Karmen

Tedenski numerološki namig 16.- 22. 5. 2016

piše: Karmen
15. maj 2016    2227 ogledov

Pozdravljeni!

Teden, ki je pred nami, nam prinaša spremembe, izkušnje, oplemenitenje energije inteligence, raziskovanje modrosti, pridobivanje znanja in izjemne duhovne uvide. Vpogled v morje vaše podzavesti bo izjemen, zato jo raziskujte.

V tem tednu boste morali najti ravnovesje, kajti vpliv energij jin bo izjemno močan. Ker bo vaš intelekt zahteval spremembe in izkušnje, bo odlično, če se boste posvetili učenju skoznje na vseh življenjskih področjih. Pomanjkanje odločnosti in logičnega mišljenja bo vzrok za določene izkušnje – tega ne boste morali preprečiti. V takšnih situacijah je pomembno, da jih sprejmete in delujete zavestno, čeprav vam energije tega ne bodo dopuščale. Vsekakor ostanite mirni in potrpežljivi, da vse skupaj mine. Če boste dobili idejo, da bi stvari preprečili – tega raje ne naredite, saj se tako ne boste nič naučili.

V tem tednu se boste ukvarjali tudi z odnosi, zaupanjem, svojo inteligenco, prek raziskovanja in analiz boste pridobivali najrazličnejša znanja. Poglobitev vase in intuicija vam bosta pomagali, da razkrijete svoje darove in modrost, ki jo nosite globoko v sebi.

S pomočjo intuicije boste uspešnejši. Teden pred nami nam na področju kariere prinaša energije močne intuicije, intelekta in izkušenj.

Sprejemanje odločitev na področju kariere oz. dela v tem času ni najbolj podprto. Energije izkoristite za pridobitev in razjasnitev situacij. Super bo, če boste potrpežljivo počakali na energije, ki vas bodo bolj podpirale. Na poslovnem področju torej pridobivajte nove informacije s pomočjo intuicije, znanja, ki ga lahko pridobite na različnih poslovnih seminarjih, projektih, šolanjih. Čas je primeren za poglobitev znanja na delovnem, kariernem področju, predvsem na področjih, kjer ustvarjate s srcem in ste prispevek ljudem. Z informacijami, duhovnim zavedanjem in pridobljenim znanjem boste svoje projekte uspešno razrešili in jih navsezadnje tudi obogatili.

Poskušajte se izogniti neprijetnim izkušnjam v odnosih. Pred nami je zanimiv teden, želeli si boste druženja in zabav. Energije gibanja in komunikacije vas ne bodo pustile pri miru. Pritisnile bodo na vas, da izstopite iz rutine in začaranih krogov. Ustavite se in si dovolite spremembo. Nekateri boste začutili, da morate sprejeti povabilo na zmenek, kavo ali čaj, na zabavo ali pa tudi v kino. Dovolite si. Naredite korak v tej smeri, spremembe prinašajo izjemne izkušnje. Če jih boste uvajali v svoj vsakdanjik, boste pripravljeni opraviti z marsikatero energijo, ki jo kot prtljago nosite iz preteklosti. Poglobite se vase, raziščite pozitivne in negativne vzorce ter z uporabo modrosti in znanja ozavestite pravo pot v svojih odnosih. V tem tednu ne boste želeli samo razumeti odnosov, želeli boste izkustva, zato si dovolite to. Izkušnje in znanje so vaše bogastvo.

Družite se z ljudmi, komunicirajte z njimi, pridobivajte pomembne informacije. Morda boste imeli občutek, da se morate nekomu predati. Predlagam, da o tej predanosti razmislite – poglejte v svoje srce. Ljubezen je svoboda in je resnica. Laž pa še nikoli ni bila ljubezen. Bodite iskreni predvsem do sebe in zaupajte svojim občutkom. Dovolite si spustiti bolečine in vse staro – ni treba, da se trpinčite. Negujte in gradite svoj notranji steber, okrepite ga z znanjem, intuicijo in modrostjo. Vaši darovi vam bodo vedno prišli prav.

Dvignite svojo vitalno energijo na višjo raven. Na energijski in fizični ravni boste v tem tednu največ lahko naredili prav za svoji ledvici. Bodite pozorni na zdravstveno stanje ledvic in mehurja. Na energijski ravni lahko zanje poskrbite s kakšno izjemno meditacijo, sprostitveno tehniko, tudi sprehodi ne bodo odveč. S sprehodom in lahkotno jutranjo vadbo, ki je lahko tudi joga, boste prebudili delovanje notranjih organov in energijo v ledvicah spravili v pogon. Kasneje se bo to poznalo na vašem počutju, zagotovo boste bolj zainteresirani, utegne se pojaviti več volje. V nasprotnem primeru boste utrujeni, najbolj vam bo ugajala statičnost oz. mirovanje na enem mestu. Dovolite si prebuditi svojo vitalnost in zavestno dvignite raven energije. V roke vzemite literaturo s to tematiko in tehnike tudi uporabite. Le tako boste opazili razliko in pridobili novo izkušnjo. Povezanost duše, uma in telesa je izjemen dar. Izkoristite njihovo moč in delujte z njimi.

Izkoristite moč inteligence, spoznajte svoje darove in jih zavestno uporabite med raziskovanjem modrosti svoje biti. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. >>

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...