Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 29. 7.–4. 8. 2019

29. julij 2019    487 ogledov

Čiste in veliko bolj jasne vibracije bodo v prihajajočem tednu krasile vaš vsakdanjik. Za vsakogar izmed vas bo pomembno, da se resnično zaveda svojega obstoja. Čas bo, da se odprete popolnoma novim vibracijam, veliko bolj pogumnim, samozavestnim situacijam. Pred vami se bo razblinil teden individualnega življenja, kjer bo prostor za vašo individualno ustvarjalnost in osebni uspeh.

Energije vas podpirajo

Sprejemali boste odločitve in s tem povabili v svoj vsakdan različne možnosti. Veliko laže boste sprejeli odgovornost, saj vam bo moč od znotraj pomagala stopati po novi poti. V vaš vsakdan bodo prišli darovi, izrazili se bodo vaši talenti. Ostajajte odprti in pretočni, predvsem za priložnosti, ki vam jih namenja življenje.

Lekcije, spoznanja in učenja, predelani do zdaj, vam prinašajo osvoboditev, prinašajo vam nove ideje, zaupanje vase, delovanje z višjim namenom. Energije vas podpirajo. Svoje dosedanje temelje boste še malo preuredili in v svojo bazo postavili popolnoma nova pravila, ki pa bodo vam vsekakor ljuba. Iskali boste še zadnje informacije, priložnosti, da se poglobite vase in najdete mir ali modrost v duši. Energije vas bodo vsekakor potiskale v akcijo, v nove začetke. Podpirale vas bodo izjemne racionalne vibracije.

Retrogradni planeti bodo končali svojo misijo – pred nami so delovni tedni!

Deloven teden je pred vami, predvsem za tiste, ki morate dokončati nekatere stvari. Retrogradni planeti bodo končali svojo misijo in se že delno postavili v direktno gibanje. Energije vam prinašajo red, disciplino, vztrajnost, da uredite še tiste podrobnosti, zaradi katerih še niste prestopili stopnice k svojemu srčnemu cilju, viziji.

Dovolite si vztrajati, predvsem pri svoji ideji, in jo oplemenitite z racionalnimi in praktičnimi rešitvami. Čas je, da stvari in projekti ugledajo luč sveta. Uspeh boste želi v tem tednu samo, če boste poskrbeli za sprostitev, umsko aktivnost in krepitev intuicije. Sprostitev bo ključna, saj se s tem odmaknemo od materialnih skrbi, kar lahko ustvari imenitno osnovo za miselno in duhovno skozi meditacijo.

Uporaba uma v obliki urjenja spomina in razumevanja načel, ki jih proučuje znanost, bo zagotovo širila intuitivno zavedanje, ki je vstop v duhovno zavest. Zato si prizadevajte, da uresničite svoje praktične, miselne in duhovne sposobnosti.

Pred vami so popolnoma novi načrti in ambicije, vaša moč in energija rasteta!

Bodite pogumni, samozavestni in se zavedajte zmožnosti, potencialov, ki jih premorete. Vaš potencial narekuje izjemne dosežke, lastno prilagodljivost in vsestranskost. Zato meditirajte in se tako osredotočite na nove načrte in ambiciozne cilje. Kljub vsemu pa ostajajte zmerni in razvijajte zavedanje sveta okoli sebe, harmonije v odnosih, sočutja in globokega spoštovanja življenja samega.

Morda boste v tem tednu začutili, kako rasteta vaša moč in energija. Zato se posvetite osebni rasti in širjenju zavesti. Težko boste hodili naprej, če boste še vedno navezani na stare načine vedenja, stare vzorce, s katerimi se vedno enako lotite reševanja izzivov. Uvedite v svoj vsakdan nove ideje, nove projekte, za začetek nove aktivnosti ali delo, preselite se. V odnosih, predvsem poslovnih, pa bodite vedno znova navdihujoči, ustvarjalni in inovativni.

Vaše zavedanje širi vaša obzorja in realnost, ki jo doživljate

Dovolite si za vselej spustiti staro in začnite delovati popolnoma pod drugačnimi energijami, takšnimi lahkotnimi, ki vam jih ponuja današnji dan. Do zdaj zgrajeni temelji naj vam bodo v pomoč, da jih še vedno z veliko vztrajnosti gradite in plemenitite. Res je, da vztrajnost in trma velikokrat nista najboljši. Če ste sposobni na ta del pogledati še z drugega zornega kota, boste prejeli darove, s katerimi boste lahko ustvarili čudovito realnost v svojem vsakdanjiku.

Poskrbite za zdrav način življenja. Naj bodo vaše misli čiste, pozitivne in zdrave, naj bo vaše telo sproščeno, čvrsto in naj ima dobro vitalno energijo. V prihodnosti boste namreč le tako, torej mirno in skrbno, nadaljevali, kar ste nekoč že začeli, a ste morali vse skupaj pustiti. Dovolite intuiciji, da vam pomaga najti pot v nov vsakdajik in vam pomaga te energije prizemljiti. Dovolite sebi in drugim.

Odprite se novim, nepričakovanim priložnostim

Vedno ko se odločite za spremembo, se pojavi na tisoče priložnosti, kako spremeniti in zamenjati sedanjost. Takrat ko ste ta korak pripravljeni storiti, se počutite popolnoma lahkotno, veselo, radostno, premorete veliko entuziazma. Kadar ravnate v življenju z veliko te energije, so vam vrata v svet odprta.

Nepričakovane priložnosti vam prav zdaj prihajajo naproti, saj vas že dalj časa vabijo, da presežete stare vzorce in stopite s poti, ki so ostale slepe ulice. Vzemite si čas zase in pojdite na sladoled ter se prepustite energiji življenja, pojdite na vrtiljak, skočite v morje in ostanite radostni ter igrivi. 

Vstopili bomo v mesec velikih obveznosti in nagrad

Vse to že nekaj časa čutite. Le intenzivnost bo pri vsakem drugačna, takšna, kakršno lahko nosi. Zakaj si ne bi zaslužili nagrade, saj ste v cilje, projekte, odnose, predvsem pa vase vložili dragocen čas? Delovati z modrostjo ni preprosto za vsakogar. Če ste energijo vlagali vase, v izobraževanje, v osebni razvoj, lahko pričakujete vzpon in uspeh predvsem na področju kariere. Čas je, da uresničite načrte, ki vam bodo dolgoročno spremenili življenje. Zaupali boste v svoje bistvo in ne boste več čutili potrebe po pretvarjanju. Ob vsem tem ne pozabite na zdravje, ne pozabite na svoje telo, ne pozabite, da potrebujete zdrave temelje, misli in energije okoli sebe, da lahko razvijete svojo edinstvenost. 

Napredujte v vseh smereh, ostanite zdravi in polni energije. Bodite pripravljeni na to, da se spremenite in rastete. Uspeh vam bodo prinesli volja, pogum, samozavest, vztrajnost in smisel za ravnovesje. Red, strogost in ljubezen do dobro opravljenega dela pa vas bodo plemenitili in potiskali k novim ambicioznim korakom.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
VIKTORIJA
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala, zelo zanimivo!
Nalagam...