Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 1.-7.1.2018

31. december 2017    784 ogledov

Srečno novo leto! Težko pričakovane energije ljubezni in intuicije bodo plemenito pričele vstopati v vaš vsakdan. Pred vami so popolnoma novi začetki, projekti, situacije in odnosi. Nekatere boste dvignili na vaš nivo, spet druge pa popolnoma spremenili in jih gradili čisto od začetka.

Energije vam prinašajo pogum, samozavest, očarljivost, prijaznost, sodelovanja, toplino, plemenitost, odgovornost, sposobnost organiziranja, iznajdljivost, tekmovalnost in zdravo mero optimizma. Se pravi tukaj so - novosti v vašem življenju, dovolite jim, da se razvijejo na popolnoma nov nivo.

V letu, ki je pred vami, bodo pod drobnogledom odnosi, meje, zaupanje in harmonija ljubezni na vseh življenjskih področjih. Pred vami je čas, ko se boste morali močno zavedati svojega življenjskega poslanstva in vaših darov. Čas bo, da se izrazite, da zaupate svojim angelom, duhovnim vodnikom in še naprej postavljate jasne meje, bodite iskreni in vedite, da imate moč in pogum. 

Pojdite v srce, začutite in izrazite!

Čutili boste močno potrebo po izražanju in delovanju. Želeli boste uresničiti svoje edinstvene cilje. Če ste do sedaj imeli priložnost in svojo idejo plemenitili, se bo zdaj pokazal čas za pogumen korak. Tisti, ki pa še nimate ideje, ali nekega oprijemljivega cilja, vizije, pa vas bodo energije presenetile in vam pomagale držati usmerjenost v vašo prihodnost. Zadali si boste nove cilje, oplemenitili ali pa čisto na novo spoznali vašo vizijo, spoznali vaše življenjsko poslanstvo in začeli stopati v življenju po vaši pravi poti.

Pomembno bo, da boste pustili energijam, da bodo odprle vaše srce in posledično boste spoznali svojo strast, odgovornost. Spoznali boste energije, ki so do sedaj v vas spale ali pa si niso upale stopiti v ospredje. Navdihovala vas bo iznajdljivost, raziskovalnost, ustvarjalnost in samoiniciativnost. Spustiti pa bo potrebno sebičnost, egocentričnost, nezaupanje in skrivanje čustev. Pretirana samozavest, hlad in togost vam bo delala preglavice. Zato, pojdite v srce, začutite in speljite.

Imeli boste željo po uspehu in samopotrjevanju

Želje po uspehu in samopotrjevanju ne boste mogli zanikati. Energije bodo iz vsakega izmed vas poskusile izruvati čudovite ideje, ki jih boste imeli priložnost izpeljati na zelo racionalen način. Energije vas bodo spodbujale pri pogumu, moči z namenom, da prodrete na vodilne položaje na različnih področjih v vašem življenju, ki to zahtevajo in končno pokažete svoj pravi jaz ter tisto, kdo v resnici ste.

Vaša ustvarjalnost in sposobnost sporazumevanja znata ovirati dve različni stanji zavesti pritisk in strah pred propadom. Zato bo zelo pomebno, da se boste zavedali tega, da v sebi nosite dovolj ustvarjalne moči, in da lahko obidete vse ovire na poti k izražanju ter posledično postanete zelo dober učitelj, svetovalec, vodja,... V vas se bo prebujal šesti čut, da spoznate, kaj je možno ustvariti, in seveda, če je le-to tudi finančno donosno. Delovali boste bolj razumsko kot čustveno. Zato znate biti dovolj sebični, trmasti in hladni, zadržani za marsikoga v vašem okolju.

Pred vami so nepričakovana srečanja, zveze in dobre naložbe

Teden razvijajo izjemno prodorne, zelo ojačane energije poguma, ponosa, plemenitosti, optimizma, strasti, nadzora nad samim seboj. Izjemno dobro bo, če boste vrednost meditacije in osredotočenosti v življenju prepoznali in vzeli vse skupaj za vsakdanjo prakso. Saj boste tako lahko ostajali v življenju zmerni in razvijali zavedanje sveta okoli sebe, harmonijo v odnosih, sočutje in globoko spoštovanja do življenja. Spoznali boste posebne vibracije, zelo racionalne, ki vam bodo v vaš vsakdanjik prinašale nepričakovana srečanja, situacije, osebe s katerimi boste lahko v prihodnosti marsikaj oprijemljivega zgradili. Vse skupaj se zna izkazati za zelo dobro naložbo časa, energije in znanja, na poti do vašega cilja. Saj vam le-ta v prihodnosti zagotovo  prinaša uspeh in srečo. Bolj ko boste delovali pristno in srčno, bolj ko si boste upali pokazati svojo ustvarjalno plat v življenju bolj boste nagrajeni. Do sedaj energije temu niso bile tako močno naklonjene, saj je bilo veliko čiščenja in treninga potrpežljivosti, zato lahko predvidevam, da vam bo v prihodnje v praksi precej lažje. Začutili boste podporo teh energij.

Dovolite si zaživeti svoje sanje

Vizija v vašem življenju ima velik pomen, prav tako tudi cilji, ki si jih na poti zastavljate. Morda vas uresničevanje ciljev ni naredilo ravno radostne in ste bili primorani premagovati na poti več ovir, kot pa ste bili deležni veselja. Vse to je bilo potrebno, da ste brusili svoj diamant, svoj ego in tako na izjemno edinstven način spoznali igro življenja. Danes pravila igre v veliki meri poznate in ste primorani poprijeti za spremembe ter svoj vsakdanjik prilagoditi toku življanja in ne igri ega. Leto, ki je za nami, nam je pokazalo veliko situacij, odnosov in stvari v katerih nismo bili srčni, strastni ali samo pozitivni. Velikokrat ste lahko zasledili kakšno moč ima vaš um, tudi v negativnem smislu. Zato ste vse te spremembe veliko bolj radostno sprejeli in jih tudi udejanjili. Enostavno so spremembe postale stalnica vašega vsakdana, zato, lahko danes z veliko več poguma, izkušenj sledite melodiji vaše duše, občutkom v srcu in dejansko resnično zaživite svoje sanje.

Pred vami je leto, ki spodbuja razvoj vaših duhovnih darov. V vaših mislih se odvijajo čudovite vizije, nove možnosti in vas spodbujajo k edinstvenosti vaše duše, vam prinašajo lekcije, več poti, da pridete na cilj in zmagate. Pomagajte si z različnimi pristopi, da slišite glas svoje duše in ustvarite v življenju harmonijo in ljubezen. Odločite se in zaupajte v božanski načrt.

V prihajajočem tednu bodite pogumni, samozavestni, vztrajni. Imejte voljo, zaupanje v intuicijo in svoje občutke. Začutite harmonijo v vašem vsakdanu. 

Več o numerologiji in svetovanjih si preberite na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...