Tedenski numerološki namig 17.–23. 7. 2017
Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 17.–23. 7. 2017

piše: Karmen Plavčak
16. julij 2017    1783 ogledov

Pozdravljeni!

Energije v teh poletnih dneh v vsakem izmed vas prebujajo lahkotnost in iščejo kotičke na vseh področjih vašega življenja, kjer so stare energije zastale in so se zgradile blokade z namenom, da jih sprostite oz. nekako pospravite, spravite v red.

Kadar energije neusmiljeno pritiskajo na neko situacijo, dogodek v vašem vsakdanu, je smiselno, da to prepoznate in se s temi energijami soočite ter 'poigrate'.

V tem tednu boste imeli priložnost začutiti tiste prave srčne, resnično nežne in občutljive frekvence, ki razvijajo vaše življenje predvsem na duhovni in čustveni ravni. Komunikacije in energije, polne gibanja, bodo stvari, situacije in odnose prevetrile in vas potisnile na vašo edinstveno, pravo pot. Ne izmikajte se, čas je za preobrazbo in spremembe, čas je, da pogumno stopite naprej in vzamete vajeti v svoje roke.

Pred nami je teden sprememb in gibanja

Pred vami je teden bolj razgibanih energij, veliko izmed vas bo občutilo olajšanje in razbremenitev. Sedaj je čas, ko se boste odpirali in tudi duhovno prebujali. Tako navadno najdete pot do sebe in do drugih. Pustite tem hitrim energijam, da prevetrijo vaš vsakdanjik, saj ste ga do sedaj skrbno negovali, gradili in sistematizirali ter postavljali nove vizije in uresničljive cilje. Zadnjega ne izpustite, le zaplujte s tokom.

Na dan bodo prihajale stare stvari, strahovi pred porazom z namenom, da boste stara razočaranja spravili v neko ravnovesje. Zato bodite pogumni, nikar se ne zadržujte pri starih vzorcih, saj ti prinašajo skrbi in ne omogočajo napredka. Tudi oklepanju starih preživetih načinov se izognite. Kadar se nekih stvari preveč držimo, imate zagotovo izkušnje, kako se zgodijo manjše nesreče, različne poškodbe, zlomi, vse med gibanjem. Zato bodite lahkotni, sprejmite spremembe in bodite v gibanju s tokom. Nagrajeni boste.

Energije vam prinašajo sposobnost prilagajanja in dobro zdravje

Velikokrat se sprašujete, kako pa sedaj naprej. Preprosto, cilje imate, poti še niso jasne. Zavedate pa se lahko, da jih boste našli in utrdili s pomočjo toka energij in predaje. Le pogumno ustvarjajte svojo prihodnost. Le vi ste tisti, ki to lahko naredite. Veliko je situacij v vašem vsakdanu, ki potrebujejo prevetritev oz. preobrazbo. Učite se, delujte z zavedanjem, pozitivno in dane situacije razrešujte. Prekinite, če je to 'zdravljenje' energij potrebno, saj vas v nasprotnem primeru obremenjujejo. Običajno se izkaže, zakaj vztrajate za nekatere navadno na nepravi poti. Ko znate uporabljati energije in jih harmonizirati s svojimi dušnimi energijami, je to neprecenljivo. Zato začutite to prefinjenost, privlačnost, prilagodljivost, odprtost za nove stvari, predvsem pa entuziazem. Zabavnost, lahkotnost in družabnost vam bodo pomagale, da te čudovite energije opazite in ostajate zdravi, mladostni in polni življenja.

V tem tednu bodite strastni, bogat bo z nepričakovanimi dogodki 

Navadno se energijam, ki bodo razvijale ta teden, zelo težko izognete. Saj veste, da vas, če se izogibate, potisnejo v zelo težke situacije, radi rečemo, da nas potisnejo ob zid, da nekaj končno spustimo in ne nosimo več na svojih ramenih. Energije vam ponujajo razbremenitev v veliki meri. Želijo, da v tem tednu spoznate strast in samo ste ter se počutite bogate z nepričakovanimi dogodki.

Kadar ste v pričakovanju pozitivnega razpleta, vam bodo te energije zelo lepo pomagale, saj ste navdihnjeni z takimi občutki in si nikakor ne dovolite, da bi negativnost zatrla vaš napredek. Ko ste v življenju lahkotni, lahko sprejmete nemogoče stvari, ki so navadno tik pred uresničitvijo v vašem življenju.

Če sledite srcu in intuiciji ter če stare energije pridno spuščate, potem se bodo v tem tednu vrstili nepričakovani dogodki. Bodite strastni, upajte si in se prepustite.

Prepustite se toku, da energije poskrbijo za vaš navdih in uresničitev ambicioznih sanj

V vaši podzavesti se skriva ogromno idej, ki jih želite uresničiti v vsakdanu. Veliko teh idej še čaka na pravi čas, da se energije 'poklopijo', saj potrebujejo še nekaj utrjevanja, da bo vse stalo na zdravih temeljih. Zato je običajno potrebno veliko trdega dela in vztrajnosti. Zavedajte se, da se splača.

Zapišite si želje, cilje in naslednje korake na list papirja. Začutite, kako bi se ob tem počutili. Prepustite se toku, to je nekaj najlepšega, verjamem, da vsak izmed vas ta občutek že dobro pozna. Če ga ne, pobrskajte po spominu in spomnili se boste. Obudite ga in si dovolite začutiti ta navdih, to strast, ki vas bo peljala po poti, na kateri boste uresničevali svoja ambiciozna dejanja.

Pomembno bo, da ste notranje močni in neodvisni ter da imate močno voljo in značaj

Običajno se sprašujete, kako naj izpeljete stvari. Velikokrat znate hitreje najti izgovore, slabe stvari in tisto, kar še morate spustiti.

Kaj pa, če ste vse to že naredili in je preprosto čas, da se zavedate samo sebe, svoje notranje moči in tega, da v sebi nosite močno voljo, močan značaj v pozitivnem smislu in zavedanje, da lahko svoje ambiciozne sanje uresničite tudi sami?

Odvržite bergle, na katere se zelo radi opirate. Oprite se nase, zaupajte v svojo notranjo moč in svoj notranji steber, ki vam pomaga, da vajeti držite v svojih rokah, velikokrat v zelo težkih trenutkih. Izurite zavedanje, da se za vsak pozitiven korak lahko odločite sami, in nikakor ne dajte prostora vsem negativnim mislim, ki vam jih gospod Ego zelo prepričljivo govori in polaga v jezik. Zaupajte vase, v svojo pozitvno stran, in delujte. Vaše srce bo igralo najlepšo melodijo v vašem življenju.

Naučite se prilagodljivosti novim situacijam in spremembam. Sprejmite in spoštujte svobodo drugih, negujte odličnost in prožnost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji