem življenju je tvoja naloga, da redno dnevno prakso obdržiš. Lahko naprej sam/-a meditiraš ali pa poslušaš vsak mesec novo vodeno meditacijo.

Želim, da čim prej začneš stopati proti svoji sreči, zato že danes vplačaj 5 €. Ta odločitev lahko popolnoma spremeni tvoje življenje.

Drobni koraki, ki jih narediš VSAK DAN v pravo smer, vodijo do VELIKIH pozitivnih sprememb v življenju in do SREČE.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...