Tedenski numerološki namig 11.–17. 9. 2017
Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 11.–17. 9. 2017

piše: Karmen Plavčak
11. september 2017    1321 ogledov

Pozdravljeni!

Energije preteklega tedna so vsakega izmed vas intenzivno potiskale naprej, mu prinašale in kazale potenciale, iluzije, ki jih je bilo treba dokončno spustiti. V tem tednu pa je čas za realizacijo. Veliko vas bo začelo delovati pod vplivom novih energij, čutili boste izjemno prodorno energijo, ki vas bo spodbujala k nečemu novemu, vam odkrivala jasnejšo vizijo in še bolj osvetljevala vaše nove korake.

V tem tednu je čas, da pokažete svojo neodvisnost in individualno delovanje. V tem tednu vam bodo dana ambiciozna uresničenja in materialni dosežki. Energije so primerne za marsikatero manifestacijo vaših želja oz. uresničitev ciljev. Bodite dovolj pogumni, pozitivni, vztrajni in polni smisla za ravnovesje.

Pred vami je aktiven teden in tudi nekaj nepričakovanih sprememb

V tem tednu si dovolite uresničevati prve korake na poti svoje vizije. Zberite pogum in sprejmite nepričakovane priložnosti. V tem tednu so energije zelo primerne, da v svoj vsakdanjik vnesete resnične spremembe in novosti. Pretekle dni niste brez razloga upoštevali energij, ki so v vas spodbujale zaključke na vseh področjih. Niste brez razloga spuščali starih stvari, odnosov, vzorcev, ki ste jih bili naučeni do zdaj uporabljati.

Če ste radi v akciji, vas bodo energije močno podprle

Odpirale bodo vaše srce, posledično pa boste zlahka stopali proti novim življenjskim izzivom. Bodite srčni, odgovorni, neodvisni, strastni, odprti za raziskovanje ter polni optimizma in ustvarjalnosti.

Pogumno novim začetkom naproti

Individualnost je doma v vsakem od vas. Nekateri jo prav pridno izpostavljate in se lotevate različnih, morda izjemno velikih življenjskih projektov na različnih področjih. Imate postavljene cilje, ste dobro organizirani, iznajdljivi, morda malenkost tekmovalni?

Potem ste zagotovo na pravi poti, saj vas bodo energije spodbudile k 'zdravemu' izražanju moči in s tem pogojene individualnosti. Bolj ko boste kreativni in edinstveni, več vztrajnosti, poguma in optimizma bo podpiralo vaše nove korake. Zato pogumno novim začetkom naproti.

Priložnosti za manifestacijo

V tem tednu bodo energije močno podpirale vaše organizacijske sposobnosti, vztrajnost, pogum, discipliniranost in vdanost. Kar zadeva dela materialne narave, jih boste z lahkoto opravljali, še posebej tista, ki so povezana s financami.

Energije bodo začele spodbujati edinstvene projekte, za katere je čas, da ugledajo luč sveta. Dovolite na plan potegniti svojo ambicioznost in visoke cilje. Morda boste imeli občutek, da morate veliko tvegati, izkusiti. To seveda narekuje uspeh in vas do njega tudi privede.

Vaša naravna avtoriteta se bo imela možnost izraziti. Ne bo se vam treba dokazovati. S svojo srčnostjo in modrostjo jo boste izžarevali, le odločite se za uresničitev velikih ambicioznih ciljev. Vse tisto, kar veste, da morate pripeljati v materialni svet, bo imelo priložnost za manifestacijo. Zato v tem tednu ne izgubljajte časa za stvari, ki nimajo možnosti, da se v prihodnjih dneh uresničijo. Izognite se predvsem pretirani togosti, brezčutnosti, osamljenosti, introvertiranosti, strahu pred spremembo.

Bodite razumevajoči, vdani in odprtega duha

Velika univerzalna moč bo tudi v tem tednu iskala poti, stvari in odnose, da se lahko izrazi skoznje. Energije bodo od vas zahtevale razumevanje, srčnost, resnicoljubnost, velike umske in duhovne sposobnosti, prepričljivost in strast. Tisti, ki te energije nosite v sebi in jih še niste sprostili, boste to naredili v tem tednu. Pred vsemi so še zadnje meglice, ki vam zakrivajo pravo resničnost.

Predajte se, predajte svoj ego, svoj stari jaz, ki nima več vizije za naprej. Bodite hvaležni za delo, ki ga opravljate, projekte, ki jih organizirate. Ostanite povezani s tujino, preselite se tja ali pa preprosto potujte. Izbirajte nove priložnosti in se zabavajte. Tako boste začutili ljubezen, ki jo iščete. Saj veste, kako je, ko hrepenite po nečem ali si to močno želite. Če ste iskreni, predani življenju, različnim priložnostim, ste lahko gotovi, da vas bodo podprle prave energije, za katerimi stojijo izjemni mojstri, vodniki in angeli.

Uresničite svoj uspeh in ustvarjajte svojo individualnost

Ko imate v rokah prave in seveda svoje karte, je čas, da jih položite na mizo in uresničite svojo individualnost. Z vztrajnostjo in pogumom, da speljete nove izjemne projekte, boste imeli priložnost, da zasijete v polni luči in izkusite uspeh, ki vam je namenjen. Na poti realizacije boste močno čutili, kako se izraža vaša individualnost, kako lepo jo plemenitite in negujete.

Energije vas bodo v tem tednu na vsakem koraku učile, kako poiskati ravnotežje med duhovnim in materialnim. Naučite se, da ne boste prezirali denarja ali mu podredili svojega življenja. Izogibajte se ekstremnih stališč, hodite po svoji poti in zaživite svoje sanje edinstvenosti. Naj iz vas sijejo sončnost, resnica, individualnost, uspeh, pogum in vztrajnost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (velja le za tvoj prvi komentar)!
Urška
  komentiral 8 mesec nazaj
Izjemna napoved! Vsaka beseda in misel podpira trenutno občutenje stanja, ki ga doživljamo. Vzpodbuda za naprej! Hvala iz srca!

Facebook komentarji