Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: pred nami je teden obilja

20. januar 2020    501 ogledov

Vstopili smo v teden, ki ga močno podpirajo izjemno racionalne, delovne in ambiciozne energije. Pred vami je teden obilja in projektov, novih zamisli in uresničitve nekaterih idej. Kadar vas vesolje podpre z energijami, ki posameznika potiskajo v večje zavedanje, jih je smiselno izkoristiti, saj se bodo nagrade in uspehi kar vrstili.

To je tisti občutek, za katerega ste 'delali' že v preteklosti, zdaj pa se bo kar naenkrat vse 'poklopilo' ali zložilo. Vsekakor se odprite takšnim energijam, čutili jih boste bolj od sredine tedna. Najprej bodo na preizkušnji ego in prepričanja, kasneje pa bo sledilo razbitje iluzij, saj bo vaša pot do takrat malce še zavita v meglo.

Pozitiven ključ tedna bosta vsekakor red in disciplina

Pozitiven ključ tedna bodo vsekakor red, disciplina, organizacija, upravljanje in vodenje. Navdihovali vas bodo tudi svoboda, neodvisnost, družabnost, raziskovanje in alternativnost.

Uporništvo, trma in neprilagodljivost vas bodo spravljali ob živce. Ozavestite občutke, ki bodo hoteli prevzeti nadzor. Predvsem se zavedajte strahu, samote, nezaupanja vase in tistega čustvenega hlada, ki ga boste imeli priložnost začutiti pri sebi ali pa v odnosu z drugimi. Kakorkoli bo ta teden potekal, iščite ravnovesje, vztrajajte in imejte pogum.

Še vedno je čas, da si zastavite nove cilje!

Teden je obarvan z zelo racionalnimi in praktičnimi energijami, zato postavljanje novih kratkoročnih ciljev za vas ne bi smel biti velik izziv. Pred vami je obdobje, za katero je super imeti izdelan načrt, da boste lahko veliko bolj pripravljeni in osredotočeni na uresničevanje. Čas je, da energije usmerite v pravo smer. Upajte si! Naj v vaše življenje posije sonce ter naj vas navdajata pogum in samozavest.

Uporabite svoje organizacijske sposobnosti ter sposobnosti vodenja in upravljanja tako v velikih sistemih kot doma in v družini. Individualnost in avtoriteta vas bosta potiskali v samostojno delovanje. Če do zdaj niste prejemali spodbude, zanjo poskrbite sami. To res ni lahko, a tako boste prišli do izjemnih kreativnih sposobnosti, razvoja izvirnih idej in vsekakor poguma. Začnite postavljati nove cilje in sledite korakom na svoji življenjski poti. Pomembno je delovanje!

Naj bo teden tudi produktiven in deloven

V tem tednu bo super, če boste svoje zamisli prenesli na praktično raven, saj bodo od tega imeli korist vsi. Tisti, ki so idejo zasnovali, in tisti, ki jo bodo uresničevali. Energije bodo podpirale vašo delavnost oz. praktično naravo, zato se dobro organizirajte in delujte.

Začnite to leto s spremembami

Začnite to leto s spremembami. Dani sta vam moč in energija, da vse, česar se boste lotili, tudi dokončate. Ste se na začetku koledarskega leta, pred vami je 12-mesečni cikel, ki bo v vsakem obdobju od vas zahteval svoj delež. Zato se v tem tednu lahko na prihodnost pripravite tako, da se dobro organizirate, si zastavite dobre urnike, poskrbite seveda tudi za sprostitev in preprosto delujete.

Dokončajte stvari, projekte, situacije, ki vam jih do zdaj ni uspelo. Oplemenitite do zdaj dobro zastavljene temelje s priložnostmi, idejami in jasno vizijo. Naj postanejo trdni, saj boste tako veliko lažje in bolj stabilno gradili svojo realnost. Kar na delo!

Vztrajajte!

Ko hodite po svoji poti življenja, so potrebni predvsem prava volja, pogum in samozavest, da lahko uresničite svoje korake. Najbolj pa vas bo poganjala energija vztrajanja in vere v to, kar počnete. Nekaterim ljudem je to zelo naravno, drugim malce manj. Da v neki stvari vztrajate, vas navdihujejo resnica, ljubezen, pridobitev denarja in drugih materialnih stvari, svoboda. Tudi vztrajnost in discipliniranost se da, tako kot marsikatero veščino, natrenirati, sploh če hodite v življenju s srcem in ste odprtega duha. Velikokrat vam pot prekrižajo situacije, ljudje, odnosi, v katerih se lahko zavrtite, izgubite, ampak ne za dolgo. Spoznate in prepoznate, kaj je tisto, kar vas potegne ven. Vsekakor sta to vizija in predanost svoji življenjski poti.

Ovire, ki jih morate obhoditi, so ob tem, da imate zdrav način vztrajanja zasidran v sebi, mala malica. Seveda pa so lahko vztrajanja nezdrava in nekateri ljudje nikakor ne odnehajo in niti ne vidijo, da brcajo v temo. Takšen način privede do situacije, iz katere lahko odkorakate le z neprecenljivo izkušnjo. Da uresničite svoje zamisli, imejte zdravo mero potrpežljivosti in vztrajanja. Vztrajajte, da dokončate začeto. Odnehajte, da lahko začnete začeto.

Obilje vam je dano tukaj in zdaj

Opravite z vsemi miselnimi vzorci, ki vas odvračajo od obilja, ki vam je dano. Velikokrat posameznika zadržujejo samo negativni miselni vzorci in posledično energija, ki jo zaradi tega razvijejo. Pod drobnogled vzemite strah pred vsako spremembo, brezčutnost, osamljenost, včasih tudi nasilnost.

Obilje je dano, pripada vsakemu posamezniku in je na voljo v različnih oblikah. Najbolj blizu vam je zagotovo beseda denar, ob obilju vsi najprej pomislite na to sredstvo. Ste pomislili, kakšno obilje vam prinašajo priložnosti v življenju, duhovni darovi, čas in svoboda, ki jo imate oz. si jo lahko vzamete? Zaupajte viziji na svoji življenjski poti. Zavedajte se, da je za vsem tem vedno neki višji namen, za katerega je zelo pomembno, da ga izpolnite. Ko delujete v skladu z njim, vedite, da vas energije podpirajo in vam pomagajo, da se vse skupaj uresniči.

V tem tednu naj vas vodijo pogum, vztrajnost in smisel za ravnovesje. Bodite dovolj strogi, trmasti, negujte ljubezen do dobro opravljenega dela in reda. Želim vam teden, poln oblija!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...