Tedenski numerološki namig 15.–21. 5. 2017
Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 15.–21. 5. 2017

piše: Karmen Plavčak
13. maj 2017    2400 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je še en čudovit teden, poln razigranih energij. Te se bodo v tem tednu igrale z vašo intuicijo, želele bodo, da odnos s seboj še poglobite in posledično prevrednotite srčne odnose na vseh področjih. Tudi zveze s tujci. Osebna in duhovna rast naj bo vodilo tega tedna. Še vedno bodo v zraku energije, ki vas bodo spodbujale k raziskovanju, spremembam in povsem novim izkušnjam.

Potujte s tokom energije, ki vam je dana, in se ne ustavljajte ob izzivih

Sprejmite jih, saj so tako kot vse drugo del vašega vsakdana.

Pred vami je teden raziskovanja, negovanja intuicije in sprememb

Tako je, energije vas bodo potiskale v situacije, v katerih boste negovali ali pa se morda prvič srečali s svojo intuicijo bolj zavestno. Prepoznajte svoje duhovne darove, vpletite jih v vsakdanjik, saj vam bodo v veliko pomoč pri marsikateri mentalni ali čustveni izkušnji. Pri raziskovanju svojega notranjega sveta bodite potrpežljivi in nežni ter dovolite notranjemu glasu, da postane 'glavni'. Imeli boste priložnost prepoznati sporočila, ki jih nosi vaš ego. Ta so nujno potrebna za delovanje v zunanjem svetu. Zato vam toplo priporočam, da se odprete ljubezni, in ne iluzijam ega, ter z veliko poguma, vztrajnosti in seveda ljubezni do sebe nadaljujete svojo izjemno življenjsko pot.

Vzemite si čas za potovanja – notranja in zunanja

Ker bo vaša moč zaradi vpliva intuicije zelo poudarjena, bo prav, da se te moči zavedate in z njo karseda pravilno ravnate.

Teden ni primeren za popolnoma nove aktivnosti, ampak vas energije spodbujajo, da dokončate nekaj nezavednega, nekaj, kar v vas kliče po preobrazbi.

Zato prisluhnite sebi na kakršenkoli način, naj bodo to ponavljajoči se občutki, glasovi, videnja, navsezadnje tudi misli ali vonj. Razvozlajte, uredite svojo notranjost. Naj vam ne bo odveč stopiti na pot notranjega potovanja, na pot poglobitve vase. Dinamične energije ter sposobnost empatije in sočutja vam bodo pomagale pri tem. Razmislite, kakšno vrsto potovanja potrebujete. Nekaterim so v tem trenutku na kožo pisana fizična potovanja, kjer bodo svojo energijo izjemno preobrazili. Nekatere pa kličejo neprecenljiva notranja potovanja. Ključno je, da se zavedate energij znotraj sebe in jih poskušate uravnovesiti z energijami v okolju.

Kadar si vzamete čas zase, se pravi za potovanja (zunaj ali znotraj sebe), imate izjemno priložnost, da ustvarite izkušnjo, ki vam bo pokazala duhovne uvide, s pomočjo katerih boste sprejeli izjemne odločitve, saj boste jasneje videli situacijo in posledično boste še odločnejši.

Ne izmikajte se! Zaupajte svoji intuiciji in pogumno razbijte iluzije

V močno podporo vam bodo v tem tednu energije, kot so prijaznost, diplomacija, sposobnost empatije, sodelovanje in kompromisi, toplina, pomoč drugim, velike umske in duhovne sposobnosti, predvsem človekoljubnost in razumevanje za druge.

Če želite uresničiti notranji klic, za katerega točno veste, da se mora vaša duša izraziti, to storite in se ne izmikajte. Živimo v času nenehnih sprememb in čas je, da to naredite tukaj in zdaj.

Čas daljših premlevanj in razčlenjevanj je mimo

Zato bodite pogumni in se odločite, da naredite korak in izstopite iz cone udobja. Vsekakor bo v vas bruhal vulkan lastne moči – želeli si boste, da je izražen. Zelo temperamentni utegnete postati in vsemu temu lahko sledijo nenadzorovani izbruhi. Ker postajate zavestnejši in odgovornejši za svoje življenje in lasten notranji svet, verjamem, da boste z veliko poguma in srčnosti predali vojno ljubezni in sočutju znotraj sebe. Tako je, marsikatere stvari se ob takšnih prebratih končajo na nižji ravni, zato so strahovi glede fizične izgube popolnoma nepotrebni.

Zaupajte in videli boste, kako takšna potovanja delujejo in kako se vaši odnosi poglabljajo in so še trdnejši na popolnoma novem, tistem bolj srčnem nivoju. Dovolite si in se ne izmikajte novostim, spremembam, pa tudi izzivom! Čas je za vas, za vašo dušo in ljubezen.

Krepite sodelovanja in kompromise, vezane na tujino, ter uresničite svoj ideal

Če ste eden izmed tistih, ki so s tujino močno povezani, potem je za vas čas, da ta sodelovanja še okrepite. Namenite jim izjemno priložnost, poslušajte svojo intuicijo in najdite radost ter veselje v vsakem trenutku, ki vam kaže pot k še boljšemu. Seveda na način, ki ga čutite v srcu, in nikakor ne v umu, ki je najpogosteje preplet močnih informacij vašega ega, vsaj v trenutku, ko se odločate za spremembe.

Bodite pogumni in ne vztrajajte pri nemogočih stvareh za vsako ceno, odkrijte tančico iluzije in videli boste. Naj se v vas prebudi oz. neguje naprej moč z ogromno energije. Udejanjite potrebo, da pomagate drugim, svojemu čutu za resnico in pravičnost. Jasne meje, pogumen korak in vizija so eni izmed tistih glavnih parametrov, ki vplivajo na vaše notranje in vsekakor za vas boljše odločitve. Naj vas ne navdajata prevelik ponos in egoizem, bodite strastni, prepričljivi in srčni, resnični.

Pod drobnogledom bo harmonija v odnosih

Zagotovo ste že velikokrat opazili, da vas nemir v vas spodbuja k spremembam in harmoniji. Nekateri posamezniki ste bolj nagnjeni k nemirnim, nestanovitnim situacijam kot drugi in vedno se bodo našla ogledala v drugih ljudeh, ki vam bodo te energije močno zrcalili.

Če ste eden izmed tistih, ki kot spužva vpijate energije iz okolja, zagotovo v sebi nosite izjemno očarljivost, prijaznost, sposobnost empatije. Seveda pa zmeda vseh energij, svojih in tistih iz okolja, v vas povzroča kaos. In navadno to začutijo tisti 'z ogledali' in na vrelišče prilivajo še bolj žgoče in boleče energije, ki so posledica sprememb v njihovi pretirani coni udobja. Ko se takšnih situacij zavedate, ne padete pod vpliv pomanjkanja samozavesti, prevelike občutljivosti, nestanovitnosti in nemira, ampak samo opazujete, se učite, postavljate jasne meje ter z veliko reda, discipline in ljubezni gradite harmonijo znotraj sebe. Seveda pa se lotite izraza tudi v svojih odnosih z drugimi na vseh področjih. Če je vaš dar empatija, jo izkoristite in zaznajte energije, ki so vaše, ter tiste, ki vplivajo na vas iz okolja. Ni potrebe, da jih prevzamete in se kopate v njih. Pomembno je, da jim ne dovolite vstopiti v vaš notranji svet in da posledično okrepite svoj notranji steber, notranjo moč. Zaupajte svojim občutkom, tudi tistim, ki so izjemno globoki, in ustvarjajte harmonijo v svetu okoli vas.

Naj vam srčnost, prijaznost, toplina, sočutje in ljubezen pomagajo negovati notranji svet, ki ga izžarevate navzven.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (velja le za tvoj prvi komentar)!
Martens
  komentiral 4 mesec nazaj
Nudimo zasebna posojila od 5000 do 200 milijonov KWD na-koli osebe ali podjetja, ki ga želite, in biti zanesljiva, da bi vračilo z obrestmi v višini 1,5 do 2% od zahtevanega zneska.

- Pripravljeni na šolskih let
- pripravljena
- nepremičnine posojila
- Investicijsko posojilo
- Auto Ready
- Konsolidacija dolgov
- Kreditna Odkup
- Osebni kredit

Kontakt po elektronski pošti: martens.louisa@hotmail.com

Facebook komentarji