Marjanca Vergan

SLON - simbol zaščite, obilja in modrosti

24. april 2020    482 ogledov

Energija SLONA v astrološki simboliki povezuje:

planet Jupiter, Luno, znamenje Raka in 4. hišo.  

Njegova energija nam omogoča globoko prizemljitev, duhovno ekspanzijo, telepatsko komunikacijo, predvsem pa se njegova kvaliteta odraža v intuitivni ženski naravi in skrbi za dobrobit drugih.

V mitologiji je Slon simbol kraljevskega rodu, zaščite in modrosti. Svojo moččrpa iz zemlje, uživa v družbi svoje družine, prijateljev in skupnosti, za kar jim je zelo hvaležen. Oseba, ki ima SLONA za svojega  duhovnega živalskega vodnika (astrološki vpogled v natalno karto) je vedno pripravljena na uslugo in pomoč mladim, starim in manj srečnim ljudem. Njegova narava je spontano plemenita.

 

V kolikor je SLON tvoj duhovni živalski vodnik, si zelo inteligentna oseba, željna znanja, ki ga pridobivaš na različne načine:  skozi formalno izobraževanje, življenjske izkušnje in modrost starejših. Poleg inteligence spontano uporabljaš in koristiš tudi intuicijo in tako pomagaš drugim do boljših rešitev. Največjo izpolnitev čutiš takrat, ko opravljaš aktivnosti, ki so pomembne za širšo družbo ali ves svet.

Svoje znanje črpaš iz starih modrosti, kot je npr. Vedska kultura in ga prenašaš drugim, saj je Slon glavni simbol znanja.

Ritual za povezovanje z duhovno energijo Slona

V svojem prostoru za sproščanje si prižgi dišečo palčko sandalovine.  Umiri in utišaj svoj um ter začuti komu si lahko v pomoč. To je lahko oseba, ki jo poznaš ali pa bi s prostovoljstvom lahko pomagal/a drugim ljudem.

Naravo slona najlažje oživiš takrat, ko si v kontaktu z drugimi ljudmi  in širšo skupnostjo, takrat, ko nekaj ustvarjaš, zdraviš ali pa nekomu pomagaš.

 

Že poznaš svojega DUHOVNEGA živalskega vodnika in njegovo sporočilo zate?

 

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...