Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 20.–26. 5. 2019

20. maj 2019    318 ogledov

V teden, ki je pred nami, bodo vstopile bolj razigrane energije, čeprav bodo na drugi strani od vsakega izmed vas zahtevale veliko profesionalnosti, odgovornosti, jasnosti in stabilnosti. Priložnosti vam bodo prihajale naproti predvsem na področju dela, kreativnosti, poslovnega sveta.

Pomembno bo, da namenite svoji ambiciozni naravi veliko prednost

Izrazite se, razvijte svoje ideje, predlagajte izboljšanja na področjih, na katerih si za to prizadevate. Bodite bolj drzni, ne prisegajte na zlato sredino, kajti tako bo vaša energija težko opažena. Kar je bilo, je bilo. Naučili ste se lekcije, zdaj pa uporabite svoje znanje in pogum ter se začnite vzpenjati med najboljše.

Zaupajte v svoje sanje, vizualizirajte svoj vsakdan in zaupajte vase. Še naprej negujte zanimive in dobre odnose z ljudmi ter poskrbite, da za seboj nikoli ne zaprete vrat. Morda boste čutili ob vsem tem še nekaj čustvene neskladnosti, po eni strani boste svobodni in stabilni, po drugi pa bodo vaša čustva silila na povšje. Tako vas bodo energije spodbudile k ravnovesju notranjega stebra moči.

Uresničite svoje ambicije

Dovolite si sanjati in svoje ideje popeljati v resničnost, kot ste si jih zamislili. Svojo resnicoljubnost, pravičnost, mirnost in prijaznost dobro izkoristite in se pogumno napotite k ambicioznim uresničenjem. Vsakemu izmed vas občutki strahu nanizajo drugačno, velikokrat izjemno nerealno zgodbo. To se zgodi, ko se z idejo na točno določeni točki  soočite. Ko je vaš navdih oz. ideja podprta s pozitivnimi izkušnjami, se občutki strahu zmanjšajo in veliko lažje 'pometete' z njimi. Je pa zavedanje o negativnih in nerealnih občutkih pomembno, saj le tako začnete iskati ravnovesje.

Zato dobro občutite in razmislite o ideji, zaupajte vase in si dovolite narediti ambiciozen korak. Takšen, ki vas navdihuje, v srcu zbudi posebne občutke in ob prvem koraku nažene strah v kosti. ;) Ob takšni situaciji se predajte pozitivnim pričakovanjem, občutkom, nikar ne podlezite negativnim pričakovanjem. Čas imate, da začnete uresničevati ambiciozne načrte, projekte. Še posebej, če lahko uresničite načrte, ki bi vam dolgoročno spremenili vsakdanjik. Na čustvenem področju se pripravite na nova spoznanja in izkušnje. Bodite to, kar v resnici ste.

Razvijajte smisel za ravnovesje

Energije bodo na površje potisnile različne, mešane občutke, na vas pa bo, da jih boste znali prepoznati in uravnovesiti. Vsakemu izmed vas se lahko kot spomin na preteklost prikradejo zamisli, ki se niso razvile v potencialno smer. Znotraj sebe boste iskali moč, da premagate stare vzorce in svoj vsakdan nadaljujete bolj pozitivno in potencialno. Spoznajte svojo moč in zgradite vsakdan, ki ga bodo polnila nova zanimanja, hobiji, ki imajo več potenciala v prihodnosti kot do zdaj. Zavesto se posvetite oz. ohranjajte sprostitvene tehnike, odrecite se odvisnostim in razvadam. Ko vas energije nagradijo z darovi in z njimi lahko ustvarjate, se lahko tudi zaveste, da pot prej ni bila postlana z rožicami.

Vsak izmed vas se je ob velikem koraku h kreativnosti že srečal z različnimi, precej barvitimi različicami občutka jeze. Ta velikokrat pride na dan, kadar posameznik ne izraža svojih občutkov, se pravi, kadar ne izraža resnice, ki jo čuti v srcu, duši. Zato nikar ne ustavljajte svoje kreativnosti, svoje ustvarjalne narave, ampak poiščite filter, kako premagati vzorce, ki vam nizajo nepotencialne cilje, in kako občutek jeze uporabiti pozitivno. Iščite ravnovesje, oprimite se sprostitvenih tehnik, ki vam pomagajo, da se uravnovesite. Danes jih je že prava poplava. Le korake v resničnosti je treba narediti. Dovolite si začutiti umirjenost, pogum in moč v sebi. 

Naj vas spremljata uspeh in sreča

Ste lahko kos lahkotnemu življenju, vsakdanjiku, kjer ne komplicirate in se ne zapletate z dejanji? Včasih morajo energije poskrbeti za zmedo v vašem vsakdanu, velikokrat z namenom, da vsega naenkrat ne zmorete več storiti, da vaš um ne zmore več poiskati rezervnih načrtov. Navadno se znajdete v precej 'zaciklanem' kolesju svojega vsakdanjika. Veliko posameznikom se nasmehne sreča, to je tisto, ko se nekaj spontano razreši v zadnjem trenutku, ko preprosto ne veste, kako naprej, veste pa le, da mora biti situacija, odnos ali cilj izpeljan. Negujte in poustvarjajte situacije, ko boste lahko zaupali, da se bo vse več stvari razrešilo v zadnjem trenutku.

Zavedajte se, da ste veliko stvari v svojem vsakdanjiku že razrešili in da sta vam dana uspeh in sreča točno na tej točki. Ne čakajte, ne stopicajte na mestu, pogumno naredite korak. Izpostavite idejo, družite se, o njej govorite, predstavite jo in zasnujte čudovito pot do uresničitve. Energije vas podpirajo, vodijo, in če je treba, postavijo pred situacijo, ki jo z danimi izkušnjami zlahka speljete. Ne delujte brezglavo, do neke mere to res gre, ampak vse skupaj je lahko še bolj podprto s čudovitimi energijami, ko za vami stojijo pogum, odgovornost, jasen namen, srčnost, cilj in še bolj jasna vizija. Odprite se lahkotnosti sreče, odprite se uspehu, zadihajte s polnimi pljuči in ustvarjajte.

Živite teden strastno, bogato z nepričakovanimi dogodki

Strast in magnetizem teh izjemno srčnih, pozitivnih energij je velikokrat umetnost vzdrževati oz. negovati. Velikokrat privrejo na površje občutki, vizija s petimi koraki vnaprej, včasih zelo jasno vidite cilj, vendar stojite na mestu, ne da bi kaj ukrenili. Vaš um ne prepozna, da je ego naslikal popolnoma napačno sliko. Čutite magnetizem, energijo strasti, domačnosti, sreče, popolnosti in kar priganja vas, da morate vse skupaj narediti zdaj, takoj. Ta magnetizem lahko povezujemo z vse večjimi pričakovanji, ki so velikokrat prevelika in nerealna. Navadno za njimi stoji veliko razočaranje po neuresničitvi. Velikokrat so s takšnimi pričakovanji povezani neprijetni občutki, še posebej v odnosih. Lahko se zgodi, da od posameznikov pričakujete veliko preveč, nanje nizate svojo vizijo, svojo percepcijo, svoja spoznanja. Premalokrat pa se vprašate, ali oni to res zmorejo, ali je vaša pot prava. Zato toplo priporočam, da začnete razmagnetovati pričakovanja. Preprosto ne pričakujte takšne močne sile. Ob zavedanju tega boste v sebi prepoznali svojo srčno strast, svoje srčne želje in uvideli, da drugi vaših občutkov ne razumejo na isti ravni kot vi. Več znanja, izkušenj ko boste pridobili tukaj, se pravi, da boste ozavestili svoja pričakovanja in jih razumeli, bolj lahkotno in nepričakovano vam bodo na pot prihajali dogodki s pravimi razrešitvami. Gotovo ste že slišali, da so pričakovanja strup za dušo. Zato ne zastrupljajte sebe, bodite srčni, resnični, negujte v sebi discipliniranost, predanost, jasne meje, zaupajte vase in pričakujte nepričakovano. 

Uspeh v tem tednu bo narekovala energija strasti, lahkotnosti, lepote, vdanosti, velike zanesljivosti in koncentracije. Negujte pogum, vztrajnost in smisel za ravnovesje.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...