Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 2.- 8. 9. 2019

3. september 2019    214 ogledov

Energije na izjemno subtilen, a zelo močan način vsakega izmed vas potiskajo naprej. Pri tem so vztrajne, potrpežljive, pogumne, saj želijo, da se vsak izmed vas premakne naprej. Želijo vas spoznati z obiljem, z inicijacijami, uresničljivimi cilji, vizijami in iz vas na plan potegniti kreativnost, znanje,  ki ga plemenitite znotraj vas. Dovolite si zaključiti s preteklosti, poglejte iluziji v oči in se prenehajte slepiti. Poglejte na dotedanje odnose, situacije in stvari še z drugega zornega kota. Resnica je tokrat na vaši strani.

Energije bodo spodbujale vašo izjemno moč, zaupanje vase, čistost, resnicoljubnost, jasno vizijo, ljubezen do sebe, ki je pot do vašega zdravja. Zdaj je čas, da ozdravite vaše srce, se odprete rasnici in svojemu umu dovolite, da mu prisluhne. Energije napovedujejo nov začetek, novo rojstvo, v vas prebujajo veselje in srečo. Zaključite kar se zaključiti mora. Dobro prisluhnite svojemu notranjemu glasu, vodnikom, ki vam skozi galsbo, pesmi, besede in razne zvoke niza sporočila. Spročila dobivate z namenom, da jih uresničite. Zaupajte si in si dovolite svobode, radosti, veselja in sreče. Pred vami je čas, da končno poveste tisto, kar že dalj časa “tlačite” znotraj vas. Energije vas spodbujajo da se izrazite. Zaupajte vašemu vodstvu, saj ste zaščiteni. Nič več tako nepreijetnega, izzivov polnega se vam ne more več zgodiiti. Spustite stare misli, vzorce. Bodite jasni, odločni, pogumni in iskreni. Navsezadnje lahko prosite nadangela Mihaela, da vas zaščiti in vam pomaga prekiniti stare vezi. Energije v vašem okolju morajo biti čiste, morajo teči in nikar jih ne puščajte zajezene in nepretočne. Dobro se organizirajte, prevzemite odgovornosti, uredite urnik in začnite uresničevati vaše zamisli. Srce, duša in telo vam bo izjemno hvaležno.

Ljubezen je zdravljenje

Izjemno veliko prave ljubeznjivosti bo v zraku. Čutili boste zdravilno moč ljubezni. Smiselno je zavedanje, da ljubezen je najučinkovitejša zdravilna moč, kar jih obstaja. Zato se ji morate znati odpreti. Bodite pripravljeni ljubiti in biti ljubljeni. Ljubezen je dajanje in sprejemanje. Zazrite se vase in videli se boste, videli boste kako uspevate. Videli se boste zdravega in ustvarjalno izpopolnjenega. Živite mirno in varno. Zavedajte se, da če delate dobro, se vam bodo vsa ta dejanja vrnila, bodite pripravljeni sprejeti obilje na vseh področjih. Naučite se delati z energijo ljubezni. Meditirajte, vizualizirajte in pošiljajte ljubezen v mislih vsakemu, ki mu želite dobro, ki mu želite odpustiti, ga potolažtiti, dati podporo in sočutje. Bodite resnični, ljubeznjivi in sočutni do svojih prijateljev, sodelavcev, do svojcev… Bodite odprtega duha in stvari glejte širše. Le tako boste videli, kako je lahko še boljše kot to. Zaupomnite si eno in to je, da ste vredni ljubezni. Da ste čudoviti, mogočni.
 
Poglejte na onstran tančice

Iluzije so lahko zelo nadležna stvar, še posebej, če jim verjamete in imate raje črn scenarij, kot bel. Kadar vas energije vspodbuajjo, da pogledate resnici v oči, si to dovolite. Kajti šele tako boste lahko veliko bolj jasno videli sitacijo, pravo, takšno, kakršna je. Ker večkrat ne znamo videte resnice. Vaša duša se je zavezala, da boste to nalogo opravili tako kot ste si zadali. Zato je izjemno pomembno, da ostanete potrpežljivi, prevrednotite dosedanje temelje. Vaša korenska čakra si  želi spremembe, želi da deluje v skladu z vašo dušo, zamislimi, vizijo in navsezadnje z vašim srcem. Če občutkov ne premorete, potem se lahko za trenutek poglobite vase in vaše misli pustite, da kot na majhnem oblačku oplavajo stran, tja kamor vaš ego, um ne more seči. Da boste še bolj pretočni, jasno čutni in navsezadnje jasno vidni, potem, dajte priložnost sebi in začnite živeti zdravo. Zdrava prehrana, zdrava mera gibanje in ravnovesje, vam bodo pokazali, kaj je tisto kar se skriva za tančico. Ponavadi ni vse tako bleščece ko se sveti, ni vse tako kot se zdi. Zato po globoki analizi, meditaciji, umirjenemu umu, dovolite vaši duši, da pride na plan. Kadar se vam situacije malo zatikajo oz. imate občutek, da ste v začaranem krogu potem se malo presežite in več poglejte s pozitivnega zornega kota. Bolj ko boste vztrajali k drugačnemu, velio bolj pozitivnemu razreševanju, prej boste lahko postavili jasno mejo in razrešili še tisti delček karme, ki vas kot magnet vleče nazaj. Čas je za nagrade in učenja iz prejšnjih življenj. Čas je, da se modrosti in ljubezni še bolj odprete.

Potujte in se izpopolnjujte

Energije vas tudi v tem tednu nagovarjajo, da se končno odločite in sprejmete Priložnsoti, ki vam jih ponuja univerzum. Pred vami so iskušnje polne iniciacij. Potovanj tako notranjih kot tudi fizičnih. Obojno vam prinaša nove izkušnje, nove zavedanje in veliko širšo sliko, da vaš vsakdanjih postane veliko bolj jasen, živ. Iskali boste dokaze o ljubezni na vseh področjih v življenju. Iskrice vam bo prebujala energija, saj boste tako lahko iskusili strast, voljo v vašem vsakdanjiku. Spomnite se energij, ki vam ponujajo priložnosti, možnosti za raiskovanje popolnoma novih kotičkov  v našem svetu. Morda boste v tem tednu pridobili priložnost, da odpotujete na popolnoma novo področje, na popolnoma nov košček tega sveta in posledično pridobili izjemno priložnost, ki bo izvala vaše darove, s katerimi boste služili vašemu življenjskemu poslanstvu. Neprecenljive izkušnje čakajo na vas, danes tukaj in zdaj JIskusite jih <3

Naj vam odprt duh odpira poti

Odprtost v vašem vsakdanjiku je izjemnega pomena, saj takrat kažete vašo voljo do življenja, veselje, smeh, radost, pogum, zavedanje in samozavest. Energije vam dan za dnem ponujajo priložnosti, da se življenju in priložnostim odprete, jih urensičujete ter jih delite z drugimi. Saj vas situacije, ki so vam pri srcu radostijo, nizajo vam ideje, da jih ureničujete. V tem tednu imate priložnost, da sprejmete obilje, sprejmete poplnoma nove priložnosti. V tem tednu so vam naklonjene materilane priložnosti. Razumete in radi imate tudi duhovno plat vašega vsakdanjika, vendar vam bo materialna osnova prinašala večjo gotovost v življenju. Odprt duh bo v vas odpiral nove psihične in fizične pritiske, ki jih boste z lahkoto spravili v ravnovesje. Občutek boste imeli kot da se vse skupaj odvija zelo počasi ali pa se sploh ne, ampak zavedanje, zaupanje, da vse poteka v božanskem redu, bo učvrstilo vaše zaupanje vase in večjo sigurnost v vašem vsakdnajiku. ZAvihajte rokave in si drznite stopiti naprej v vašem življenju, ter vse skupaj deliti tudi z vašimi dragimi sorodniki, prijatelji, sodelavi in znanci.

Tveganje prinese izkušnje, le-te pa izjemen uspeh

Zagotovo ste že velikokrat imeli na izbiro odločitev, da prevzamete malo večje odgovornosti nase in si dovolite izkusiti nekaj popolnoma drugačnega kot do sedaj. Če dobro pobrskate po spominu, ste to tveganje prevzeli, ali ste se raje odločili za razrešitev, ki vam je prinesla varno in ugodno rešitev. In vam je ostal občutek, zakaj nisem, kaj bi bilo če bi… Ko sprejemate malo drugačne odločitve, v tistem trenutku bolj ambiciozne, bo super, če poznate več različnih možnsti, in se posledično odločite za tisto, ki v vaš vsakdanj prinaša več strasti, ljubezni, svobode, zadovoljstva itd. Tveganja vam bodo na voljo, saj bodo energije vsakega vspodbudile k koraku naprej, da izstopi iz začaranega kroga in začne pogumno stopati po poti svoje vizije. Izkušnje, ki jih boste pirdobivali bodo neprecenljive, le-the ne boste mogli pridobiti iz prebrane literature, knjige, članka. Prinesla vam jih bodo izkustva. Ker boste imeli na pladnju veliko izkušenj, ste lahko prepričani, da so uspehi neizbežni. Včasih majhen korak v neznano prinese, čudovite priložnosti, za katere imate izjemne ideje, razrešitve in dejanja. Premaknite to težino in stopite na pot lahkotnosti, na pot sprememb, ki so največja stalnica v vašem vsakdanjiku.

Negujte svoje srce, svojo moč, svojo iskrenost, jasnost izražanja. Dovolite pogumu, samozavesti, ravnovesju in božanskemu zaupanju, da vam pomaga pomaga sprejeti obilje, darove, radost in veselje v vaš vsakdanj. Bodite kreativni in upajte si!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...