Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 13.–19. 11. 2017

12. november 2017    816 ogledov

V tednu, ki je pred nami, boste v svojem vsakdanjiku lahko začutili izjemno veliko volje, poguma, ponosa in plemenitosti. Na dan bodo prihajale vaše srčne želje po uspehu in samopotrjevanju. Odgovorni in zelo zanesljivi boste, kreativnosti, strasti in iznajdljivosti pa se ne boste mogli upreti. Še vedno vas bodo energije obdarjale z izjemnimi navdihi. Začnite jih uresničevati, obenem pa še poprimite za ambicije oz. uresničite neki notranji ideal.

V prihajajočem tednu se bodo pod vašimi nogami izzivi kar vrstili, zato bodo zaupanje vase, ambicioznost, volja in naravna avtoriteta tiste potencialne energije, ki bodo narekovale uspeh. Delovati in delati boste morali veliko. Energije vas bodo potiskale v rutino, zato imejte izjemen smisel za organizacijo in natančnost. Bodite vztrajni, stabilni, predvsem pa zelooo potrpežljivi.

Pred vami je teden, v katerem bodo v vas zacvetele izjemne vizije

Izjemno racionalne energije bodo v vas spodbujale močno prilagodljivost in prebujale tisti del vas, zaradi katerega boste izjemno priljubljeni in sončni. Morda v vas zacvetijo izjemne vizije. Dovolite tej močni sončni energiji, da se izrazi pozitivno. Pustite ji, da se začne izražati, saj jo boste kasneje obvladovali in z njo ustvarjali prečudovite vizije ter posledično osrečevali tudi druge.

Prepoznajte jo, predvsem pa njene močne impulze. Ko boste te energije spustili v vsakdanjik, bo rasla gotovost vase, ki se bo navzven kazala v osebnem zaupanju in zelo elegantnem videzu. Predajte se navdihu, morda boste zelo umetniško naravnani, saj v sebi nosite ta občutljivi dotik. Za tiste, ki te energije že močno čutite in morda z njimi tudi ustvarjajte, pa je priporočljivo, da v tem tednu nanje popazite tako, da ne bo prihajalo do prevlade. Najbolje bo, da nadzirate svoj ego in prepoznavate globino duhovnosti ter niste površni.

Zelo boste aktivni in znašli se boste pred nepričakovanimi spremembami

Bodite sončni in srčni ter se odprite spremembam, ki vam jih je življenje pripravilo. Zavedajte se moči, ki jo premorete v pozitivnem smislu, saj boste lahko premagali marsikatero oviro na trenutni poti.  Te energije vas spodbujajo k novim začetkom in novim življenjskim korakom, ki temeljijo na popolnoma novi realnosti. Ni bilo namreč zaman, da ste vse do zdaj pridno regenerirali svoje miselne, družinske in kolektivne vzorce, prepoznavali energije in s pomočjo njih ustvarjali ter jih razvijali.

Za energije prihajajočega tedna je značilna izjemna aktivnost, čut za to, da spoznate, kaj je možno ustvariti in kaj je tudi finančno donosno. Energije bodo podpirale bolj vašo razumsko plat kot čustveno. Bodite pogumni, odgovorni in vztrajni ter zavestno sprejmite nalogo, ki jo želite opraviti. Velikokrat se to izkaže za pravilno izbrano pot, saj ste bili pred tem pripravljeni sprostiti veliko strahu in drugih negativnih energij.

S pridnim delom in vztrajnostjo boste dosegali uspeh

Nič v tem tednu vam ne bo padlo z neba kot strela z jasnega. Še zlasti če za uspeh niste zgradili trdnih temeljev in zvadili potrpežljivosti. Ker bodo teden razvijale izjemno racionalne, na prvi pogled izjemno moške energije, bo zelo pomebno, da pri sebi ohranjate ravnovesje in poskrbite za srčnost, predanost in nežnost. Veliko nalog, ki ste jih v preteklosti že začeli in jih iz neznanega razloga niste dokončali, bo v tem tednu uvidelo luč dneva. Veliko boste delali, gradili, skrbeli za varnost, negovali, lahko tudi popolnoma na novo postavljali.

Veliko energije, časa in denarja boste vlagali v delo, službo in poslovno pot. Manj prostora pa bo za čustveno razreševanje družinskih ali drugih izjemno čustvenih situacij, odnosov. Zavedajte se, da to ni prioriteta tega tedna. Kadar energije tega ne podpirajo, predlagam, da se ustavite in počakate na podpornejše dni. V nasprotnem primeru se boste namreč samo še bolj zapletali in nikakor ne boste videli izhoda. Vseh nalog se lotite od začetka do konca. Ne pozabite pa na sprostitev, zabavo ob koncu delovnika ali projekta, ki ga boste končali, saj morate najti čas tudi zase, da svoje telo regenerirate in si povrnete izgubljeno moč. Popazite na izgorelost.

Še naprej bodite odprti za nove navdihe in sposobnosti

Naš vsakdan še vedno preplavljajo izjemno občutljive, nežne, rahločutne frekvence, ki vsakega izmed vas spodbujajo, da jih začuti in se preda navdihu. V sebi boste začutili globino, izjemno zanesljivost, odkritost, poštenost. Te energije vas spodbujajo, da začenete uporabljati in upravljati svoje duhovne moči, sicer boste zagotovo priča temu, da vaše življenje razvijajo težavne in brezbarvne energije. Začutite v sebi gonilno silo.

Presezite skrbi, prisluhnite globoki intuiciji ter ostanite trdno odločeni na svoji poti. Naučite se nekaj praktičnih načinov, kako boste najbolje izražali svojo duhovnost, sledili vodstvu intuicije, namesto da bi vas motivirale sebične želje. Imejte ljubezen do dobro opravljenega dela, sledite redu, bodite strogi in vztrajni, da bo vaš uspeh zagotovoljen.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...