Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 28. 5. -3. 6. 2018

28. maj 2018    673 ogledov

Pred nami je čudovit teden, razvijale ga bodo energije reda, discipline, sistematičnosti, sprememb in odgovornosti, poglabljali se boste vase, analizirali ter iskali informacije, da svojo idejo o edinstvenosti projekta, odnosa razrešite.

Ne bežite iz trenutka, ko ste lahko sami!

Čutili boste, da morate biti sami, potrebovali boste mir. Seveda z namenom, da najdete oz. ponovno slišite svoj notranji glas, ki vam pomaga učvrstiti vaš notranji steber moči. Izjemno bo, če si boste vzeli čas, za vašo notranjost, za negovanje vašega uma, duše.

V tem tednu je čas, da ste dosledni in skrbite zase. Pred nami je mesec, kjer boste po vseh spremembah in raznih zaključkih, lahko bolj profesionalno in odločno stopili v svojo kreacijo življenja.

Ne bežite iz trenutka, ko ste lahko sami. Vzemite si čas, dobro se organizirajte in videli boste, kaj vse ste sposobni narediti, da zadihate in se napolnete z energijo. V tem tednu boste svoj fokus namenjali grajenju čvrstih notranjih temeljev. Zato vam naj regeneracija na vseh ravneh ne bo odveč. Dobro se organirajte in s svojo močjo upravljajte zavestno.

V tem tednu ustvarite ravnovesje prehranjevanja, tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem telesu

Energije gibanja in sprememb vas že ves mesec opominjajo, da jih na izjemno nežen način sprejmete in z njimi nekaj naredite. Gibanje je za naše telo, um in dušo izjemno pomembno. Nanj vpliva zelo zdravilno. Če za svoje telo ne skrbite, potem je nesmiselno pričakovati, da boste vedno žareli, imeli osvojene cilje in izjemne izkušnje. Zakaj bi bolečino čutili na fizičnem telesu, ko pa zanjo v veliki meri lahko poskrbite že preventivno, se pravi veliko prej.

Energije v tem tednu vas bodo spodbujale k zdravim navadam v življenju. K temu, da boste poskrbeli za svoje telo na vseh nivojih, tako na fizičnem, mentalnem, čustvenem in navsezadnje tudi dušnem. Vsak nivo telesa potrebuje svojevrstno nego, saj lahko le tako celostno deluje.

Naredite konec z negativnimi vzorci na teh telesnih nivojih. Vsak zahteva svojo prepobrazbo, zato je delovanje med njimi resnično lahko usklajeno, ko to naredimo postopoma za celo telo.

Ustvarite ravnovesje prehranjevanja, tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem telesu. Morda imate sestaradano mentalno ali čustveno telo. Poskrbite in ju nahranite s zdravo hrano.

Čustveno telo potrebuje veliko mero zdravih in pravih čustev, tako kot mentalno telo potrebuje prave, zdrave informacije, ki vas peljejo do resničnih ciljev.

Vseh hitrih načinov se izognite, ker nimajo prihodnosti, to so preverile že pretekle generacije in imajo resnično neprecenljive izkušnje. Zakaj bi vaše čustveno telo hranili z prekomernimi količinami žalosti, jeze, strahu?

Žalost nadomestite postopoma z veseljem in radostjo, jeza naj bo odlično gorivo za akcijo in ustvarjalnost, strah pa za odskočno desko v iskanje informacij znanja. Začnite se prehranjevati zdravo in se gibajte, da toksine in negativne energije telo izloči skozi procese, ki jih izvaja.

Dovolite si, da se spoznate in prisluhnete svojemu notranje glasu, ki vas pomika na pravo pot.

Energije bodo plemenitile energije doma in družine

Energije bodo usmerjene v razreševanje velikih stvari oz. vam pomembnih stvari v vašem družinskem življenju. Zato usmerite pozornost v razreševanje kakršnihkoli nesoglasi, ali pa ustvarjanju včasih malo drugačnih družinskih vezi. Pomembno bo, da se boste počutili izpopolnjeni in da boste čustveno v harmoniji. Zaradi kakšnih starih ali preteklih družinskih zapletov, se znate dotakniti svoje globine.

Na dan znajo priplavati čustva, kot so jeza, nepotrpežljivost, sebičnost, prevzetnost, brezobzirnost, ozkosrčnost. Izbruhe the čustev prepoznajte, ne tlačite jih “pod preprogo”, ali ni bilo tega že dovolj?

Še posebno letos je čas, da čustvena energija pri vsakem posamezniku teče in ste odprti za nove priložnosti, za nove podvige. Pomagajte svojemu egu, na izjemno kreativen in ustvarjalen način, da premaga negativnost in se z veliko pozitivne energije in čustev odpravi na vam pravo pot. Plemenitite v sebi duhovitost in smisel za humor, umirjenost, prijaznost, privlačnost. Imejte visoka moralna načela, bodite zanesljivi. Plemenitost, radost in romantičnost naj bosta v tem tednu na vrhu prioritet.

Bodite pridni, sistematični, delujte in tako opelemenitite svoje dosedanje temelje

Pridnost, delovnost, sistematičnost in izjemne organizacijske sposobnosti, so odlične vrline, ki jih posamezniki nosite v sebi. Eni z manj, spet drugi pa z veliko več izkušenj.

Imate občutek, da morate kar naprej delati, delati, delati in se nikjer okoli vas ne pozna nič? Tako je, počasi gradite svoje temelje in jih tako učvrstite, da v obdobjih ko močno “piha veter” le-te obdržite. Stvari, ki ste jih zgradili naj imajo potenciale za prihodnost, zato bodite zavestni. Vse tisto, kar pa “veter odpihne” pa morate spustiti, ker ni pravo. Zato vas energije v tem tednu učijo tudi nenavezanosti na kakršnekoli materialne stvari, čustvene nenavezanost na osebe, lahko tudi na tiste, ki jih ni več.  

Izkoristite moč teh delovnih energij, da veliko delate in ste prizemljeni. Ko pa se zalotite, da zaradi dela, dela, dela in se enkrat dela, vse skupaj vodi v izčrpanost, se ustavite. Potrebujete premor, da se regenerirate. Ne zanemarjajte tega občutka.

Energije v tem tednu vas bodo učile tudi tega, da si po napornem dnevu vzamete tudi čas za počitek, za regeracijo vašega uma, telesa in duše. Upoštevanje vašega celostnega pristopa je izjemno pomembno. Na začetku gradite, da vse skupaj postane rutina. Potem pa le popazite, da si vzamete počitek. Saj brez energije oz. “prazno vrečo” ne morete naprej. Regeneracija je pomembna za vaše telo, um in dušo!

Ko sprejmete spremembo, sprejmite še odgovornost

Sprejetje spremembe ni najlažja odločitev pri posamezniku. Vsaj danes verjamem, da o tem že vsakemu izmed vas prički čivkajo in se tega na mentalni ravni zelo dobro zavedate. Kljub vsemu, bodite praktični in spremembo vpeljite v svoj vsakdanjik. Spremembe so edina pot do neprecenljivih izkušenj, ki so dober in izjemen temelj v vašem vsakdanjiku. V zadnjih desetih letih je moč zaslediti, posameznikove majhne spremembe, ki posameznika vodijo do večjih sprememb v življenju ter poslednično sprejejmanje odgovornosti. In s temi koraki spreminjajo realnost, ki jim je meglila um in jih vedno znova puščala v začaranem krogu.

Če ste sprejeli spremembo v svojem življenju, se borite zanjo. Ne ostajajte v situacijah, ker so vam drugi tako rekli, ker vas je strah, da sami ne boste zmogli, ker imate občutek, ki vas straši, da je nova, drugačna pot težka in ne vidite “lučke na koncu tunela”. V življenju je edino pomemebno, da živite zavestno, organzirano in odgovorno.

Prevzamite odgovornost zase in za svoja dušna dejanja. Pridobili boste neprecenljivo izkušnjo. Od tu naprej pa boste delovali hitreje in bolj odločno. Naj moč po spremembi pride od znotraj, pride iz vas samih in ne iz okolice v smislu, ko ti to govorijo drugi. Vedno bo obstajala peščica ljudi, ko vas bo na to pot usmerila iz srca in svojih izkušenj, spet druga peščica ljudi pa vas bo na to pot poslala, zaradi koristoljubja, ki ga čutijo zadaj in le zase. Zaupajte samemu sebi. O tem vas učijo energije letošnjega leta, ki so prav mojstrsko obarvane.

Odprite se znanju na vseh področjih

V tej točki, se bo vsak izmed vas globoko v sebi srečal s strahovi. Ste morda pomislili od kje prihajajo in kaj ste pripravljeni sami narediti zato. V preteklem tednu ste bili obdani z energijo, ki vam je prinašala čudovite ideje, odkrivala vam je poti, kako priti do vaše edinstvenosti in po poti uresničiti zastavljenje cilje. Če ste se malo poigrali z njimi, potem veste, kam se morate danes obrniti. Zastavite si prednostne naloge in se poglobite v razne knjige, članke, ki vam bodo pomagali do informacij, ki jih iščete.

Dovolite si obiskati kakšen seminar, na vam ljubo tematiko. Danes obstaja izjemno veliko čudovitih, poučnih seminarjev, ki jih pripravljajo izjemni predavatelji, učitelji z veliko tovrstnih izkušenj. Poskušajte se dokopati do informacij, ki so bistvene, življenjske in tiste, s katerimi boste resnično naredili premik naprej.

Pri vsem tem pa bodite pozorni, na predavanja, seminarje, ki vam zaradi privlačnih naslovov megljijo um ter globoko v vas zbuajo strahove. Strahovi se pojavljajo zaradi nevednosti, naivnosti. Zavedajte se teh občutkov in se prebijte do pravih informacij. Začutili boste entuzijazem, motivacijo in z lahka boste šli v akcijo. Zato pogumno naprej!

Naj znanje plemeniti vaše notranje darove. Nenehen razvoj naj posledično vpliva na vašo profesionalnost. Zanimajte se za druge, razmišljajte in se ne oklepajte materialnega bogastva. Živite življenje!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...