Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 8.–14. 7. 2019

8. julij 2019    688 ogledov

Pred vami je teden malo spremenjenih, drugačnih dogajanj, kot ste si jih sprva zamislili. Modrost, znanje, izkušnje iz prejšnjih življenj uporabite, da se boste čim lahkotneje spustili skozi vihar novih energij. Nekatere od teh vas bodo učile samospoznanja, želele bodo, da naredite nov korak naprej. Da zberete pogum in se odločite za svojo, povsem novo realnost. Zagotovo ste o tem velikokrat sanjali, ko ste zrli v nebo in se spraševali, kako naprej.

Dovolite si, veliko izmed vas je naredilo ogromne notranje premike. Naredili ste jih zato, da danes razumete situacije, odnose, projekte, v katerih sodelujete z namenom, in lahko vse to izpeljete veliko bolj zavestno. Strahovi, ki so povezani s preteklostjo, so na zavestni ravni resnično odveč. Predajte se toku energij, ki bo v vas vzbujala premike, gibanje, izvrstno komunikacijo, lahkotnost, odprtost za nove stvari, duhovitost in veliko aktivnost.

Naj vam te lahkotne energije prinesejo priložnosti, da poiščete znanje, informacije, da spoznate, kdo v resnici ste, in kako slediti svojemu navdihu.

Glede izražanja sebe in komunikacije se bo dogajalo izredno veliko

Neizrečene stvari bodo morale najti pot do ljudi, ki jim je sprava namenjena. Zato sprejmite v svoj vsakdan te živahne energije, da vam v racionalnem svetu prinesejo užitke, dobre priložnosti in odnose, ki vas bodo na življenjski poti izpopolnjevali.

V tednu, ki je pred vami, je resnično najpomembnejše zavedanje, kdo v resnici ste, da začutite osvoboditev, imate v roki moč in pogum, prisluhnete božanskemu načrtu in ste posledično dobro organizirani. Pripravljali se boste na popolnoma nove začetke, zato vam naj seminarji, delavnice, mentorji osvetlijo vizijo.

Čas je za vas, dovolite si ga vzeti!

Naredite nekaj veličastnega!

Energije vas bodo navdihovale, da pogledate onkraj znanega, in v vas prebudile jasno vizijo ter vam vlile pogum in samozavest, da to vizijo uresničite.

Izjemno pomembno bo, da boste prisluhnili občutkom svojega telesa, kar pomeni, da boste končno prisluhnili sebi tudi na tistih področjih, ko vam niso najbolj ljuba. To so občutki, s katerimi se najtežje soočite. Ker ste pogumni in ste se na to pot raziskovanja že spustili, vam energije prinašajo izjemne priložnosti in izkušnje, da boste zaradi njih še bolj verjeli vase.

Izkoristite energije igrivosti, zanesljivosti, neomajnosti, večnosti in zaupanja. Spomnite se, kako to lahkotnost v sebi nosijo otroci, ko še niso obremenjeni z vsakdanjikom. Dajte si priložnost in se igrivo sprostite. Ko boste vzdrževali to raven energije, boste hitro prišli v stik z ljudmi, ko počnejo enako in se jasno zavedajo samih sebe.

Ker smo vsi na Zemlji zato, da izkušamo priložnosti in lekcije, bo še toliko pomembnejše zavedanje, da ne pretiravate, da ne presegate zdravih meja, da sodelujete in ustvarjate kompromise ter za razjasnitev situacij poiščete učitelja ali terapevta. Razbremenite se in za trenutek odložite težino vsakdana. Z vizualizacijo, načrtovanjem in zaupanjem vase boste zagotovo uresničili svoje sanje.

Lotite se stvari drugače ...

V tem tednu boste lahko začutili in se naučili delovati z energijami mrkov in retrogradnih planetov, ki v vas spodbujajo samozavest, pogum in nove korake. Čeprav bo na prvi pogled nemogoče narediti nove začetke v notranjosti, vztrajajte pri njih, saj morate to narediti v prvi vrsti zase, da spoznate te energije, ki vam odpirajo novo realnost. Svoje edinstvenosti in drugačnosti se zagotovo že zavedate.

To je pomembno zato, da se stvari lotite drugače kot drugi. Velikokrat se vam dogodki, situacije zložijo po nekem zaporedju, korakih. Izjemno pomembno bo, da ohranjate pravo komunikacijo, tj. s samim seboj. Prisluhnite svojim vodnikom, svojemu notranjemu glasu, tudi angelom, samorogom, kaj točno vam želijo sporočiti. Usmerjajo vas namreč k dušni svobodi, da lahko v popolnosti zaživite svoje življenjsko poslanstvo. Danes živimo v času, ko je svoboda še kako pomembna, še posebno v odnosih, v odnosu do samega sebe. Zato raziskujte in uživajte na valovih lahkotnosti in sprememb!

Gibajte se in poskrbite za zdrav način življenja!

Pred zdravim načinom življenja si posamezniki zatiskajo oči in gredo brezglavo naprej. Naše telo je čudežno vozilo skozi življenje, ki ni narejeno za to, da je v njem vsega v izobilju, da je prekomerno okrašeno, popolno in brez napak. Naše telo je narejeno, da deluje v pretoku, da je in ostaja nenehno v gibanju, da skrbimo za zdrave prehranjevalne navade, da ohranjamo notranje organe v ravnovesju.

Poskrbite za telo tako, da ne bo preobremenjeno ali preveč pod vplivom stresa. Najdite najprimernejši način zase, da sprostite tisti del sebe, ki vam še vedno dela velike preglavice. Danes imate na voljo ogromno informacij, od vas je odvisno, kako jih boste obdelali in ravnali z njimi. Udeležite se dobre delavnice, izobraževanja ali seminarja. Poiščite informacije, kako se znebiti vsega starega, da lahko potem pride novo.

Hoja v naravi, meditacija, joga, masažne in glasbene sprostitvene tehnike so odlične za razvijanje notranje moči ter ustvarjanje čudovitih odnosov in projektov v prihodnje. Kadar vam pride naproti izobraževanje, ga nikar ne zavrnite, saj je morda to za vas neprecenljiv čas, ko se lahko ustavite in se s pridobljenimi informacijami poglobite vase.

Preženite strah iz kosti

Energije vas bodo spodbujale, da zaživite v vsej svoji popolnosti. Po drugi strani pa se boste prerekali s svojim strahom, občutkom negotovosti. Vedno kadar začutite tisti zoprn občutek, da ne morete naprej v svojem življenju, oziroma imate občutek, da ste se zataknili, se vselej lahko zavedate, da v takšnem primeru dajete vso moč strahu znotraj sebe. Ste se kdaj vprašali, ali ga je morda vredno zapustiti? Seveda ga je. Ko enkrat opravite s trmo in strahom na tej ravni, ki je izjemno nagajiva znotraj vas, potem ste zagotovo na svoji poti, pravi za vas. Darujte, spustite za vedno svojo trmoglavost, strah pred življenjem, strah pred novimi začetki. Sprostite vsa bremena, ki so vas do zdaj ovirala, in si dovolite biti vi ljubezen. Za velikimi strahovi vedno stoji trikrat toliko ljubeznivosti in pozitivne energije, ki osvetljuje vašo življenjsko pot. Ustvarite ravnovesje, prisluhnite svoji intuiciji, svojemu notranjemu glasu, bodite potrpežljivi. Zaupanje vase okrepite z znanjem, intuicijo in z lahkoto boste kos še tako velikemu strahu. Naloga tega tedna je, da ostanete potrpežljivi in umirjeni. 

Živite teden lahkotno, prefinjeno, neodvisno!

Strast in magnetizem izjemno srčnih, pozitivnih energij je velikokrat umetnost vzdrževati oz. negovati. Velikokrat privrejo na površje občutki, vizija s petimi koraki, včasih zelo jasno vidite cilj, a stojite na mestu, ne da bi kaj ukrenili. Vaš um ne prepozna, da je ego naslikal popolnoma napačno sliko. Čutite namreč magnetizem, energijo strasti, domačnosti, sreče, popolnosti in kar priganja vas, da morate vse skupaj narediti zdaj, takoj.

Ta magnetizem lahko povezujemo z vse večjimi pričakovanji, ki pa so velikokrat prevelika in nerealna. Navadno za njimi stoji veliko razočaranje, ko se stvari ne uresničijo. Velikokrat so s takšnimi pričakovanji povezani neprijetni občutki, še posebej v odnosih. Lahko se zgodi, da od posameznikov pričakujete veliko preveč, nanje nizate svojo vizijo, svojo percepcijo, svoja spoznanja. Premalokrat pa se vprašate, ali oni to v resnici zmorejo, ali je vaša pot prava.

Zato toplo priporočam, da začnete razmagnetovati pričakovanja. Preprosto ne pričakujete takšne močne sile. Ob zavedanju tega boste v sebi prepoznali svojo srčno strast in srčne želje ter uvideli, da drugi vaših občutkov ne razumejo na isti ravni kot vi. Več znanja in izkušenj ko boste pridobili s tem, da boste ozavestili svoja pričakovanja in jih razumeli, bolj lahkotno in nepričakovano vam bodo na pot prihajali dogodki s pravimi razrešitvami.

Da so pričakovanja strup za dušo, ste verjetno že slišali. Zato ne zastrupljajte sebe, bodite srčni, resnični, negujte v sebi discipliniranost, predanost, jasne meje, zaupajte vase in pričakujte nepričakovano.

Uspeh v tem tednu bodo narekovali vaša dobra volja, pogum, komunikacija, znanje, modrost, ki jo nosite v sebi. Prefinjenost, sposobnost prilagajanja, dobro zdravje, moralno in fizično, vam bodo v še večjo pomoč ...

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...