Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 10. -16. 12. 2018

8. december 2018    896 ogledov

Pred nami so spremembe, nova raziskovanja, selitve, premiki, potovanja. Dovolite si sprejeti energije, ki jih prinaša Univerzum. Obdobje retrogradnosti se je zaključilo in vsakemu izmed vas prineslo izjemne izkušnje. Veliko stvari ste do sedaj spustili, preoblikovali, postavili na nove temelje. Zdaj prihaja čas, da vse skupaj oplemenitite in videli boste, zakaj mora vse skupaj ostati trdno.

V tem tednu bodo energije spodbujale v vas pogum za nove stvari, projekte, odnose. Situacije, projekti bodo v vas same vlivali samozavest, pogum in prve korake. Izražanju vaše edinstvenosti se ne boste mogli upreti.

Ideje, ki bodo prihajale bodo zahtevale realizacijo

Pred vami je obdobje, ki bo idealno za nove začetke, predvsem za projekte, ki jih želite popolnoma na novo začeti. Predajte se radosti veselju, otroški igrivosti. Izobražujte se, preskočite oviro, postavite odličen urnik in se uskladite s cikli ter ritmi narave. Nepozabite na zdrav način življenja. Gibanje, narava, ekološka in sveža hrana, pozitiven način življenja naj bodo v vašem prioritetnem razredu.

Pred vami je teden delovanja

Odločite se in delujte v trenutku, kot otrok. Prepustite se popolnoma. Saj boste le tako vsak dan našli nove poti, novo svetlobo, nova spoznanja, ki vas bodo spremenila. Če ne storite ničesar, to ponavadi ne pomeni, da ne ukrepate. Lahko si priznate, da je to odzivanje brez volje ali usmeritve iz preteklosti. Gibajte se kot otrok, bodite navdušeni nad različnimi možnostni, kajti le te so neskončne.

Sprejmite izziv neznanega, kljub vsem strahovom in videli boste kaj je pogum. Za pogumom se vedno skrivajo strahovi. Vedno znova in znova, ko boste sprejemali izzive, vedno znova se bodo razblinili in postali vedno manjši. Neprecenljiva izkušnja radosti, ki jo prinaša neznano, močna vznesenost, ki vznikne v neznanem, pa vam bo dala določeno moč, integriteto in bo okrepila vašo inteligenco.

Pogum pomeni, da z veseljem tvegate znano za neznanim, domače s tujim, udobno z neudobnim. Ta pot je naporna, se bolj zato, ker je cilj neznan. Zato tvegajte, saj boste le tako spoznali kaj je pravzaprav življenje. Vaša individualnost ne pozna meja.

Sprejmite spremembe, lahkotnost in odkrijte neznano

Čas za spremembe je tukaj, nikar se jim ne upirajte. Sprejmite jih in naj za vselej ostanejo vaša stalnica v življenju. Velikokrat se lahko zalotite kako ste se zataknili v dano situacijo, oz. veselo delujete znotraj zlate kletke, ali še boljše v coni udobja.

Ali vam morda življenje sporoča nekaj popolnoma drugega, že dalj časa? Ste tudi vi med tistimi, ko vam energije ne pustijo, da bi se vrnili v cono udobja, ampak vas korak za korakom smiselno spodbujajo k naslednji življenjski nalogi. Bodite lahkotni, strastni, veseli, iskreni in polni entuziazma.

Dovolite si odkriti tisti del neznanega, po katerem hrepenite. Dovolite si odkriti in delovati “na novo”. Uvod v čas sprememb se zaključuje, čas je, da to spremembo naredite in jo začnete živeti. Sprejmite svojo globino čutenja in potrebo po svobodi ter sprejetosti. Spremembe ponavadi izjemno dobro vplivajo na izboljšano raven čustvenega nadzora. Razvili boste večjo mero osebne svobode, ki je povezana s povečanim duhovnim zavedanje. Če ste imeli v preteklosti preveč skrbi okoli finančne varnosti, potem, se vam bodo v tem obdobju takšne stvari razkrile, v smislu, kaj je tisto, kar zares potrebujete.

Odprite se novim idejam in to delite

Ideje včasih izjemno na nadležen način izzivajo vašo pozornost. Velikokrat jih zanemarite in si rečete, ne niše pravi čas, bom kasneje. Posledično pa se vedno zalotite, kako na izjemno subtilen način najdejo pot do vas. Ponavadi jih sami začutite, vidite, slišite, ker pa jim ne date dovolj pozornosti, do vas pridejo tako nepričakovano, preko prijateljev, raznih pesmi, plakatov, naslovov v časopisu, izbranih člankov ali celo delavnic, seminarjev in izobraževanj.

Prisluhnite osebam, ki vam o vaših idejah na subtilni ravni veliko sporočajo. Ko to začutite se ustavite in nemudoma storite prvi korak. Z idejo nekaj naredite, oplemenite vašo vizijo, postavite si prve cilje in kokrak za korakom utrdite svojo pot. Bodite odprti, imejte polna pljuča, z njimi dihajte in radostno ustvarjajte. Ko idejo sprejmete, uredite, udejanite, bodite pripravljeni tudi na to, da to delite z ostalimi.

Predstavite jim tisti prvi občutek in pokažite, kaj ste naredili ter kaj je tisto, kar je dobro za vse. Vsak je edinstven na svojem področju. Zato zavihajte rokave in se odprite novostim, idejam in ljudem s katerimi lahko to delite.

Samozavest, pogum, strast bodo vaše vrline

Te vrline so v vaše življenje prišle z namenom. Verjetno se boste navduševali nad potovanji. Imela bodo posebno vlogo, saj bodo za vas sredstvo učenja in širjenja življenjskega uvida. Dovolite si, da vaše umske zmožnosti dosežejo pozitivno širitev in priljubljenost. Zavedati se morate, da imate dovolj ustvarjalne moči, da lahko obidete vse ovite na poti k jasnemu izražanju. Naj vas ne bo strah. To že dobro veste, da strah ni nič drugega kot odsotnost ljubezni. Zato pozabite nanj in storite tisto nekaj z ljubeznijo. Če boste zares ljubili, bo strah izginil. Če ljubite predano, strahu ni mogoče najti. Ljudje ponavadi so strastni, ljubeči, kadar so njihovi pogoji izpolnjeni. Bodite sebični. Ljubezen je sebična. Ljubite ljudi – to vas bo izpolnjevali in skozi ljubezen boste dobivali vse več radosti, bolj blagoslovljeni boste. In ko se ljubezen poglobi, strah izgine, ljubezen je svetloba, strah jet ema.

Uspeli boste, če boste negovali smisel za odnose, ambicioznost, prefinjenost, dobro zdravje in če se boste sposobni prilagajati. Imejte voljo, pogum, samozavest in bodite vztrajni.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...