Karmen Plavčak

Tedenska numerološka napoved 14. -20. 1. 2019

11. januar 2019    895 ogledov

Prihajoči teden bo pod vplivom izjemno srčnih, čutnih in edinstvenih vibracij. Dejavni možgani, smisel za humor in umska budnost bodo prispevali k uspešnemu in družabnemu vsakdanjiku. V vsakem izmed vas bo spodbujal strast, energičnost, ambicioznost, razvoj dobrih idej. Zato se izražanju in obilju ne boste mogli upreti.

Dovolite energijam, da v vas prebudijo potencial v pravi luči, tako, da ga predstavite ljudem. Sprejmite drugačnost, sprejmite svojo edinstvenost in izstopite iz okvirjev, vzorcev, ki niso potencialni za prihodnost. Kreativnost ne pozna meja. Meje ustvarja le vaš um, ego, vi sami.

Čas je za igriv pristop, čas je, da sprejmete odločitve, edinstvenost na vaši življenski poti in uredite stvari, situacije, odnose tako, kot vas vodi tok misli. Vse je narejeno po dušnem načrtu. Pretekli teden ste imeli priložnost, da se dobro poglobitve vase, ter razrešite situacije prejšnjih življenj. Ljubezen in modrost duše sta vam naklonjena v veliki meri. Le sprejeti ju morate medse.

Teden se lahko zdi naporen, z vidika, ko ne boste morali obvaldovati nekaterih energij ki vas potiskajo v preveliko zaletavost, prepirljivost, hitro navdušenje in odnehanje, nenadzorovano strast, lahko tudi koleričnost in jezikavost. Zavedajte se negativnih situacij, ki vas vodijo v otopelost. Zavedajte se svojega delovanja in ostajajte trdni na svoji poti, zaupajte svoji intuiciji.

Zavedajte se svoje globoke čutečnosti, zanesljivosti, odkritosti in poštenosti.

Vrednote, ki jih nosite v sebi so izjemne. Ne dovolite jim, da se skrijejo. Le- te vam odkrivajo pot, do vaših izjemnih potencialov in modrosti. Danes je zavedanje izjemnega pomena. Ne zavedanje, vas vodi v strah in nezaupanje. Morda vas energije v tem tednu spominjajo na izjemno globoke občutke, morda iz daljne preteklosti. Dovolite si jih začutiti in razumeti. Z namenom pridejo na plan.

Takrat ko so se pojavili prvič, z njimi verjetno niste znali najboljše ravnati, zato ste naredili tako kot ste znali. Danes pa se je občutek vrnil na površje v veliko milejši obliki. Ne zatrite ga, ampak se ga zavedajte. Dovolite si ga začutiti tudi če je negativen. To seveda ne pomeni, da stopite pod vpliv negativnih dogodkov. Vedno znova lahko takšnim energijam postavite mejo, jih omejite in jim pokazete pot. Saj sami zagotovo želite pozitiven razplet situacij. Ključni pomen bo, da ga boste prepoznali, se ustavili in ga razumeli, ter  s spoštovanjem do sebe, iskerenostjo in veliko odgovornostjo nadaljevali vašo življenjsko pot.

Bolj ko si boste dovolili biti odkriti, zanesljivi, spoštvljivi do sebe, več občutkov vam bo zaupano v opravljanje. Zato pogumno, stopite stopničko višje in delujte. Zagotovo vam ne bo žal. Bogatejši boste za izkušnjo.

Pred vami je teden navdiha in sposobnosti

Teden bo primeren za uresničevanje ambicioznih ali pa izvirnih idej. Prežeti boste z navdihom, inteligenco in vplivom na druge. Morda vam v tem tednu ne bo najlažje, ampak prepustite se močnim mojstrskim vibracijam, saj boste le tako videli, kako ne prenesejo nikakršnih omejitev. Obvaldovanje energij v prihajajočem tednu vam bo nudil močan notranji steber in moč volje. To so lastnosti, ki ste jih že ali pa jih morate intenzivno zelo zavedojoče krepiti. Navdih vam bodo nosilo stanje sproščenosti, otroške igrivosti, strasti in radosti.

Zaznali boste lahko, kako vas tok energij nosi po poti, ki si jo globoko v sebi že nekaj časa močno želite. Če ste med tistimi, ki tega ne čutite, se potrudite, zaznati te pozitivne frekvence in negativnim postavite mejo, ne dopustite jim, da najdejo rešitve pod negativnim vplivom energij. Poskusite ureničiti trenutni navdih, saj boste lahko le tako korak bližje k svojim sposobnostim. Sposobnosti so vam dane z namenom, da se jih zavedate in da z njimi delujete in ustvarjate korake po vaši poti življenja.

Izrazite se!

Ta teden vas energije za gotovo ne bodo pustile na točki stagniranja. Zato, se jim ne upirajte, zajahte val in pojdite naprej. Energije bodo v ospredje potiskale vaše odnose, situacije, stvari, s katerimi se morate izraziti. Ali boste morali povedati nekaj skozi pisano besedo, ali risanje, umetniško ustvarjanje, ali pa ste eden tistih, ki svojo edinstvenost na izjemno nenavaden način izraža skozi glasbo, igralstvo itd. Zelo pomebno je, da najdete način, da najdete sistem, ki vam trenutno odgovarja. Kajti kasneje vas bo potisnil v naredovanje in morali ga boste razviti na svoj izjemno izvrsten način. Energije znotraj vas so že izoblikovale tisto nekaj, kar morate predstaviti, dati na plan, se izraziti in tako polepšati vsakdanjik ne samo sebi, prijatelju, drugi osebi ampak večji skupini ljudi. Družite se, povezujte se, poiščite nove stike in priložnosti, ki vas bodo popeljale v popolnoma drugo realnost razumevanja sedanjega načina življenja.

Bodite ustvarjalni izven utečenih poti

Vsak posameznik v sebi nosi svojo edinstveno energijo, ki jo najdete zapisano v vaši življenjski poti. To je število, vašega rojstnega dne, seštevek dneva, meseca in leta skupaj na enomestno številko. Ostajajo različne variacije posameznikove, včasih iste poti. Zato je v veliki meri pomebno zavedanje sebe, da si dovolite stopiti iz utečenih okvirjev delovanja. Ponavadi se posameznikove energije razvijajo v določenem okolju, kjer pridobivajo takšne ali drugačne nalepke delovanja. Pridobite določene izkušnje. Ko pa imate željo prestopiti na nakaj drugačenega, takšnega kar čutite globoko v sebi, pa je potrebno zbrati pogum in narediti nekaj popolnoma drugače.

Ampak vseeno v takšnem sosledju kot ga čutite samo vi, da je pravilen. Ne sledite vplivom množice, ne sledite vplivom raznoraznih sitemov, ki vam neko utečeno logiko delovanja obljubljajo rezultate in uspehe v pozitivnem smislu. Če ste jih že preizkusili in za vas niso bili uspešni, potem ste zagotovo lahko prepričani v drugače. Se pravi v ustvarjalnost, ki vam jo ponuja vaša intuicija, vaša duša in cilji, ki ste si jih že nekolikokrat znova postavili. Dovolite si ustvarjati na svoj edinstven, navdiha, resnice in srčnosti poln način. Morda pa vam kateri sistem delovanja priraste k srcu, tudi s tem ni nič narobe. Prisluhnite mu na svojevrsten način.  

Uspeh bo zaznamovala vaša edinstvenost, navdih in sposobnosti, ki ste jih oz. jih še razvijate. Naj teden, ki je pred vami razvija srčnost, ambicioznost, druženje, smisel za odnose in umska budnost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...