Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 17.- 23. 12. 2018

16. december 2018    554 ogledov

Energije vas spodbujajo, da se osvobodite preteklosti, jo ne pogrevate več, eterične vezi sprostite in si dovolite biti svobodni. Uporabite svojo modrost, ki jo nosite v sebi. Bodite pogumni in neomajni. Zaživite svoje sanje, sanje svoje duše.

Energije vas bodo v tem tednu še vedno potiskale k spremembam, novim priložnostim, raziskovali boste, se selili in spet drugi pa veliko potovali, ostajali v hitrem gibanju. Sprejmite to vihravost energij in naredite korake k spremembam. V pomoč vam bo energija odgovornosti in čustvene skladnosti. Še vedno imate vi vajeti v rokah in možnost izbire.

V tem tednu negujte odnose na višji vibraciji, razrešite družinska nesoglasja, ki vas ne pustijo k nasledjemu koraku. Negujte ogenj doma in družine v svojem okolju ter se predajte ustvarjalnosti, energiji, ki se želi izraziti skozi vas. Delujte s srcem in ne dovolite, da vas na poti vodi kopica negativnih, zelo ozko usmirjenih in manipulacijskih misli ali čustev. Energije bodo vspodbujale da boste svojo modro trdnost negovali in se s tem zavarovali pred nespametnimi ljudmi, kin a vsak način silijo v vas.

Svoje močne ustvarjalne zmožnosti boste zlahka dosegali, če boste razlikovali med pomebnimi in nepomebnimi življenjskimi vidiki, sprejeli močan občutek za zmernost in modro izražanje lastnega sočutja.

Sprejmite vihravost energij in plujte z njimi

Razigrane, navihane, precej hitre in raziskovanja vredne energije bodo v vas spodbujale izjemne premike. Če ste se do sedaj temu izogibali in se malo z odejo še pokrili čez glavo, vam predlagam, da to enostavno ne delate več. Kajti tok energij vas vodi k lahkotnosti, k lažjim izbiram in odločitvam. Seveda, pa je sprejetje odgovornosti za vaša dejanja na vas. Bolj ko se boste upirali, težje vam bo.

Prisluhnite intuitivnim sporočilom, mislim, sanjam, ki vam sporočajo jasne usmeritve. Kdo jim naj zaupa, če vi sami ne. Dana so vam z namenom, da si upate narediti svoje, edinstvene korake na vaši življenjski poti. Sprejetje the navihanih, včasih zelo hitrih energi in z njimi sprememb v svoje življenje je posebno darilo. Saj vam razkriva še tiste košče vašega sveta, ki so se do sedaj nahajali v globoki senci. Dovolite, da v vaše živlejje posije sonce in začnite pluti s tokom življenja. Prinaša vam radost, veselje, kreativnost in odgovornost.

Odločite se in sprejmite odgovornost

Teden odgovornosti in sprejemanja odločitev je pred vami. Veliko čustvenih premikov ste morali do sedaj že narediti, da razumete zakaj je izjemno pomebno, da se odgovornosti ne upirate več. v bistvu jo prevzamete zase in za svoja dejanja. Čeprav se zdi včasih tako nerazumljiva. Morda se vam bo sprva zdelo, da iz vas bruha reka jeze, žalosti, sebičnosti, prevzetnosti in egocentričnosti.

Dovolite si te občutke zaznati in jih sprejeti. Malo jih raziščite, a vendar zanje ne porabite celega tedna. Poglobitev vase, ki se jo vsakič znova naučite vam daje priložnosti, bližnjice, da jih uporabite v vašem vsakdanjiku. Poglejte kaj se pri vsakemu izmed vas skriva pod preprogo teh vam neprijaznih misli, čustev. Odločite se in jih hitro zamenjajte z duhovitostjo, smislom za humor, umirjenostjo, prijaznostjo, vdanostjo in zaneslivostjo. Bodite plemeniti, radostni in romantični. Imejte visoka moralna načela. Naj vam teden pomaga oplemeniti duh doma in družine na vseh področjih v življenju, tudi do samega sebe.

Zaupajte svojim občutkom & intuiciji

Ko se vam zazdi, da je breme sveta preveliko, se lahko s pomočjo meditacije umaknete v svoje svetišče. Lahko se oklepate v svoji notranji biti. Zaupanje pa je tista izjemno zahtevna naloga za vsakega, ki mu to ni spontano, naravno. Verjamem, da z njim prav dobro ravna večina. Saj ste predvsem zato lahko spontani in razigrani na vseh podorčjih. Nekatere pa ravno ta občutek, da ne znajo, ne morejo zaupati spravlja v obup.  

Predvsem zato, ker je zaupanje izgubljeno. Izjemno je, da Zaupanje začnete graditi na novo, na svoj edinstven način. In se mu nikoli več ne odrečete. Pri tem vam bo pomagala intuicija, preko katere boste prejemali občutke, sporočila, slutnje, ki so namenjene le vam. Ni ga posameznika, ki bi vaša sporočila lahko tako dobro pretolmačil kot si jih lahko vi sami. Več pozitivnih izkušenj boste pridobili, večjo mero zaupanja boste imeli.  Zavestno se lotite te naloge, lažje vam bo. Žal je velikokrat, zaradi različnega spleta okoliščin zaupanje izigrano, še posebej v intimnih  odnosih.

Svoje ideje in vizije razvijajte in udejanjajte še naprej

Teden vas močno podpira v vaši kreativnosti in izražanju, še posebej v lahkotnosti le-tega. Morda vas ideje za neka dejanja obiskujejo že dalj časa. Odločite se in jih prenehajte odganjati. Izražanje vaše edinstvenosti je zdaj tu. Tukaj so energije, ki vas podpirajo, da naredite nekaj zase. Ker ste poskrbeli zase, se lahko zavedate, da boste s tem koristili tudi drugim. Kaj kmalu boste uvideli, da so vašo pobudo vzeli za svojo in srce vam bo zaigralo od hvaležnosti, ponižnosti in ljubezni, ki jo premorete. Tako boste dobili navdih za ustvarjajnje, plemenitenje in jasne korake za svojo vizijo. Energije, ki sedaj spodujajo in obnašajo naše okoliščine v življenju, so nam podporne. Morda, je še kakšne kamenček na poti, ki ga je treba zavestno prestopiti, ali odmakniti in odkriti svojo kreativnost, vizijo, ki vam polaga ideje na pot.

Energije vas spodbujajo, da se osvobodite preteklosti, jo ne pogrevate več, eterične vezi sprotite in si dovolite biti svobodni. Uporabite svojo modrost, ki jo nosite v sebi. Izkušnje, ki ste jih do sedaj pridobili, so neprecenljivi darovi na vaši življenjski poti. Bodite pogumni in neomajni, postavljajte jasne meje, bodite trdni in odločni. Zaživite svoje sanje, sanje svoje duše. Prinašajo vam neskončne zaloge energije in vaš duhovni potencial. V naročje sprejmite obilje, svoje darove, svoje talente. Bodite odprti, pretočni za priložnosti in ideje, Zaupajte vase, imejte v vaših mislih, srcu vedno višji namen za situacijo. Zavedajte se, da ste podrpti od zgoraj. Uživajte v kreativnosti, družabnosti letošnjega leta, kern a vrata že močno trka nova energija, nove priložnosti, odločitve,…

Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste imeli veliko mero volje, predvse svobodne, potrpežljivosti in prilagodljivega duha. Nagnjenost k odličnosti vam lahko dela probleme. Ostanite ambiciozni, prefinjeni, dobrega moralnega, in fizičnega zdravja.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...