Karmen Plavčak

Tedenska intuitivna numerološka napoved: 15. - 21. 4. 2019

15. april 2019    459 ogledov

Zanimiv teden je pred vami, podpirale ga bodo energije, ki bodo v vas spodbudile, da se postavite zase, delujete, iščete ali ohranjate ravnovesje moške in ženske energije, pomembno bo, da ostajate v centru.

Energije vas bodo ščitile, da se ne zapletete v situacije, odnose,  ki nimajo potenciala v prihodnosti.

Izjemno bo, če boste znali prisluhniti samemu sebi, če boste pripravljeni sprejeti blagoslov v svoje roke, biti ljubeznivi in če boste pozornost usmerili v navdih.

Energije vas bodo spodbudile, da pogumno spustite bremena in vam povrnile izgubljeno moč

Začutili boste osvobojenost, radost in ljubezen. Vaš vsakdan bo poln spoznanj, lekcij, učenj, odkrivanja modrosti, in na nek način osvoboditve. Spoznanje vam bo povrnilo moč, ki ste jo morda v preteklosti izgubili.

S pomočjo energij, boste krepili svoj notranji steber moči, delovali bolj umirjeno,  kar pa vam bo vlivalo pogum in krepilo samozavest, da boste pogumno stopali po poti svojega življenjskega poslanstva. Pomembno bo, da spustite prteklost in se odločite zase.

Dovolite si prevzeti odgovornost in odločitev v svoj vsakdan

Energije vas bodo navdihovale z razumevanjem, vdanostjo, občutljivostjo, da boste ostajali odprtega duha in plemenititli pogum. Živite svoje življenje notranje in neodnivsno.

Super bo, če boste v tednu, ki je pred vami čas, namenili potovanjem, tako zunanjim kot tudi notranjim. Saj vam prinaša številna srečanja in različne izkušnje. Energije vas bodo navidhovale in potiskale, da iščete nek ideal, da uresničite svoj notranji klic. Energije vas bodo spodbujale, da živite svoj vsakdanj izjemno, zvrstile se bodo situacije, morda na precej nepričakovan in nepredviden način, lahko tudi ob raznih nevarnostih in izzivih, ovirah.

Bodite pogumni in najdite rešitev za izzive, ki vam prečkajo vas vsakdanj. Velikokrat pridejo v življenje ljudje, situacije, ki vas spomnijo, da delujete drugače, napredno in precej bolj pozitivno, kot ste to storili do sedaj. Saj vam stari recepti ne bodo prinesli novih in trajnih rešitev. Še vedno vas bodo energije učile, da boste spuščali preteklost, stare situacije, celo zapuščali statičnost. Posledično, pa boste pripravljeni v svoj vsakdanj sprejeti popolnoma nove stvari, situacije in odnose. Pospravite za vselej.

Imejte smisel za neodvisnost

Izjemno težka naloga vsakega izmed nas je ta, kako najti v odnosu, situaciji ali projektu pot, da ostanete popolnoma v ravnovesju, se pravi v centru in krepite svojo edinstvenost ter ste resnično “neodvisni”.

To svobodo je v svoj vsakdanj izjemno težko povabiti. Velikokrat se to zgodi spontano, ali pa vam življeje z njo postreže v različnih odtenkih. Seveda takšnih, da lahko prepoznate in se v zelo kratkem času odločite zase. Veliko posamenzikov, pa v dani situaciji ne zmore narediti tega, da se bi pogumno odločil zase in na prvo mesto postavil sebe. Še vedno mu je pri srcu vztrajanje in ugajanje v coni udobja in ugajanju drugemu. Morda ste eden izmed posameznikov, ki občuti, da ta premik mora narediti.

Toplo priporočam, da pričnete z majhnimi koraki in se resnično odločite zase, kajti siutacije vsakdana vas bodo pripeljale do točke, ko boste to z lahkoto naredili. Morda se vam zdi da ste v začaranem krogu, tudi ta občutek je pravi, dodajte mu ščepec poguma in se odločite zase in naredite samo en korak, zatem še drugega in zatem še tretjega. Nositi svobodo znotraj sebe in se ob njej počutiti domače, boste z lahka prezrcalili v vaš vsakdan.

Odprite se novemu področju v vašem življenju

Ko želimo premakniti nekaj v našem vsakdanjiku sprva ni najbolj enostavno. V tem tednu se lahko pri tem malce preizkusite, saj vas boste podprti z izjemno sončnimi, poguma in samozavesti polnimi energijami.

Samozavest in pogum bosta v tem tednu čudovita pripomočka. Pogum vam bo v veliko pomoč, če se boste z zavedanjem spravili v akcijo, realizacijo vaših idej in načrtov. Nepreičakovane spremembe so v bistvu stalnica v vašem vsakdanjiku, zato tudi zdaj to lahkotno sprejmite. Do sedaj zgrajeni temelji, še vedno potrebujejo nekaj reda, sistematičnosti, novih gradenj, da bodo postali bolj čvrsti in odlična podlaga za vsako nadaljnjo spremembo.

Spremembe vam prinašajo nove izkušnje, izkušnje pa v vas gradijo zaupanje in vero, da lahko naredite nekaj popolnoma novega, veliko bolj hitro kot do sedaj. Saj zavedanje, da je čas velikokrat dragocen, je nujno. Zato pogumno naprej in ne zamujajte svojih priložnosti.

Naj vaša igrivost, ustvarjalnost privre na dan

Bodite ustvarjalni, predajte se tem igrivim, otroškim energijam, ki vas spominjajo na trenutke iz otroštva, obdobja najstništva. V tem tednu se odločite za kreativnost, ustvarjalnost.  K temu vas bo spodbujala energija, ki vam ponuja, da se svoji srčni naravi še bolj odprete. S pomočjo zavedanja, znanja, intuicije boste svojo ustvarjalno naravo le še plemenitili. Morda ste na točki, na kateri močno čutite, da se odpirajo vaša vrata. Ko to začutite, preprosto ustvarjajte. Če ste med začetniki, ki niste risali že od malih nog, nadaljujte od tu. Morda ste razvili čudovit del vaše krativnosti, ga okrepili z znanjem, zdaj pa je čas, da vse skupaj povežete še na višji nivo.

Poskusite resnično začutiti strast, ljubezen, srčnost, zvestobo, navdušenost, radodarnost in optimizem. Izjemno bo, če boste znali svojo ustvarjalno naravo tudi uokviriti v obliko nekega projekta, cilja, odnosa ali situacije, ki se mora zgoditi. Pomembno predvsem bo to, da boste zaupali vase in se skušali izraziti na vzen, preko vaše umetniške narave (pa naj bo to risanje, pisanje, petje, …) priporočam, da svoji ustvarjalni naravi pustite na plan. Izjemen stres vašega vsakdanjika vam lahko povzroči zaprtost vase in čustveno zadrževanje. Dovolite si biti pretočni, dovolite si biti  odprti, dovolite si biti kreativni, dovolite si biti optimistični in zaupati v pozitiven rezultat, ko nobeden več ne verjame, da bo uspelo.

Z malo igrivosti, kreativnosti prebudite v sebi pogum, samozavest, predanost, srčnost. Odprt duh in ravno pravšnja mera občutljivosti vas bo pripeljala do uspeha v tem tednu.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...