Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 16.-22.7.2018

15. julij 2018    842 ogledov

Če ste se v preteklem tednu lahko veliko družili, je bilo z namenom, ker v tem tednu boste potrebovali čas zase, odmor in umik od vsega. Na nebu bo še vedno potekala zabava. Energije pa so za tiste, ki vse te premike občutite oz. ste nanje izjemno občutljivi, lahko zelo naporne. Izjemno je to, da se je že veliko izmed vas, imelo priložnost naučiti, kako ravnati z njimi.  

Energije vas potiskajo v situacije, ki potrebujejo popolnoma nov način delovanja. S starimi vzorci, načini, razmišljanjem, enostavno ne gre več naprej. Veliko vas danes to prepoznava in pridno v svoj vsakdan vključujete novosti, zavedanje. Energije, ki v tem tednu dominarajo imajo za vsakega izmed vas izjemno zdravilen učinek. Spodbujajo vas, da se poglobite vase in umaknete od motečih dejavnikov na vseh nivojih,  saj se morate spomniti modrosti, darov,  ki jih nosite v sebi s preteklih življenj.

Notranje potovanje, meditacija bodo v tem tednu vaš najboljši prijatelj

Modrosti, intuitivna sporočila vam bodo v veliko pomoč. S pomočjo pravih informacij boste lahko zlahka razrešili svojo življenjsko uganko. Veliko se vam bo dogajalo na odnosih, tako prijateljskih kot tudi ljubezenskih. Povdarek bo na edinstvenosti, rahločutnosti, skupni življenjski nalogi, poslanstvu, ki ga morate opraviti. Čas je, da prepoznate tiste energije, ki vam odpirajo nove poti. Vzemite si čas zase in pridobite prave informacije, da ne boste delovali po vam že znanih in utrjenih nepotencialnih poteh.

V tem tednu boste iskali resnico, sanjali boste velike sanje, sprejemali sodelovanja in kompromise, postavljali jasne meje, uresničevali ambicije in izvirne ideje. Navdihu, inteleligenci in vplivu na druge se ne boste morali upreti. Podpirale vas bodo izjemno močne, edinstvene energije, ki ne marajo nikakršnih omejitev. Pod drobnogledom bo vaše notranje in neodvisno življenje.

Pred vami je teden neodvisnega in notranjega življenja

V tem tednu boste veliko pozornost namenili negovanju sebe, svoje notranjosti. Zelo pomembno bo, da boste ohranjali ravnovesje in se ga naučili vzdrževati. Veliko posameznikov se lahko ustraši takšnih energij, ker vas intezivno spodbujajo k temu, da pogledate vase, se soočite sami s sabo in si dovolite biti takšni kot ste. Saj ste takšni pravi in lahko delujete najbolj pristno in srčno.

Energije vas bodo usmerile tako, da se boste lahko poglobili do točke, ki bo za vas odlična priložnost k notranji preobrazbi. Kadar vas podpirajo takšne energije, si je smiselno vzeti čas zase in raziskovati, analizirati, prebirati vam ljubo literaturo. Energije podpirajo raznorazna izobraževanja, ki vas bodo pripeljala do izjemnih odgovorov. Prave inforamcije pa vam bodo razkrile korake, kako delovati, ko je čas za akcijo.

V tem tednu novi koraki niso smiselni

Bolje bo, da počakate na bolj ugodne energije, ki vas bodo v akciji zelo močno podprle. Morda se vam bo zdel teden počasen in naporen. Vse to bo z namenom, da lepo počasi in s sočutjem negujete svojo notranjost. To vam bo prišlo prav na vseh področjih v življenju. Zdaj ni čas za nove, intenzivne premike ampak za odmor in umik. Sedaj imate čas za temeljit premislek. Ustvarjajte, pišite, analizirajte.

Odprite se blagoslovom, sodelovanjem, novi resničnosti

Čas je za nov začetek. V vaše življenje prihaja obilje na vseh področjih. Zadnji čas je, da resnično zaključite s preteklostjo in se pogumno podate na vašo novo pot. Živite svoje življenje srčno in resnično. Ne delujte pod vplivom drugih. Prepoznajte te energije in izstopite iz začaranega kroga. Odprite se sodelovanju, sklenite dobre kompromise, postavite jasne meje in postavite dobre temelje.

V času, ki je pred nami imate priložnost, še enkrat stvari postaviti na pravo mesto in pogumno stopiti naprej. Bodite igrivi, dajte svojemu notranjemu otroku priložnost, da se izrazi. Vzemite moč, vajeti v svoje roke. Tako boste hitreje prišli do razrešitev in moči, ki vam bo v veliko pomoč, da boste lahko pogumno stopali po svoji življenjski poti in se ne predajali več nemoči, vplivom drugih itd. Ko vzamete moč v svoje roke, in se zavedate kdo v resnici ste, potem so blagoslovi resnična nagrada, ki jo lahko pričakujete takoj.

Energije bodo v vas izzvale, da poiščete čustveno ravnovesje

Energije vam prinašajo nagrado. Predvsem zato, ker sledite ritmom, svoji dušni poti, intuiciji. Ob vsem tem pa vam bodo “zgago” lahko delala le čustva. Morali boste najti način, da uravnovesite čustveno energijo. Zagotovo boste pritiske čutili v odnosih, saj bodo v vaša življenja vstopale osebe, s katerimi boste ta trenja intenzivno občutili. Vaša naloga bo, da boste igro takšnih energij prepoznali in se ne boste pustili zmotiti ali zmesti. Z umirjenostjo, znanjem in zavedanjem boste zlahka sledili svoji duhovni zaobljubi, svoji dušni pogodbi, ki vam prinaša popolnoma novo resničnost. Namen takšnih situacij bo, da boste znali dobro organizirati sebe, zaživeti svoje sanje in se resnično napotiti k uresničevanju svojega življenjskega poslanstva.

Energije bodo podpirale vašo intuitivno naravo, saj boste s pomočjo nje priča izjemnim modrostim, ki jih nosite v sebi. Kakorkoli boste obračali stvari, situacije, vedno boste prišli k bistvu - k odnosom. Odnosi so za vsakega izmed vas izjemno pomembni. Zato poskrbite, da ne živite v toksičnih energijah, ki vam povzročajo dodaten stres in znižujejo vašo življenjsko energijo. Po domače, vas izčrpavajo. Iz tega lahko kar hitro prepoznate, da je zelo težko shoditi. Zato je potrebno zavedanje, znanje in premik v drugačno resničnost. Imejte voljo in pogum.

Vzemite si čas zase in poskrbite za gibanje ter zdravo prehrano

Vaše telo mora biti energijsko pretočno, zdravo in super je, če izžarevate srčnost ter svojo edinstvenost. Zato bo v tem tednu za vsakega izmed vas zelo pomembno, da pod drobnogled vzame tudi način prehranjevanja. Tukaj je poletje in praktično imaste pri roki vse, gibanje v naravi, prehrana je čudovita na razpolago, vsaj kar se raznolike zelenjave tiče. Privoščite si kakšen detox, da regenerirate in revitalizirate svoje fizično telo. Potem boste veliko lažje poskrbeli zase tudi v smislu, da si boste vzeli čas za sprostitev, za meditacijo, za oddih. Različne sprostitvene tehnike od meditacije, joge, raznih masažnih tehnik, vam naj bodo odličen pripomoček, da pridobite neprecenljivo izkušnjo, ki jo lahko kasneje prav lepo plemenitite in odkrivate njene globine.

Bodite potrpežljivi, diplomatski in v ravnovesju. Vaša volja in korak naj bosta še naprej močna. Ne izgubite sebe, predajte se življenju, živite ga edinstveno, neodvisno in v svoji polni moči.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...