Karmen Plavčak

Tedenska intuitivna napoved: 1.–7. 4. 2019

1. april 2019    544 ogledov

Teden, ki je pred nami, bo izjemen. Podprt bo z zelo sončnimi energijami, pogumom, novimi načrti, novimi akcijami, novimi projekti, novimi pogledi na vaš vsakdan. Dovolite si spremembe in se podajte na malo drugačno kot običajno, svojo življenjsko pot.

Zlahka boste marsikaj spremenili

Predajte se energijam, ki vas spodbujajo k spremembam ter k preizkušanju novega, h gibanju, dobri komunikaciji in temeljitemu spuščanju starih vzorcev. Spustite jih in sprejmite novosti, ki so bolj podporne za vas.

Zlahka boste marsikaj spremenili, še posebej če v to smer gledate že nekaj časa. Preprosto negujte zaupanje v svoje telesne občutke, intuicijo. Sprejmite obilje, ki vam bo dano v obliki materialnega, sprejmite darove in talente, začutite pretočnost, ne zamudite priložnosti in idej, ki ste jih lahko deležni. Zaupajte in delujte z višjim namenom.

Energije vam bodo prinašale ravnovesje, spremembe vas bodo potisnile v bolj stabilne okoliščine, kot ste bili vajeni do zdaj. Zato naj vam ne bo tuje, da si vzamete čas zase, za meditacijo in se poglobite vase, navežete oz. poglobite stik s svojo dušo. Izjemno pomembno bo, da se boste zavedali svoje notranje moči in negovali notranji steber. Potemtakem boste zlahka naredili spremembe, sprejeli odgovornosti v družini ter na svoji kreativni, poslovni, poklicni poti. Dovolite, da se rodijo nove ideje. Prisluhnite svojemu inspirativnemu delu, vedenju in sledite načrtu svoje duše.

Čas je za spontanost, lahkotnost, navdihe, ustvarjalnost

Energije vas spodbujajo, da se jim resnično odprete in naredite prve korenite premike. Ste začutili navdih?

Vaša kreativna narava se razvija skozi različna področja na različne načine. Bodite spretni in enak sistem uporabite na drugem področju svojega vsakdana. Videli boste, da znate stvari oz. situacije speljati na svoj, edinstven način prav tako dobro kot drugi.

Energijam, ki spodbujajo vašo individualnost, edinstvenost, ustvarjalnost in inovativnost, se ne boste upali predati zlahka, razen če ste tega že vajeni.

Ostaneta vam dve možnosti:

  • da ne naredite nič, saj vam dosedanje stanje prija in ne čutite razloga, da bi karkoli spremenili,
  • ali pa da naredite popoln preobrat in se podate na pot k svojemu cilju popolnoma drugače, na način, ki vas navdihuje in je za vas edinstven. 

Moč, ki bo stala za vsem tem, bo za vas neprecenljiva. Pomembno bo, da jo zares vzamete v svoje roke, da uporabite modrost, ki jo nosite v sebi, ostanete potrpežljivi in naredite spremembo v temelju svoje biti. Potem lahko upravičeno pričakujete tako finačno kot drugo oblije v svojem življenju.

Bodite praktični, vstopite v obdobje individualnosti in osebnega izražanja

Čas je, da svoje ideje in dobro izdelane načrte prenesete iz misli v prakso. Energije izjemno subtilno, a zelo močno spodbujajo vsakega izmed vas, da se zave svojih talentov, darov v vsej popolnosti, da zaupa vase in jih udejanji. Čas je za prekinitev od predhodnih vključenosti, kjer je šlo za pomanjkanje ravnovesja, harmonije in osebne rasti. To boste lahko začutili ali v ljubezenskih odnosih ali pa v partnerstvu v poslovnem svetu, s sodelavci, v glavnem v delovnem okolju.

Zagotovo boste začutili, da takšnih sprememb ne boste naredili oz. da bi se najraje izognili vsemu. Kljub vsemu vam bo tudi to prineslo v vaš vsakdan neki nivo izražanja svoje vsakdanjosti in boste lahko kljub vsemu uvideli spremembo v odnosu. Način izražanja svoje individualnosti bo različen pri vsakem izmed vas. Zato prisluhnite sebi.

Odprite se novemu področju v življenju

Ko želimo premakniti nekaj v našem vsakdanjiku, sprva to ni najbolj preprosto. V tem tednu se lahko v tem malce preizkusite, saj boste podprti z izjemno sončnimi energijami, polnimi poguma in samozavesti – ti dve vrlini bosta v tem tednu čudovita pripomočka. Pogum vam bo v veliko pomoč, če se boste z zavedanjem spravili v akcijo, uresničenje svojih idej in načrtov. Nepričakovane spremembe so stalnica v vašem vsakdanjiku, zato tudi zdaj to lahkotno sprejmite.

Do zdaj zgrajeni temelji še vedno potrebujejo nekaj reda, sistematičnosti, novih gradenj, da bodo postali bolj čvrsti in odlična podlaga za vsako nadaljnjo spremembo. Spremembe vam prinašajo nove izkušnje, izkušnje pa v vas gradijo zaupanje in vero, da lahko naredite nekaj popolnoma novega veliko hitreje kot do zdaj. Zavedanje, da je čas dragocen, je nujno. Zato pogumno naprej in ne zamujajte svojih priložnosti.

Ustvarjalnost bo vaša strast

Bodite ustvarjalni, predajte se tem igrivim, otroškim energijam, ki vas spominjajo na trenutke iz otroštva, obdobja najstništva. V tem tednu se odločite za ustvarjalnost.  K temu vas bo spodbujala energija, ki vam ponuja, da se še bolj odprete svoji srčni naravi. Z zavedanjem, znanjem, intuicijo boste svojo ustvarjalno naravo le še plemenitili.

Morda ste na točki, na kateri močno čutite, da se vam odpirajo vrata. Ko to začutite, preprosto ustvarjajte. Če ste med začetniki, ki niso risali že od malih nog, nadaljujte od tu. Morda ste razvili čudovit del svoje kreativnosti, ga okrepili z znanjem, zdaj pa je čas, da vse skupaj dvignete še na višjo raven.

Poskusite resnično začutiti strast, ljubezen, srčnost, zvestobo, navdušenost, radodarnost in optimizem. Izjemno bo, če boste znali svojo ustvarjalno naravo tudi uokviriti v obliko nekega projekta, cilja, odnosa ali situacije, ki se mora zgoditi. Pomembno bo predvsem to, da boste zaupali vase in se skušali izraziti navzen, prek svoje umetniške narave (pa naj bo to risanje, pisanje, petje …); priporočam, da svoji ustvarjalni naravi pustite na plan. Izjemen stres vašega vsakdanjika vam lahko povzroči zaprtost vase in čustveno zadrževanje. Dovolite si biti pretočni, odprti, kreativni in optimistični ter zaupati v pozitiven rezultat, ko nihče več ne verjame, da bo uspelo.

Moč, samozavest, pogum vam prinašajo obilje v tem tednu. Spremembe, ideje, ustvarjalnost, red, sistematičnost pa ravnovesje. Negujte voljo, pogum, samozavest in vztrajnost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...