Renata ReaDana

Kaj nam sporoča Univerzum za mesec december?

2. december 2016    2281 ogledov

Mesec december je mesec miru in druženje samim seboj. Z ljudmi, ki v nas prebujajo mir, varnosti, srečo in nas opomnijo kako pomembni smo za ta svet. Ljudje, ki nas sprejemamo in ljubijo takšne kot smo in nas spodbujajo, da gojimo do sebe ljubezen in spoštovanje.

V decembru izstopi iz množice in dovoli si slediti svoji energiji

Ta mesec se odloči zase in za svoje želje. Ta mesec končno bodi to kar si. Veliko si naredil v mesecih, ki so za teboj, zdaj je čas zate. Zadaj je čas, da se umiriš in začneš dihati umirjeno in sproščeno - drugače. Leto 2017 je leto sonca. Veliko energije in poleta. Vse, kar si v letu 2016 očistil, sprostil, odpustil, se začel prebujati in spreminjati tok misli – zdaj ko si svoboden, brez zamer in brez dodatnih bremen, te bo december 2x nagradil in popeljal v energijo manifestacije tvojih srčnih želja. Leto 2017 pa bo, le nadaljevanje.

Narava ne razume obupa! Narava išče ravnovesje, vi pa ne morete biti hkrati obupani in uravnovešeni. Življenje ni nujno stalen boj. Prepustite se toku. To ni nezainteresiranost, gre le za to, da ne poskušate izsiliti stvari. Nikar ne rinite z glavo skozi zid!  (A. Matthews)

Za mesec december sem tokrat pogledla v Tarot karte Bral Talej. Sporočilo Univerzuma za mesec december se glasi:

Iskal/-a si dušo in našel/-a strah. Zato se braniš in skrivaš pred okolico in v prvi vrsti pred sabo. To ni pomembno. Odmakni strah. Predihaj ga. Ozavesti ga in dovoli da odide.

Lahko živiš brez strahu in brez občutkov krivde in žalosti. Da nekaj delaš zato, ker je okolje strahu in žalosti. Razumeti moraš, da je potrebno vztrajati. Da spoznaš dušo, ki jo poznal/-a v preteklosti je potrebno sprostiti strahu.

Zdravljenje poteka s pomočjo dobrodelnosti in dajanja

Pogledi ljudi, ki bodo izkazovali hvaležnost bodo napolnili tvoje srce. Srce, ki hrepeni po miru, harmoniji in smehu. V tem času bo veliko smeha in sproščenosti. In brez strahu kaj bo jutri - je smeh bolj sproščen.

Molitev meseca decembra:

SEM tukaj in zdaj. Osvobajam se strahu na vseh nivojih.

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...