Karmen Plavčak

Tedenski numerloški namig 22. - 28. 5. 2017

21. maj 2017    2129 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je en sreče, precej razigranosti, komunikacije, izražanja iz sebe, novih izkušenj ter spretnosti poln teden. Da pa boste te vesele, razigrane energije obvladali, bo tokrat super, če boste dali prednost tudi redu, disciplini, gradnji novih in čvrstih temeljev. Naj bo vaš vsakdanjik poln gibanja, sprememb, sprejetja novih izkušenj ter vaše jasne, odločne in individualne vizije. Dovolite si biti srečni. Izražajte se in pri tem gradite vaš lepši vsakdan.

Pred vami je deloven teden, novi projekti in poslovni podvigi bodo podprti

Pred vami je zelo kreativen teden, poln preobrazb in preporoda. Morda se sliši drugače tako, del vaše stare identite ima priložnost, da za vselej odide. Stari ustvarjalni projekti bodo kar na enkrat prekinjeni, dane vam bodo popolnova nove priložnosti. V vas se bo prebujala energija, ki vas bo nekatere precej močno, druge pa bolj počasi, silila v nove poslovne podvige. Sedaj imate priložnost, da vložite svoj čas in znanje v projekte za katere lahko pričakujete, da bodo v prihodnjih obdobjih prinesli tudi rezultate. Premaknite se, ne stopicajte na mestu in ne čakajte na nove priložnosti. Delujte. Saj veste, ko delujete, premikate energije in takrat imate izjemno priložnost, da s pomočjo novih spremtnosti, dosežete vaše želje. Naj v tem tednu pridnost, red, disciplina, sistematičnost, dobra organiziranost, natančnost in umirjenost zaznamuje drugačne, nove začetke.

Razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi v vašem življenju

Zakaj pa ne, na energijski ravni boste začutili precej občutkov iz preteklega obdobja, celo iz otroštva in še nazaj. Opominjali vas bodo na nekatere lahko zelo prijetne, ali pa manj prijetne dogodke. Na energijski ravni  bo šlo predvsem za karmično izravnavo. Pripravite se. Avtoriteta, predvsem vaša moška energija znotraj vas, bo močno klicala po spremembi. Poglejte podrobno vašo moško linijo v življenju. Oddaljeno, a zavestno poglejte na vaše odnose z moškimi osebami, predvsem z očetom, brati, strici, dedki,pradedki. Poglejte to dinamiko odnosov in videli boste kaj je tisto, ko vas kliče po preobrazbi. Ozavestite moč, ki jo nosite v sebi in razrešite karmične naloge, ki so vam v prihajajočem tednu namenjene.

Ukvarjajte se z novimi interesi, hobiji in vašo umetniško žilico

Razreševanje starih vzorcev in delo na sebi bo v vas spodbujalo energije, ki bodo želele, da se izrazijo. Poizkusite z novimi hobiji, izrazite vašo umetniško žilico. Naj vam izražanje sebe postane tista strast, po kateri hrepenite. Ko boste ustvarjali boste lahko čutili izjemne frekvence, izjemne ravni zaznav, ki vam bodo v usta, roke, ušesa polagala izjemna sporočila. Prisluhnite svojim notranjim intuitivnim kanalom. Poprimite za srečo, veselje, strast in srčnost in ustvarjajte. Kadar ste naravnani na pozitivne frekvence in pri njih vztrajajte, imate izjemno priložnost, da razmagnetite stare energije, stare načine obnašanja, izražanja. Bodite pripravljeni malo tvegati, da spustite staro, saj boste le tako naredili prostor, novemu in svežemu v vašem vsakdanjiku. Vztrajajte pri svojih hobijih, poglobite znanja, odkrite višjo resnico v tem in vsekakor delujte. Videli boste, kako so drugi navdušeni nad vašimi izdelki oz. storitvami. Ne hitite z velikimi projetki, lahko svojo uztvarjalnost in umetnost izrazite tudi doma, v kuhinji. Izjemne pekarske, kuharske mojstrovine vsekakor kažejo na vašo umetniško žilico.

Pridobljene nove izkušnje bodo učvrstile vaš notranji steber moči

Čeprav ste v svojem življenju veliko izkusili, še ne pomeni, da pa vam sedaj tega ni več potrebno. Nove avanture, nova raziskovanja, premiki in gibanje s tokom vas bodo vedno popeljala na področje, kjer boste lahko pridobili vam izjemne izkušnje. Bodite v gibanju, sprejemajte novosti, kajti le z izkušnjami, lahko učvrstite vaš notranji steber. Seveda razna znanja dajejo tudi moč. Preizkuste tako, da vaše znanje uporabite v vsakdanjem življenju in tako pridobite novo izkušnjo. Veliko bolj dragocena in neuničljiva je. Z deljenjem nasvetov bolj malo naredite, če lahko tako pomislite. Nenehne spremembe v vas vedno znova prebujajo strahove in nestabilnost. Na to poglejte z drugega vidika. Ob takšni priložnosti jih sprostite in se naučite z njimi živeti. Več situacij ko razrešimo več strahu in ostale negativne energije ste sosobni preobraziti.

Bodite delovni in razvijajte svoje potenciale v tem tednu

Kadar se zavedate svojega potenciala je vaša pot obarvana z veliko podporne, precej pozitivne energije. Premorete veliko entuziazma, volje in novih začetkov. Sedaj je pa čas, ko lahko vsemu temu dodate še ščepec vztrajnosti. Sledite svoji viziji in ne viziji vaših najdražjih, ali prijateljev ali … ali… Zna se zgoditi, da bo za nekatere precej naporen teden. Zato se zavedajte, da takšne energije napovedujejo le uspeh z delom in seveda z vztrajnimi napori. Da boste teden uspešno obvladovali bo potrebno da ne pozabite na lastnosti kot so: ljubezen do opravljenega dela, red, strogost in trma <3

Pomembno bo, da se lekcije tega tedna zavedate in začnete konstruktivno delovati. Izogibate se nemarnosti in stavku “Bo že kako.” Negujte stabilnost. Bodite odprti do zunajnega sveta, izražanja. Ne zapirajte se vase.

Imejte kreativen, srčen, raziskovanja in dela poln teden

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Viktorija
  komentiral 2 leto nazaj
Vsec ste mi.
Nalagam...