Renata Damiš

Tarot napoved tedna: 14. - 20. 8. 2023

12. avgust 2023    361 ogledov

V sled dogodkov, ki so se nam vse dogajali v preteklih dneh, smo dobili tudi karti Obnove in Desetico zraka, ki nakazujeta, da bo prihodnji teden potekal predvsem v luči obnove in okrevanja. 

Za nami je dolga pot, pot zelo pomembnih lekcij, na katerih smo poglobili spoznavanje samih sebe in okrepili duhovno zavedanje. Čaka nas premor, pregled in ocena. Čas je za temeljit premislek o preteklosti in naših dosežkih, zato, da bi se lažje lahko odločili, kam si želimo v prihodnosti. 

Staro se zaključuje in se postavlja novo, na novih temeljih. Prihajamo do pomembnega razpotja, na katerem bo potrebno dobro premisliti, predvsem pa dobro razumeti kje smo trenutno in kam hočemo naprej. Kakšno nov svet si želimo postaviti, kako vidimo sebe v prihodnosti, kam želimo priti, kakšne so naše možnosti in na kakšen način bi navedeno lahko dosegli in realizirali v materialnem svetu? 

Energije prihodnjega tedna nas bodo spodbujale, da dobro premislimo o vseh svojih prihodnjih možnostih, saj se nahajamo pred pomembnimi novimi življenjskimi odločitvami. Čas je za ovrednotenje našega življenja, da bi lažje zmogli razumeti spremembe, ki si jih želimo v prihodnosti.

 Nahajamo se pred pomembnimi zaključki in preobrazbami, ki bodo naš dosedanji svet in vsa naša dosedanja doživljanja temeljito spremenila, zato, da bi lahko segli še višje, še bolj osveženi, še bolj prenovljeni in prerojeni, še boljši kot smo bili v preteklosti. 

Teden bo potekal v luči izjemnega sočutja, skrbnosti in naklonjenosti, energije nas bodo izjemno spodbujaje k služenju drugim in svetu. Osredotočeni bomo predvsem na "resnični" gmotni svet, ne toliko na višje duhovne nivoje. Duhovni svet, povezanost z božanskim bo ta teden nekoliko bolj v ozadju. 

Čas je za premike v novo smer in nove začetke. Lahko, da smo žalostni zaradi koncev, ki so se nam vse pripetili, a zadeva je vsaj za nami in lahko nadaljujemo svojo pot. Ko se ne oklepamo več minulega, lahko začnemo ustvarjati čudovito novo življenje in svojo energijo posvetimo temu, kar nas še čaka in kar še lahko ustvarimo. Ne postavljajte si omejitev, kaj vse je še možno in kaj vse še lahko dosežete.

Vikend bo pester in poln veselega in razburljivega dogajanja. Veliko stvari se nam bo dogajalo. Zagnani bomo, vleklo nas bo na več različnih koncev, razpeti bomo v več različnih stvari in vse bomo želeli opraviti istočasno. Lahko, da bomo veliko delali, a se ob tem tudi zabavali. Na trenutke bo morda nepredvidljivo in malce kaotično. V zraku bo optimistična energija, čas bo primeren za praznovanja. Energije ob koncu tedna nas bodo nagovarjale k uživanju življenja in iskanju razlogov za zabavo. Izkoristite priložnost, se zabavajte in praznujte!

 

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvalaaaaa❤️
Teme:
Nalagam...