Monika Radič

Smisel življenja je...

15. julij 2019    28 ogledov

''Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in s čivavo na straži...'' :)

 

Upam, da uživaš poletje tudi če še nisi bil/a na dopustu.

Smisel življenja je v resnici to, da si življenje kreiramo na tak način, da se vsak dan počutimo, kot da bi bili na dopustu.

To lahko naredimo le tako, da delamo tisto, kar nas resnično osrečuje in se obdamo z ljudmi, ki so nam v doprinos in dvigujejo našo vibracijo. Jaz sem presrečna in hvaležna, da sem si življenje skreirala na tak način, da vsak dan uživam v svojem delu in da vse kar počnem, počnem z ljubeznijo in z vsem svojim srcem.

  • Če se tudi ti želiš počutiti tako,
  • če si želiš kreirati takšno življenje, da se boš vsak dan počutil/a kot da si na dopustu,
  • če si želiš dati svoje možgane na ''off'' in
  • če si želiš podariti malce razvajanja...

...lahko to dosežeš z Access bars tretmaji.

 

Zakaj?

Access bars je nežna tehnika, pri kateri se rahlo dotikamo 32 točk na glavi. Tvoji možgani po 15 min tretmaja, preidejo v Theta valovanje. To je stanje globoke relaksacije, kjer se dogajajo največja zdravljenja in največje transformacije. Na glavi imamo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, kontrolo itd., katere vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki nas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih. Z rahlimi pritiski na te točke, se raztapljajo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa. Olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

Če opišem čisto 'po domače': Občutek med in po tretmaju je kot bi dali možgane na ''off'', v naši glavi pritisnili tipke CTRL+ALT+DEL, izbrisali vse nepotrebne datoteke, ki jih ne potrebujemo in tako ustvarili več prostora za tisto, kar si želimo.

 

Se sliši super, ane? ;)

Saj tudi je! Meni so barsi popolnoma razširili zavedanje in v mojem življenju odpravili mnogo omejujočih prepričanj, ki so me prej ovirale, da bi lahko imela vse, kar sem si želela in kar danes imam. Kaj vse so barsi doprinesli mojim dragim strankam, pa si lahko prebereš TUKAJ.

 

P.S.: Ne vabim te na tretma. Vabim te, da slediš svojemu vedenju, svoji energiji ob prebiranju teh besed...in če ob barsih čutiš lahkotnost, če začutiš da je to nekaj kar bi bilo tudi zate, potem si to izberi. Ne zato, ker misliš, da moraš, temveč zato, ker tako čutiš. ;)

 

Želim ti lahkotno, radostno in veličastno poletje!
Objem,

Monika

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...