Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 27.11. - 03. 12. 2017

27. november 2017    783 ogledov

V prihajočem tednu boste čutili še več energij, ki vas bodo usmerjale v ustvarjalnost, edinstvenost. Bolj lahkotni, igrivi in zabavni boste. Veliko se boste družili, zabavali, pridobili sveže, nove ideje ter strastno izražali svojo notranjost, ki je seveda bolj umetniške narave. Nikar ne pozabite na svoje vodstvene in organizacijske sposobnosti.

Pogumno poprimite za nove ideje in se nikakor ne ustavljajte ter ne stopicajte na mestu, ker v nasprotnem primeru boste čutili napetosti. Izražale se vam bodo predvsem na čustvenem področju – lahko da boste hitro navdušeni, kar pa bo v naslednji minuti že popustilo, lahko vas zgrabi pretirana zaskrbljenost ali pa vas situacije pripeljejo do točke, kjer bo vaša jezikavost, koleričnost in nendzorovana strast na višku.

Počutili se boste zelo ambiciozno in požrtvovalno. Razpeti boste med vdano odgovornostjo svojim domačim in željo po karieri. Energije bodo vzpodbujale vašo intuitivnost. 

Pred vami je teden kreativnega in ustvarjalnega življenja

Čas je, da oplemenitite svoje trdne temelje in pokažete kdo v resnici ste. V tem tednu bodo energije iz vsakega izmed vas pridno spodbujale strast do kreativnosti, ustvarjanja, plemenitenja pravih idej. Čas bo, da svojo individualnost začnete kazati svetu na izjemno iskren, kreativen in srčen način.

Morda ste opazili, da ideje, ki že nekaj časa prihajajo v vaše misli, uresničite, jih zapišete in iz njih naredite nekaj zelo pomembnega ter ustvarjalenga. Nikar ne dovolite idejam, da mimo vas zbežijo. Bodite kreativni, začnite s prvimi, majhnimi koraki, da pridobite čudovito izkušnjo. Le-to boste s časoma oplemenitili in ji dodali pristen namen. In če bo ta kreativnost prišla iz vas, bo za vas čas, ko vas bodo energije podpirale na poti in vam nizale naslednje korake. Izjemno pomembno bo, da prisluhnete sebi, svoji intuiciji in vse skupaj zelo smiselno povežete.

Ne bojte se ustvarjanja, kreiranja in izražanja samega sebe.  

V veliko pomoč vam bo, če se boste v tem tednu zanimali za dogajanje okoli sebe, se pravi za zunanji svet. Kajti na izjemno poseben način, včasih se lahko zaradi nepričakovanosti in veliko sreče zgodi kar čudež, boste pristopili k ideji, ki jo boste imeli priložnost s svojim poslovnim partnerjem ali prijateljem oplemeniti.

Dajte priložnost sebi in stopite iz začaranega kroga

Dobro zgrajene temelje, bo kreativnost le oplemenitila in jim dala čudovito energijo, ki bo kot magnet nase potegnila tisto pravo, kar ste pričakovali oz. snovali že nekaj časa. Čas je, da postanete dovolj ambiciozni, pogumni in se povežete z ljudmi, ki bodo vaše dosedanje odnose na kateri koli realaciji le oplemenitili. Spoznate lahko nekaj zanimivega, novega in uspešnega. V preteklem tednu ste se naučili tveganja, sedaj pa vam bi morala biti ta energija že domača in v veliko pomoč pri novih korakih. Gremo pogumno in srčno naprej.

Energije vas podpirajo k uspehu

Energije bodo vse hitreje vrtele dni v prihajajočem tednu in vam prinašale srečo. Imeli boste občutek, da ste čustveno zelo napeti, ti izzivi vam bodo predstavljali velike blokade, katere boste korak za korakom v zadnjem hipu presegli. Veliko izmed vas se bo počutilo tako, kot bi imeli ob sebi jokerja, ki vam prinaša srečo. Zaupajte in tudi to se lahko pripeti. Bodite edinstveni, imejte višji namen ko uresničutejete svoj cilj. Lotite se vsega na malo poseben, drugačen način in od svoje vizije nikoli ne odstopite.

Zaupajte v svojo intuicijo, znanje, ki ga nosite globoko v sebi in potenciale, ki se bodo aktivirali tukaj in zdaj. Intuicija vam prinaša izjemne ideje, le prisluhnite jim. Le-te so samo vaše, edinstvene, ki čakajo na realizacijo in oplemenitenje z jasnimi cilji, načrti...

Bodite podjetni, kreativni in inventivni, saj vam je namenjena sreča in uspeh

Velike ideje potrebujejo vas v celoti. Zato na začetku nikar ne kalkulirajte s poznanstvi in ne podcenjujte ali precenjujte svojih sposobnosti. Poskusite svojo pristno srečo tudi v poslu, dobro se organizrajte, naučite se biti podjetni in ambiciozni. Svojim idejam pokažite pravo pot in s tem nesebično pomagajte ljudem, da bodo s pomočjo vaše razvite ideje postali drugačni, pristni in srečni. Vsak izmed vas verjamem,da si srčno želi uspeti na kateremkoli področju svojega življenja. Pomembno bo, da veste, da lahko začenete z uresničevanjem  korak za korakom, a to pogumno. Namenjena vam je sreča. Zato sproščenosti dajte prosto pot.

Naučite se izražati in bodite odprti do zunanjega sveta

Ko pridobite občutek in mu zaupate ste že na dobri poti. Potrudite se, zberite pogum, znebite se torej strahu z velikimi očmi in prisluhnite intuiciji. Velikokrat vam skozi različne kanale v vaše okolje prihajajo raznolike, a za vas izjemno edinstvene informacije, ki potem nekako obvisijo nekje nad vami. Zelo pomembno bo, da se soočite z resnico, prepoznate svojo senco in na dan potisnete svoje potenciale. Bodite kreativni, ustvarjalni.

Če ne veste kako, začnite z najbolj osnovnimi koraki. V roke vzamite kos papirja, barvice, čopič, pisalo in uporabite temu primerno tehniko. Nekateri boste začutili, da morate napisati kratko besedilo ali esej, pesem, spet drugi boste začutili navdih po risanju ali pa si boste le prepevali. Dovolite si, da so vaši začetki pristni, iskreni, igrivi, srčni, kot pri otrocih. Spomnite se na igrive energije iz otroštva, prebudite v sebi notranjega otroka in brezskrbno ustvarjajte in se družite. Takšno delovanje bo v vas prebudilo tisti speči del vaše duše, ki hrepeni po izraženosti. Naučite se torej izražanja ter odprtosti do zunanjega sveta. Bodite strastni, radodarni, a odgovorni, dinamični, vdani in optimistični.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...