Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 15.–21. 7. 2019

14. julij 2019    583 ogledov

Tudi v tem tednu bodo energije igrale posebno vlogo, saj bodo posameznika vse bolj spodbujale k vpogledu vase. Spodbujale vas bodo, da se boste globoko zazrli v svoje občutke, v svojo senco. Morda boste opazili, da ste jo potisnili na stranski tir že pred tridesetimi leti.

Vzemite si čas in zagrizite v svojo najglobljo senco

Dovolite energijam, da vam pomagajo prebuditi občutke, spomine, tudi iz preteklih življenj, z namenom, da razrešite svoj vsakdan na točki, kjer trenutno ste. Še vedno se bo marsikomu izmed vas razblinila marsikatera iluzija. Energije vas bodo potisnile do roba, da boste primorani opraviti s preteklostjo. Morda ste do zdaj zaključke naredili le na mentalni ravni. To je ogromno, zdaj pa si vzemite čas še za čustveno telo in mu energijsko pomagajte, da se osvobodi.

Vaše intuitivne zaznave bodo pod drobnogledom. Intuicija vam bo prinašala izjemne odgovore, na vas pa bo, ali jim boste zaupali in z zdravimi miselnimi potezami našli rešitev za trenutno situacijo. Pred vami je platno življenja z naslovom Zaživite svoje sanje. Skozi kronsko čakro se vam bodo nizale ideje o prihodnosti, navdihi bodo prihajali kot po maslu, tok misli bo nemoten in karta dušnega načrta bo vidna. Pomembno bo, da se dobro organizirate, tudi posvetujete z mentorjem, duhovnim učiteljem ali terapevtom, da vam pomaga raztolmačiti vse skupaj v jasno sliko. Privoščite si potovanje tako znotraj kot zunaj sebe. Le tako boste lahko priča izpopolnitvi novih obzorij.

Konec je izmikanja ter odnosov z osebami, ki ste jih idealizirali

Pred vami stoji Resnica. Konec je izmikanja, konec je poti in odnosov z osebami, ki ste jih idealizirali in postavljali na nemogoče položaje. Ali je v vas raslo tisto nekaj drugega, kar vam je razkrivalo voljo in moč po korakih v življenju naprej? Ali ste se zalotili v zgodbi, ki je bila idealna v dani situaciji, samo da ste se izognili resnici? Ste že imeli priložnost doživeti svoje življenje vzporedno, ko se resnice ne zavedate, ne dotaknete in je ne živite?

Se morda spomnite otroštva, vsaj tistih lepih trenutkov, ko ste imeli občutek, da ste zaviti v vatko in da vam nihče nič ne more? Kako pogumni ste bili, preden ste zakorakali v pravo življenje, v pravo resnico? Se spomnite, kaj vam je dajalo moč, zagon in voljo?

In tudi ko ste padli, se morda sprva sploh niste zavedali, saj vas še ni niti zabolelo. Ko ste se dotaknili najgloblje točke in začutili, da v tej realnosti ne morete vztrajti, ste nemudoma začeli delati premike in se od dane točke oddaljevati. En dan več, drugi dan malo manj, odvisno od lagodja, ki ste ga lahko čutili. Ko se je vklopil še zdrav razum, ste nemudoma skovali načrt in dano situacijo razrešili.

Zdaj pa sta v vas zavladala draga cona udobja in občutek, da se vam ne zgodi nič več. Ne želite več pasti na dno, ne zmorete pa splezati na naslednjo raven ali stopničko. Imate v mislih morda naslednji korak? Prepričana sem, da odgovor zelo dobro poznate. Veliko več zavestne volje in moči bo potrebno, da razbijete to iluzijo in se ne izmikate več ter ne rišete idealov, ki bi ustrezali vaši viziji. Odločite se in izberite Resnico. Resnico iz srca in jo negujte, čuvajte in plemenitite.

Obvladajte nagnjenost k iluzijam, sanjam

Kot vse življenje se bodo tudi v tem tednu zelo intenzivno pri vsakem izmed vas odgrinjale zavese iluzij, saj boste zelo jasno prepoznavali resnico. Bolj ko boste stopili v kolesje vsega, večjo intenzivnost boste čutili. Tokrat je čas, da odpadejo še zadnje iluzije, zadnje maske, ki vas ločijo od resnice. Zakaj vam do zdaj ni bilo razkrito vse? Preprosto zato, ker vsega niste mogli sprocesirati. Si lahko zamislite, kako bi bilo, če bi se vse skupaj zgodilo na začetku? Že takrat ste bili povsem iz sebe in verjemite, da ne bi šlo skozi. Prepričana sem, da bi rekli: “Umrl/-a bi.” Danes si zaslužite to globino, danes si zaslužite ta negativni občutek, danes lahko občutite solze svoje duše, kajti le tako ste sposobni zaznati resnico. Dovolite ji, da pride na dan in se širokousti od veselja, da vam je dana. Sanje so vedno resnične do mere, ki jo lahko sprejmete, vedno globlje ko greste, vedno več ko se zavedate, vedno lepša je in bo realnost. Mrki v tem obdobju so nam dani z namenom, da v kratkem času spoznamo največ. Zato uporabite te energije v svojo korist in pridno delujte.

Prisluhnite intuiciji in njenemu toku

Intuicijo v svojem življenju zagotovo že poznate, saj drugače tega področja ne bi raziskovali. Spoznali ste jo tako, da vam je nekaj že dalj časa in lahko da tudi zelo glasno odzvanjalo v vas samih. Tudi če imate občutek, da je ne slišite, ne čutite več, se preprosto samo sprostite in spoznali boste, da je vedno v vaši družbi. Vam je zvesta v obliki angelskih energij, v obliki jasnih videnj, v obliki občutkov, čutenja in zaznav, ki vam dajejo prijetne ali neprijetne izkušnje? Dovolite si, da tok intuicije teče skozi vaše telo tako, kot je za vas prav. Ne bojte se svojih vodnikov, svojih preminulih ali angelov. Preprosto jim prisluhnite, občutite jih in naredite tisto, kar lahko, “po filingu”. Videli boste, da vas bo v trenutku zalila energija radosti in sreče. In zakaj ne bi takšnih občutkov podaljšali oz. se jih čez dan večkrat zavedli. Naj bo vaše srce srečno, radostno in veselo. Naj igra melodija vaše duše. Naj se vaša duša izrazi skozi vaše telo. Dovolite si, prisluhnite si.

Vaša pot bo postajala edinstvena in navdihujoča

Energije tega tedna vam bodo prinesle navdih, moč in sposobnosti, da ne boste več stopicali na mestu in da se boste resnično pomaknili naprej ter naredili velike korake. Postavite si cilje, ki jih lahko dosežete, da boste zaznali, da se premikate. Naredite si oporne točke oz. načrt, saj boste le tako lahko dosegli svoje sanje ter uresničili želje, ki si jih resnično želite. Dejstvo je, da se nič ne bo zgodilo samo od sebe. Še nikoli se ni oz. če bi se, bi bili lahko priča temu, da ste še vedno tam, kjer ste bili na začetku. Zadihajte, naredite prostor energiji v pljučih, da se svoboda srca lahko izrazi. Negujte svojo vitalno energijo, ne razmetujte in ne uničujte je, saj vam je dana z namenom, da v tem materialnem svetu uresničite čarovnijo življenja. Pomembno za vas bo, da boste obvladovali svojo nestrpno naravo in nervozo. Dopustite energijam, da v vas izzovejo močan korak in voljo, ki jo v življenju premorete. Naj se vaše srce začne boriti za vas že danes. Naj se bori za svobodo v vašem življenju, naj se bori za stvari, zaradi katerih ste srečni in pozitivni, da vas postavijo na mesto, s katerega lahko stopite korak naprej z radostjo in veseljem. Ostajajte odprega srca kljub energijam, ki vas skušajo iztiriti ali uokviriti v okove družbe.

Spustite zamere, ljubosumje, strah, nepotrpežljivost iz svojega vsakdana

Ko v vas divjajo močna, globoka in težka čustva, jih poskušajte razvozlati in se jih zavedati. Nikar ne dajajte prednosti egu in njegovim razvadam, da vse skupaj tako kot do zdaj pospravi pod preprogo. Minutka sreče, ko ozavestite, da vas napada občutek ljubosumja, bo za vsakega izmed vas izjemna. V dani situaciji se umirite in prisluhnite intuiciji, ki vas bo popeljala med dogodki v vašem vsakdanjiku. Videli boste situacije, projekte, odnose, v katerih se zatikate in težko najdete izhod iz njih. Ko boste začutili te energije, jim dovolite, da iz vas na dan potegnejo občutke, da se izrazijo. Čustvena energija je izjemna, saj vas vodi po poti vsakdana. Dana vam je tudi zato, da situacije, odnose in projekte tudi manifestirate. Kajti brez te energije vsega, kar ste do zdaj doživeli, ne bi bilo. Zato ni napačno tudi zavedanje ali navsezadnje razbitje iluzije, da je vse, kar v svojem vsakdanjiku zaznavate kot negativno, plod vaših nenadzorovanih misli, predvsem negativnih. Vam je vse skupaj znano? Če vam je, potem zavihajte rokave in se potrudite, da ta tok misli zavestno prekinete in se naravnate na veliko bolj ljubeče, nežne in sočne ter pozitivne misli.

Negujte svojo občutljivost, bodite odprtega duha, imejte pogum. Naj vas do uspeha vodijo razumevanje in vdanost, močan korak in volja. Bodite ravnodušni do materialnega bogastva.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...