Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 22.–27. 5. 2018

22. maj 2018    839 ogledov

Energije preteklega tedna so vam prinašale usodne situacije, stvari in odnose. Potiskale so vas v sodelovanja in različne kompromise. V tem tednu pa bo za vsakega izmed vas čas za druženje ter nabiranje odličnih edinstvenih idej in ustvarjalnosti tako na delovnem mestu kot doma.

Odgovornosti in profesionalnosti se v tem tednu ne boste mogli upreti. Pod drobnogledom bodo odnosi, predvsem družinski. Čas bo, da boste lahko z veliko optimizma in pravšnje mere energičnosti postavili stvari, odnose in situacije raven višje. Ker bodo ideje kar deževale in jim nikakor ne bo konca, boste nekateri izmed vas morali sprejeti odgovornost za svoja dejanja. Saj ste vi tisti, ki ste na preizkušnji. Kjer so v družinskih odnosih nastajala nesoglasja, zamere in neodpuščanja, bo zdaj prav nasprotno. Priložnost imate, da jih razrešite. Energije vas bodo spodbujale k pogovoru in razrešitvi starih zapletenih situacij.  V tem tednu ste lahko veliko bolj optimistični, zaupajte!

Pred vami je teden usklajenosti in čustvene skladnosti

Energije bodo v tem tednu vse okoli vas plemenitile harmonijo na vseh področjih. V tem tednu imate čas, da prevrednotite vsa dosedanja razmerja, tako ljubezenska in družinska kot prijateljska in poslovna. Jasno boste čutili, katera razmerja želite obdržati in poglobiti in katera pretrgati. Marsikomu se bo pokazala priložnost, da stopi v nove, veliko bolj obetavne odnose za prihodnost. Veliko se boste odločali o svoji prihodnosti ter prevzemali odgovornosti in določene obveznosti. Bodite potrpežljivi na kateremkoli področju, saj vam je namenjeno, da ga 'pospravite' in uredite. Z veliko potrpežljivosti boste uspešno obvladovali svojo pot in si nabrali 'kondicijo' za prihodnje. Delujte, bodite v akciji!

Energije bodo plemenitile energije doma in družine

Energije bodo usmerjene v razreševanje velikih stvari oz. vam pomembnih stvari v družinskem življenju. Zato usmerite pozornost v razreševanje kakršnihkoli nesoglasij ali pa plemenitenje včasih malo drugačnih družinskih vezi. Pomembno bo, da se boste počutili izpopolnjeni in da boste čustveno v harmoniji. Zaradi starih ali preteklih družinskih zapletov se utegnete dotakniti svoje globine. Na dan lahko priplavajo čustva, kot so jeza, nepotrpežljivost, sebičnost, prevzetnost, brezobzirnost, ozkosrčnost. Izbruhe teh čustev prepoznajte, ne pometite jih pod preprogo, ali ni bilo tega že dovolj? Še posebej letos je čas, da čustvena energija pri vsakem posamezniku teče in da ste odprti za nove priložnosti in podvige. Svojemu egu pomagajte premagati negativnost in se z veliko pozitivne energije in čustev odpraviti na za vas pravo pot. Plemenitite v sebi duhovitost in smisel za humor, umirjenost, prijaznost, privlačnost. Imejte visoka moralna načela, bodite vdani in zanesljivi. Plemenitost, radost in romantičnost naj bodo v tem tednu na vrhu prioritet.

Izrazite sebe, uresničite ideje

Bodite ustvarjalni, zanesite se na svojo domišljijo in ustvarjajte. Tisti, ki imate pred seboj velike zgodbe, ustvarjajte naprej, tisti, ki še vedno zbirate pogum in sprejemate določitve, pa delajte majhne korake. Spomnite se, kako ste ste svojo kreativnost izražali v otroštvu, kako ste jo nadgrajevali v mladosti in vse do danes. Pod drobnogled postavite svoje dosedanje izkušnje in poglejte, kje ste se ustavili. Bodite usmerjeni v akcijo in delujte. Energije tega tedna vas podpirajo prav v tem. Veliko izmed vas v sebi nosi duha, zaradi česar je sposoben spodbujati in navdihovati različne skupine ljudi še s tako težkim značajem. Zagotovo nosite v sebi tisti del prisrčnosti, ki v vas neguje dobro povezanost s starejšimi, otroci pa vas preprosto obožujejo. Bodite ustvarjalni v domačem okolju, ki ga poznate. Veliko vas ima priložnost izraziti sebe na svoji poklicni poti. Ni pomembno, v katerem obdobju ste, pomembno je, da zaupate vase in se odločite, kako in kaj boste naredili. Ne bojte se neprecenljivih idej, ki jih dobivate, razširite obzorja in si dovolite narediti korake, ki vas bodo popeljali do uresničitve vaših sanj. Čeprav je videti, da ste vse zgradili čez noč, veste, da ni tako. Velikokrat se izkaže, da je za tem uspehom veliko trdega dela, učenja, potrpežljivosti na vseh življenjskih področjih. Zato pogumno, zavihajte rokave in na delo.

Teden vam ponuja, da prepoznate svojo edinstvenost in jo pokažete navzen

Edinstvenost, ki jo nosite v sebi, naj bo vidna. Bodite pogumni in jo pokažite navzen. Ali niste že kar nekaj časa vsega skupaj plemenitili, ustvarjali, preizkušali, ali deluje, in tudi je. Te izkušnje so neprecenljive, zato le s svojo ambicioznostjo na dan. Nekateri ustvarjate na čudovit umetniški način, spet drugi se izražate skozi šport, kar nekaj pa vas je, ki to počnete skozi svojo poslovno pot. Ali se na nekaterih od naštetih področjih resnično počutite izraženi? Ali ste v situaciji, ko že leta in leta svoj diamantek skrivate in vse naredite, da drugi opazijo vaši 'predanost in pridnost'? Ste morda kdaj pomislili, kako je, če predanost svojemu izražanju, na primer skozi delo, začutijo drugi sami in se vam za to sploh ni treba truditi? Tisto, kar nosite v sebi, je veliko lažje za delovanje kot tisto, za kar se morate vedno znova truditi in dokazovati. Pot do lastne edinstvenosti imate na tistem področju, kjer se lahko duhovno razvijate in kjer je poudarek na vaši občutljivosti. Sledite intuiciji in svojo duhovno plat praktično izrazite. Naj vas ne motivirajo sebične želje, naučite se biti dovzetni.

Teden bodo razvijali sreča, čustvena odprtost, novi hobiji, izobraževanja

Odprite se priložnostim, spremembam, ki vam prihajajo naproti. Morda vam druženje s prijatelji zelo popestri življenje. Morda se vam bodo utrnile izjemne ideje, pri katerih boste dobili zelo močan občutek, da jih lahko uresničite. Veliko priložnosti boste imeli v tem tednu, zato se ne zapirajte v sobo, ampak pojdite ven, družite se, sklepajte nova poznanstva, bodite srčni, radostni in veseli. Želeli si boste občutiti ravnotežje med materialnim in duhovnim, zato se zavedajte, da to lahko držite. Vaša intuitivna narava, mistika in različne okultne vede vas bodo potiskale na pot raziskovanja in odkrivanja novih svetov. Ste na neki točki, lahko se štejete za velikega srečneža, da se vidite med ljudmi, ki pomagajo graditi in izoblikovati popolnoma novo različico stvari, sveta ali navsezadnje tudi odnosa. Organizirana svoboda vam je dana z namenom, da lahko veliko ustvarite in naredite za prihodnje generacije. Zaupajte v svoje sposobnosti in si dovolite razmišljati drugače kot drugi. Zato je izjemno pomembno, da se znate izraziti na svoj način in svoje ideje uresničiti. Tega nikoli ne bodo naredili drugi, ker ne vidijo vašega načrta za uresničitev. Zato ste tukaj vi, da to pogumno in odgovorno izpeljete.

Z veliko potrpežljivosti, veselja, srčnosti, radosti in ustvarjalnosti plemenitite svobodo v svojem življenju. Dovolite si biti pogumni!
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...