Nastja Spasojević

12/12 – najmočnejši portal tega desetletja!

12. december 2019    4632 ogledov

Letošnji portal 12/12 bo izjemno močan, saj se na ta dan ne bo zgodila le poravnava števila 12, ampak ga bosta podprla še zadnja polna luna leta in pomik Kirona iz retrogradnosti. Skupaj z vsem tem dogajanjem bo portal 12/12 najmočnejši v tem desetletju, dnevi, ki mu bodo sledili, pa izjemno intenzivni ter polni možnosti in napredka.

Portal 12/12 - poravnava števila 12

Na 12. dan 12. meseca se aktivira močna numerološka koda 1212, ki pomaga dvigniti vibracijo našega svetlobnega telesa (merkabe), s čimer dosežemo višje zavedanje, dvig zavesti ter dostop do višjih dimenzij brezpogojne ljubezni, prinaša pa tudi zaključek velikega cikla.

Število 12 je pomembno v numerologiji, saj označuje celovitost in zaključenost, povezanost.

Pomaga nam, da stvari zagledamo v novi luči, da na svoje življenje pogledamo odmaknjeno in vidimo celotno sliko, pridobimo novo razumevanje.

Včasih je pomembno, da pridemo na konec nekega cikla, da vidimo njegovo pomembnost in veliko vlogo, ki jo ima v našem življenju, vzamemo njegova darila ter se skupaj s to energijo pomaknemo naprej.

Portal 12/12 podpira energija polne lune in Kirona

Energija števila 12 se na dan, kot je portal 12/12, močno pomnoži, letošnji portal pa bo še toliko močnejši, saj ga podpirata polna luna in Kiron.

Polne lune imajo moč osvetliti stvari, Kironov pomik v direktno gibanje pa nam bo pomagal ustvariti preboje na potovanju celjenja in zdravljenja, ki nam jih ponujata polna luna in portal 12/12.

Vse troje skupaj se bo zlilo v nekakšno kozmično dobro vilo, ki nam bo pomagala videti širšo sliko, z veliko jasnosti ter občutkom celovitosti in povezanosti.

Izražanje osebne resnice, biti odkriti s seboj in drugimi ter povedati, kaj resnično mislimo in čutimo – v to nas vabi portal 12/12.

Kako lahko te energije podpreš v svojem življenju?

Kiron prinaša zdravljenje globokih ran

Kiron je asteroid, poznan kot asteroid celjenja ran, saj posveti na naše najglobje rane in nam pomaga, da jih vidimo in nato zacelimo.

Na kaj nas opozarja?

Fizično zdravje: opozarja nas, naj bomo pozorni na svojo glavo in se posvetimo temu, kaj nam želijo sporočiti glavoboli, zaprti sinusi in težave z očmi. Vabi nas k temu, da v prihajajočem času fizično poskrbimo zanje in jim namenimo posebno pozornost.

Duševno zdravje: posvetil bo na vsa področja, kjer smo v vlogi žrtve. Njegova energija namreč želi v nas prebuditi avtentično vodjo in nas spodbuditi, da postanemo aktivni v svojem življenju, da izstopimo iz vloge žrtve. Pričakujemo lahko kakšen šok ali misli, ki nas bodo prebudile in odprle spremembi.

Čustveno: želi, da se postavimo zase. Če do zdaj ni bilo tako in če je treba postaviti dodatne meje, bo ta energija poskrbela za to, da se postavijo. Dvigne se lahko predvsem stara jeza, ki bo potisnjena na površje zato, da se sčisti.

Duhovno: vabilo nas bo vprašanje: KDO SEM? Od nas bo zahtevalo, da postanemo pristni in odkriti s seboj na popolnoma drugi ravni kot do zdaj.

Prav tako bo ta čas zahteval sprejemanje samega sebe na še globlji ravni kot kadarkoli prej. Vsi imamo rane, travme, preteklost. Vabljeni bomo, da to sprejmemo kot del nas, kot del naše celote. Čeprav nas je strah in bi želeli ta del odriniti, je edina pot do celjenja teh ran prav to, da jih sprejmemo in ugotovimo, da v resnici ne delujejo proti nam, ampak da so nam lahko v pomoč in nas usmerjajo v nekaj boljšega.

Ali katere od teh tem zazvenijo v tebi?

Polna luna vnaša v naša življenja energijo preboja

Energija polne lune nam prinaša možnost globokega preboja na področjih, kjer se počutimo zataknjene, na katerih delamo že nekaj časa, a se nam ne uspe premakniti. Prinaša nam sprostitev notranje teže, ki nas vleče navzdol in nas ustavlja, ter čustvene zakrčenosti na našem fizičnem telesu.

Kot zadnja polna luna tega desetletja prinaša izjemno močno sprostitev energije v vsakem izmed nas, zato se ne čudite, če v teh dneh doživljate izbruhe jeze, ščemenje telesa, evforijo – vse to je pritok energije v vaše telo in omogoča, da se končno sprosti vse, kar se mora.

Uporabite to energijo, da poskrbite zase in si prisluhnete. Kaj potrebujete? Kaj potrebuje vaša duša, kaj potrebuje vaše telo, kakšna čustva želijo priti na plano?

Dovolite si počitek, umik, čas, da sprostite, kar se želi sprostiti, in da se ponovno sestavite – sebe, svoje življenje … Spustite, kar vas otežuje, kar vam ne prinaša veselja, ob čemer se ne zaiskri v vašem srcu.

Bodite prijazni in nežni do sebe ob vsej tej intenzivni energiji, polni napetosti. Osredotočajte se na to, kar se mora izraziti, in poskrbite, da boste imeli vsak dan nekaj časa za to, kar vas pomirja in napolni z ljubeznijo. Naj bodo to kakav, meditacija, objem, sprehod …

Če imate težave v razmerju, polna luna ponuja odlično priložnost, da se stvari pomaknejo naprej – ni pomembno toliko, ali skupaj ali narazen, važna bo postavitev jasnih mej.

Ključno se je tudi zavedati, da je pomembno vse, kar v tem času pride na površje. Bolje je namreč, da se izrazi, kot da to potlačimo. S tem bomo dobili veliko osebno moč in zavedanje, kje smo. Le tako se bomo lahko pomaknili naprej.

Energija zadnje polne lune tega desetletja nas najbolj od vsega vabi k ravnovesju energij, k uravnavanju tega, koliko dajemo in koliko prejemamo. Razmislite torej, kolikor ste odprti za dajanje in koliko za prejemanje, ter se obema odprite!

Meditacija ob portalu 12/12

S preprosto meditacijo lahko dodatno podprete in povabite energije portala 12/12 v svoje življenje ter se tako odprete spremembam, ki jih prinašajo.

Kako?

1) Ulezite se na tla ali usedite v položaj lotosa.

2) Zaprite oči in 12-krat globoko trebušno vdihnite.

3) Vizualizirajte, da je vaša zgornja polovica telesa obdana s svetlobo čudovite piramide. Ta piramida od vas sega vse do neba in vas povezuje z močjo vesolja.

4) Nato si predstavljajte še eno piramido, ki obsega vaš spodnji del telesa in se povezuje s središčem matere zemlje.

5) 12-krat globoko trebušno vdihnite in si predstavljajte, da vdihnete skozi nebo in izdihnete v zemljo – dih potuje skozi obe piramidi in skozi vas.

6) Ko boste pripravljeni, si predstavljajte, da se zgornja piramida začne vrteti v smeri urnega kazalca, spodnja pa v nasprotni smeri.

7) Vizualizirajte to vrtenje in hkrati trebušno dihajte. Poskusite ostati s tem vsaj 21 trebušnih vdihov in opazujte, kaj se dogaja v vas. Prihajajo kakšna sporočila, kako se počutite?

8) Ko ste pripravljeni končati meditacijo, si predstavljajte, da piramide postajajo manjše in manjše, dokler ne izginejo v vas.

9) 12-krat globoko vdihnite in počasi odprite oči. Pomigajte s prsti, počasi pobožajte dele telesa: lase, obraz, vrat, roke itd.

10) Ko boste pripravljeni, počasi vstanite in se stresite. Popijte velik kozarec vode in zapišite, kaj se vam je dogajalo.

Kot vidite, so pred nami energijsko zelo intenzivni dnevi, zato si vzemimo čas zase in bodimo nežni. Naj energije odnesejo, kar je za odnesti, in prinesejo to, kar je v naše najvišje dobro. Čeprav je ob tem težko, saj v resnici ne vemo, kaj se bo zgodilo, poskusimo ostati osrediščeni v sebi in zaupajmo v življenje.

Preberi še:

Deli svoje mnenje! 8
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Matija
  komentiral 6 mesec nazaj
Nastja hvala lepa.
Natka
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala Nastja. ❤️
Anka
  komentiral 6 mesec nazaj
HVALA
Mojca
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala
Sonja
  komentiral 7 mesec nazaj
Spomnim se kaj mi prinaša radost in ne spomnim se kdaj sem se zaklenila pred tem. Sedaj vem, da se je potrebno odpreti in zaupati.
Mojca
  komentiral 7 mesec nazaj
To je moje obdobje..vem kaj sem se odlocila
  komentiral 7 mesec nazaj
če vemo, da časa kot takega ni in, da je ura umetno narejena, datumi določeni " od oka"  , ker v zgodovini manjka precejšnji del merjenja datumov, predvsem v črni dobi srednjega veka. Kako je potem zdaj naenkrat v zadnjih letih možna do minute, da ne pišem sekunde določiti kdaj se katera vrata kakšnega portala odpirajo? :)
David
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala, res se dogaja, zelo intenzivno.
Nalagam...