Mojca Gotlib

Stopi na pot obilja - meditacija za oktober 2018

piše: Mojca Gotlib
26. september 2018    967 ogledov

STOPI NA POT OBILJA!

Sem Mojca Gotlib in v svojem življenju in pri svojem delu vedno znova ugotavljam, kako pomembna je za vsakega redna dnevna duhovna praksa, ki vodi do sreče in izpolnjenosti. Nič zunanjega te ne bo osrečilo, pač pa srečo že nosiš v sebi, samo najti je potrebno pot do nje. Tukaj ti lahko pomagam jaz s svojim delom in s posnetki meditacij.

Ugotavljam, da se ljudje izjemno težko držijo te redne prakse, zato sem se odločila, da bom posnela meditacijo za prihajajoči mesec oktober in za vse naslednje mesece in ti jo prejmeš na svoj e-mail naslov.

To bo lahko tvoja dnevna duhovna praksa, ki ti bo vedno na voljo, ne bo ti vzela dodatnega časa in bo dostopna po izjemno ugodni ceni.

Za mesec september sem posnela prvo meditacijo in odzivi so izjemni:

"HVALA.HVALA MOJCA za čudovito meditacijo, katero sem prejela. Že takoj na začetku začutim močno energijo, katera se samo še z minuto v minuto stopnjuje. Začnem kar lebdeti. Super, božanski občutki. HVALA TI. HVALA. Vedno močneje čutim te meditacije.  Vsak kotiček v moji notranjosti se zapolnjuje in vsako jutro se zahvalim, ker prebujam notranjo srečo." 

Majda Vedlin 

 

 

"Rada bi povedala, da vaša meditacija zelo ugodno vpliva na moj spanec, česar doslej nisem dosegla z nobenimi točkami, rastlinami, sadeži in podobnim. Iz srca se zahvaljujem za čas in ljubezen, ki ste jo vložili v meditacijo."  Silva Pregl

"

Meditacija je odlična.  Zelo pozitivna in lepi zvoki." 

Mateja Stanić 

"

Meditacijo redno poslušam in moje življenje je bolj umirjeno in zadovoljno, tako da je to zelo dobra investicija vase." A.B.

Stopi na pot obilja - meditacija za oktober 2018

V prisotnosti lepih energij sem v naravi že posnela meditacijo za mesec oktober, ki je energijsko usklajena z dogajanjem v tem mesecu.

Prinaša ti čudovite energije osvobajanja ovir na poti do obilja. Popeljala te bo v novo, lepše življenje v obilju vsega lepega.

Meditacija po promocijski ceni

Za posnetek meditacije ti nudim prav posebno promocijsko ceno 5 €, ki je resnično dostopna vsakemu.

Tvoje naloga je samo, da vplačaš teh 5 € na moj TRR z naslednjimi podatki:
IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.,
Mojca Gotlib s.p., Ločna 31, 8000 Novo mesto,
Namen plačila: meditacija oktober
Sklic: SI00 10-18.

Po opravljenem vplačilu mi sporočiš na moj mail mojca@duhovnoVodstvo.com , da si vplačal/-a meditacijo za oktober. Za vse dodatne informacije sem ti na voljo tudi na telefonu 031 359 922 (Mojca Gotlib).

Na svoj mail boš do začetka meseca oktobra prejel/-a dostop do meditacije, ki jo boš redno poslušal/-a VSAK DAN cel mesec, lahko tudi večkrat na dan.

Pojdi z meditacijo spat

Pomembno je, da greš s to meditacijo spat. Ni potrebno, da jo poslušaš buden/-na, saj tvoja podzavest nikoli ne spi in vse registrira tudi med spanjem. Pravzaprav si eno uro po tistem, ko zaspiš, najbolj dojemljiv/-a in sprejemljiva/-a za čudovite energije in vibracije iz meditacije. Vsak dan boš z njenim poslušanjem en korak bližje k srečnemu in zadovoljnemu življenju.

Si želiš stopiti na to pot z menoj?

Takoj vplačaj 5 € in mi to sporoči na mail mojca@duhovnoVodstvo.com .

V začetku meseca boš prejel/-a dostop do meditacije, ki te bo vsako noč popeljala korak bližje k sreči in radosti v tvojem življenju.

Za večji premik v tvojem življenju je potrebno, da poslušaš meditacije VSAK DAN najmanj tri mesece zapored (tri različne mesečne meditacije). Vsak mesec bom posnela novo meditacijo in ti jo boš redno poslušal/-a vsak dan med spanjem. 

Za oktober in november velja promocijska cena 5 €, za december in nadaljne mesece bo cena 8 €.  

Ko se bo že naselila sreča v tvojem življenju pa bo tvoja naloga, da redno dnevno prakso obdržiš. Lahko naprej sam/-a meditiraš ali pa poslušaš vsak mesec mojo novo meditacijo.

Želim, da čim prej začneš stopati proti svoji sreči, zato že danes vplačaj samo 5 € in s tem začni spreminjati svoje življenje.

Drobni koraki, ki jih narediš VSAK DAN v pravo smer, vodijo do VELIKIH pozitivnih sprememb v življenju in do SREČE.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...