Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 23.-29.7.2018

18. julij 2018    854 ogledov

Pred nami je čudovit teden, ki ga bodo razvijale energije edinstvenosti, navdiha, kreativnosti, dobrih idej in bolj družabnega življenja, kot v preteklem tednu. Energije igrivosti, otroške razigranosti, kreativnosti in ustvarjalnosti vas bodo subtilno potiskale v dogajanje, situacije, ki vam bodo odpirale nove poti, nove izkušnje. Spodbujale vas bodo, da boste zaupali svoji intuiciji, se nanjo pogumno zanesli, postavili jasne meje in s pomočjo izražanja ustvarili prve izjemno kreativne korake.

Energije so vas v preteklem tednu dobesedno potisnile v samoto, osamljenost, pa če si jo še tako niste želeli. Morali ste priti do občutka, spoznanja, najti svojo globino in se naučiti delovati iz sebe. Imeli ste priložnost, da odkrijte tisti del sebe, ki vam je zelo nepoznan in je v sami srčici sebe izjemno občutljiv, senzitiven. Svoji indvidualnosti, drugačnosti se ne boste mogli upreti.

Dovolite da pridejo na površje vaši darovi, s katerimi ustvarjate čudovite korake na poti vašega življenjskega poslanstva. Ostra miselna pozornost se bo izražala v navihanem smislu za humor in v naravni duhovitosti. Izražajte se preko kanala razmišljanja, kajti čustvena in fizična pot se vam lahko zdi precej nedomača. Zasijali boste, če boste imeli dejavne možgane, smisel za humor in umsko budnost.

Pod drobnogledom bodo odnosi. Poglobite se vase in ugotovite namen druženja, spoznajte vašo nalogo v odnosu. V vaš vsakdan prihajajo sorodne duše, duše dvojčice, osebe z namenom, da se spomnite kaj morate narediti, kdo v resnici ste in kaj morate ustvariti ali organizirati. Družite se in živite zavestno svoj vsakdan!

Zaživite svoje sanje

Izjemne, zelo občutljive energije bodo razvijale vaš vsakdanj. Omejitev ne bodo marale. Zato vas bodo potiskale v situacije, kjer boste imeli priložnost zaživeti svoje svobodno življenje. Morda čas ni ravno primeren za akcijo v pravem pomenu besede. Bo pa priprava plana, analize in usmerjanje energije v cilj zelo primogla k kasnejši realizaciji.

Izjemno pomemebno bo, da boste zaupali božanskemu in razumeli zakaj se stvari odvijajo točno po določenem redu oz. ritmu. Pomebno bo, da se boste naučili popolne samostojnosti, neodvisnosti, mirovanja v času, notranje modrosti, miru in ravnovesja. Ter seveda kasneje upravičeno pričakovali spontano razrešitev.

Teden razpleta, dviga življenjske energije in sočutja je pred vami

Zagotovo znate vzeti vajeti v svoje roke. Nemudoma, ko boste to storili boste začutili, kako se energije, situacije in odnosi odvijajo vam v prid. Dane situacije bodo dobile svoj namen, do nekaterih boste morali biti izjemno sočutni. Svojih miselnih vzorcev nikar ne projecirjate na sogovornika, ter od njega ne pričakujte da vidi stvari, odnose, situacije isto kot vi. Čeprav vidite v tem potencial.

Če morda nekih stvari še ne vidite jasno, potem bo sedaj odličen čas, da stopite v stik z osebo, ki vam bo podala vam prave infomaciji. Sestavite si dober urnik, dobro se organizirajte, bodite pridni in redoljubni. Ko boste vzeli vajeti v svoje roke, boste začutili, kako je ko sledite sebi in svojemu navdihu. Potrebujete gorivo, zdrava čustva, um in dušo, da lahko udejanjite tisto kar si želite. Prvič, ko boste imeli za sabo izjemno izkušnjo,  boste žareli in prekipevali od veselja. Ker boste sledili svoji intuiciji, notrajemu kompasu, občutkom, boste zagotovo zaznali, da ste na pravi poti. Ker sledite ritmom energij, ste lahko popolnoma prepričani v naklonjenost darov, dobrega razpleta.

Pred vami je teden ustvarjanja in kreativnosti

Energije bodo podpirale prijetno in družabno življenje. Ste morda opazilili, da so se v vaša življenja vrnili nekateri ljudje, s katerimi ste v preteklosti na nepojasnen način izgubili stike. Ta usodna srečanja imajo namen. Retrogradni planeti vas spodbujajo, da jih podoživite še enkrat in če je življenjski namen, da se ohranijo, nadaljujete popolnoma novem nivoju. Zato bodite tudi pri tem kreativni, polni idej in iznajdljivi. Prisluhnite navdihu, prisluhnite telesni intuiciji, udejanjite idejo, ki je prišla do vas, na najbolj nepričakovan in nenavaden način. Izrazite se.

Razvijte občutljivost za občutke do drugih. Posamezniki boste prišli do spoznanja, da življenjske izkušnje ponujajo nenehno učenje, da morate živeti z drugimi v harmoniji. Čutili boste izboljšanje in prav tako lastno stopnjo uspešnosti. Ker boste odkrivali z vso strastjo vaše globine, nikar ne pozabite v roke vzeti vam ljubo pisalo, čopič, druga risala in pripomočke, ter nemudoma izrazite svojo edinstvenost. Dovolite se pokazati, kdo vi ste, v vaši pravi luči. Morda ste eden izmed tistih, ki se težko izrazite iz globine. V tem tednu boste začutli podporo, če je le to vam pomembno.

Neodvisnost in vaše notranje življenje bo plemenitilo vaš vsakdan

Čas bo še vedno namenjen, poglobitvi vase. Tem potencialom se nikar ne izmikajte. Pred vami je teden, ki podpira vašo samostojnost, vašo kreativnost. Dan preživite popolnoma sami, z veliko mero kreativnosti, analiziranja in raziskovanja. Energije vas peljejo čez izjemno zdravilen proces v  vašem vsakdanjiku. Zato si ta čas vzemite popolnoma zase, z namenom da se poglobite vase in ob meditativni glasbi vzamete v roke čopič in se izrazite. Izkoristite ta čas za nek duhovni napredek, za osebnostno rast. Svojo dušo boste plemenitili na miselni in duhovni ravni. Umiritev, joga, meditacija vam bo prinašala obilje, saj boste lahko s kakšnimi prenagljenimi odločitvami naredili pravi nered.

Teden ne bo namenjen materialnemu napredku, zato izkoristite ta čas za pridobivanje informacij, branje kakšne vam ljube literature. Pridobite čim več infomacij, da boste lahko svoj plan dodobra obdelali. Ker se energije ne bodo ravno vrtele v nekem hitrem tempu, prihajalo bo do zastojev, nepričakovanih umikov, težav pri že dogovorjenih dogovorih. Zato nervozo in živčno obremnjenost lajšajte z zavedanje. S pogumnimi koraki in močno voljo boste prišli daleč naprej.

V roki nosite srečo. Imejte smisel za odnose, kontakte in ambicioznost. Vaš korak in volja naj bosta še naprej močna. V svoj vsakdan vpeljite izjemno veliko potrpežljivosti, vztrajnosti, da ohranjate vam ljubo ravnovesje. 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...