Mojca Koprivnikar

Priprave na 5D: Ste pripravljeni na svoje poslanstvo?

23. oktober 2021    445 ogledov

Mnogi menijo, da je odkrivanje poslanstva nekaj bombastičnega, nekaj kar je morda v resnici težko najti, kar je težko zaživeti, nekaj, za kar je potrebno obrniti na glavo celo življenje in ga spremeniti. Belijo si glavo in iščejo, iščejo. Ne najdejo. Iščejo nekaj bombastičnega, edinstvenega. Povsod pišejo o tem, kako je potrebno najti svoje poslanstvo in potem bo naše življenje popolno. To se res zdi na eni strani težko, na drugi strani pa smo polni pričakovanj, da nam bo odkritje poslanstva prineslo odrešitev muk   Ustavijo se – izziv je prevelik. Čakajo. V službah, ki jih izčrpavajo, kjer se ne morejo v celoti izraziti. Zakaj? Ker smo bili vzgojeni z mislijo, da edino tako lahko preživimo. Sebe in svojo dragoceno energijo dajejo sistemu.

JE POSLANSTVO RES NEKAJ BOMBASTIČNEGA?
Za nekoga res lahko pomeni veliko spremembo v življenju, ker je ta sprememba del dušnega načrta te osebe. A za večino poslanstvo pomeni nekaj, kar lahko že počnete v svojem vsakdanjem življenju – v službi ali v prostem času, lahko gre za kakšno opravilo, ki ga počnete, ki ga je potrebno razširiti itn. Bistvo je pravzaprav v tem, da je poslanstvo usklajeno s 5D, to pomeni, da ustvarjamo z drugačno energijo in v skladu z Višjo inteligenco. Kaj to pomeni in, kako bo to izgledalo za večino in vas? To je tisto ključno vprašanje.

Najlažja pot je, da se osvobodimo vsaj delček (včasih res ni potrebno veliko) starih vzorcev delovanja in razmišljanja, takrat se nam tudi pogled na naše poslanstvo in pot do njega odpreta in razsvetlita.

V vsakemu izmed nas je zapis o tem, kako njegovo življenje izgleda v skladu s peto dimenzijo. Ta zapis nosi vse informacije o tem, kakšno je vaše poslanstvo in kako ga uresničiti. Kakšne korake je potrebno narediti in kako izpeljati pot do “tja”. Ampak v resnici je že vse TUKAJ. V vas in z vami. Vse, kar je potrebno storiti je, da se tega spomnite, obudite. ZDAJ je nepreklicno napočil čas, da se začnemo vračati k sebi in k svojim notranjim darovom in potencialom.

Veliko ljudi me sprašuje, kako naj najdejo svoje poslanstvo. Do takšnih informacij najlažje pridemo, ko se povežemo s svojim Višjim jazom, Višjim vodstvom, tudi s svojim angelom varuhom oz. angeli.

ZAKAJ JE TA ČAS POPOLN ZA UDEJANJANJE SVOJEGA POSLANSTVA?

Kljub temu, da se nahajamo v izredno turbulentnih časih si v resnici nebi mogli želeti bolj ugodnega časa, da poiščemo in postopoma zaživimo svoje poslanstvo.

ZAKAJ?
Star sistem razpada. Hkrati pa se v ozadju formira že nov svet. Vodnarjeva doba in peta dimenzija in vibracija/frekvenca 5D, ki je na Zemlji že dostopna in se z njo že lahko začnemo usklajevati. In kaj prinaša uskladitev z energijo 5. dimenzije?

STARI SISTEM VS. NOVI DOBA
Ne glede na to, kako krčevito se oprijemamo starega sistema, nova doba je tu in vse bolj je tukaj. Srečali se bomo z njo. Vse bolj nam bosta na voljo samo dve možnosti: ali izčrpanost in utrujenost, apatija v starem sistemu ali pa moč življenja, obilje, mir in svoboda v novi dobi …

V starem sistemu smo bili usmerjeni navzven, dali smo mu moč in bili od njega odvisni. Nova doba prinaša vrnitev k sebi, iz uma v srce in v svojo resnično notranjo moč. Posameznik prehaja od odvisnosti do neodvisnosti. Ustvarja iz sebe in za sebe, a v višje dobro …

Ste pripravljeni na polet?

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
Nalagam...