Karmen Plavčak

Tedenski namig: Ko se odločite dati prednost odnosu s seboj, se odločite za svobodo

3. februar 2020    604 ogledov

Pretekli teden ste morali preživeti delovno, postavljali ste nove temelje, prizemljevali nove načrte, se spraševali, kako vse skupaj izpeljati, zagotovo ste ustvarili odlično podlago. V tem tednu pa vas energije podpirajo in nagovarjajo k novim odločitvam, k prevrednotenju odnosov, k vaši profesionalnosti in kreativnosti. Čas je, da se resnično odločite, kaj želite ustvariti, in da potem za odločitvami tudi stojite, kajti pred vami je obdobje, ko boste lahko svoje projekte in odnose oplemenitili.

Energije vam bodo nizale čudovite vizije, zlasti tiste, ki jih že dalj časa želite uresničiti. Zapomnite si, da je tisti star del vas, ki je moral oditi, odšel za vedno, zato se lahko z veliko več zaupanja vase spustite v nove dolgoročne dogodovščine. Na vseh področjih ...

Bodite hvaležni, saj so vam resnično dane energije, s pomočjo katerih lahko ustvarjate popolnoma nove in edinstvene projekte, v katere ste do zdaj vložili veliko časa, energije, izkušenj in spoznanj. V tem tednu naj vas navdihujejo umirjenost, prijaznost, duhovitost, vdanost, visoka moralna načela, zanesljivost, radost in romantičnost. Ker vas bodo za rep lovile tudi sebičnost, prevzetnost, včasih samovšečnost in ozkosrčnost, se tega zavedajte in jih ustavite. Spremenite svoje misli v bolj pozitivne in z njimi ustvarjajte pozitivna dejanja. Veliko se bo dogajalo v odnosih, predvsem v odnosu do sebe, ljubljenih, družine, prijateljev in sodelavcev. Bodite lahkotni in igrivi ter se ne zapletajte in ne 'zapenjajte' za malenkosti.

V prvi vrsti plemenitite odnos s seboj

Odločiti se in graditi odnos s samim seboj ni najbolj preprosto. Od vsakogar zahteva čas, veliko mero discipline in akcije. Kdaj se odločite zase? Velikokrat takrat, ko se vsega začnete zavedati in zaznavate, da so vaše baterije popolnoma izpraznjene.

Ko se odločite imeti odnos s seboj, pomeni, da ste se odločili za svobodo. Svoboda ni enostavna, je zelo organizirana, odgovorna in polna odločitev. Šele ko sebi povrnete izgubljeno moč, veselje, ljubezen in radost, lahko potem to delite z drugimi. Se morda lahko v dani situaciji zavedate, kaj delite z drugimi? Velikokrat vse prej kot ljubezen, radost in veselje.

Ko začnete plemenititi odnos s seboj, je zelo pomembno, da začnete uresničevati zamisli, se dobro organizirate, si naredite urnik, se seznanite z obveznostmi in greste v akcijo. Pri vsem tem pa se vam nikakor ne sme muditi. Potrpežljivost je izjemno pomembna. Velikokrat se za pogledi z višje perspektive skrivajo skriti blagoslovi, neprecenljiva spoznanja in nagrade. Zaupanje v energije, da vam prinašajo vse, kar vam je namenjeno, je na prvem mestu, saj s tem krepite svoj notranji steber moči, svojo vrednost.

Bodite pogumni in ustvarite okolje, v katerem se bodo rodile nove ideje, nove priložnosti. Energije vas še naprej potiskajo, da nove odgovornosti preprosto sprejmete in se končno odločite za življenje. Za življenje s seboj.

Vztrajajte pri svoji vrednosti in ravnajte v skladu s svojimi možnostmi

V zadnjem času ste se v svojem vsakdanu vse bolj usmerjali v lastno edinstvenost. V vseh teh preobrazbah ste imeli možnost prepoznati oz. spoznati svojo vrednost. Kdo v resnici ste in kam greste. Bolj ko se zavedate teh darov in spoznanj, bolj se boste zavedali svoje vrednosti pod belim nebom.

Negovati svojo vrednost pomeni prisluhniti sebi in drugim. Prepričana sem, da ste že velikokrat slišali stališče osebe, ki vam je pripovedovala o situaciji, ki ji je pomembna. Ljudje bodo vedno verjeli, da je njihova resnica prava. Zato je ne presojajte, ampak bodite v situaciji sočutni. Sočutje pomeni, da svojih uvidov ne boste projicirali na osebo, ki vidi popolnoma drugačno realnost, in ji svoje realnosti na neki način vsiljevali. Vi ste v dano situacijo poklicani z namenom, da ji prisluhnete, nič ne govorite in presojate, saj razumete, kaj oseba govori. Energije vas na takšen način spodbujajo, da naredite korenite korake naprej, vsekakor v skladu z lastnimi možnostmi. Ne hitite. Delujte umirjeno, s srcem in modro.

Odprite se ljubečim odnosom

Ljubeče odnose je v vsakdan izjemno težko privabiti, če so njihov temelj le velika pričakovanja ali hrepenenje. Ljubezen se zgodi spontano, takrat ko najmanj pričakujemo. Zato je super, če znate izkoristiti val takšnih energij. Odprite srce, odprite svojo srčnost in pokažite središče svoje biti. Velikokrat vas navdaja želja po še boljšem ljubezenskem odnosu, toda pomislite, ali ga resnično potrebujete. Energije vas spodbujajo, da se zavedate odnosov, v katerih ste bili nezadovoljni oz. niso imeli potenciala za prihodnost. Vabijo vas, da globoko vdihnete in izdihnete, se umirite in podate na novo pot. Takšne odločitve vam v vsakdan prinašajo posebno zmagoslavje, saj lahko začutite, kako dobro se počutite, če sledite svoji intuiciji, ritmom narave.

Odprite srce, kajti čakajo vas nova obzorja. Raziskujte, podajajte se na različne dogodivščine, potujte, plešite in se zabavajte. Na vas čaka posebna izpopolnitev. Ljubeče odnose negujte tudi v svojem družinskem okolju, saj so ti temelj za plemenitenje novih ljubezenskih razmerij. Naj v tem tednu zavlada harmonija med moško in žensko energijo v vašem srcu, z namenom da v svoje življenje pritegnete duše dvojčice in njihovo naklonjenost vam.

Naj bodo vaši odnosi prežeti s harmonijo

Da lahko v odnosu vladajo posebna naklonjenost, ljubezen, igrivost, lojalnost in harmonija, se morate za to odločiti. Vedno ste vi tisti, ki se odločite, s kakšnimi odnosi boste imeli opravka, s kom boste sklepali nove kupčije, s kom boste opravili za vedno ali samo trenutno. Harmonijo v vsakem odnosu boste veliko hitreje našli, če jo boste znali plemenititi pri sebi v vsakdanjem življenju s stvarmi, situacijami itd. Energije vas podpirajo, da uravnovesite dajanje in sprejemanje, akcijo in počitek. Če boste sledili svoji intuiciji, boste to zagotovo zaznali precej hitro. Velikokrat se namreč zazdi, kot da se vse poklopi. Pogosto vam je harmonija dana navidezno, da lahko presodite, kaj čaka na vas, ali pa da jo preprosto sprejmete in nadaljujete. Energije vas nagovarjajo tudi k ravnotežju med zasebnim in poslovnim življenjem. Dajte pod drobnogled področje, za katero menite, da to potrebuje. Dovolite si v vsakdan povabiti harmonijo in zaužiti ljubezen.

Naj vas navdajajo harmonija, radost, romantičnost in veselje. Naj usoda nariše svoje poti, pri vsem tem pa bodite potrpežljivi, diplomatski in v harmoniji.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...