Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 17.–23. 6. 2019

17. junij 2019    679 ogledov

V teden, ki je pred nami, prihaja nov val energij, polnih sprememb, dobre komunikacije, užitkarstva, strasti, raziskovanja svoje globine, odkrivanja modrosti duše. Energije vam prinašajo lahkotnost, prinašajo vam mero spontanosti in nepričakovanih dogodkov, razrešitev.

Nov cikel, nov začetek

Globoko vdihnite in izdihnite, umirite se in se pripravite na nov cikel, nov začetek. V vaše življenje prihajajo nagrade, darovi, ker znate poskrbeti za sledenje intuiciji in ritmom narave. Poskrbite za ravnovesje v svojem vsakdanjiku, morda se v tem trenutku odločite za srednjo pot.

Zavedajte se, da ste zaščiteni z vodstvom svojega stvarnika, samorogov in angelov. Energije vam prinašajo priložnosti v vaš vsakdan in z njimi informacije. Te pa vam bodo pomagale razjasniti veliko trenutno življenjsko vprašanje, sploh če se sprašujete o svojem življenjskem poslanstvu, o svoji nadaljnji poti, morda tudi poslovni.

Zaupajte in sprejmite odgovornosti vsakdanjika. Energije vam bodo pomagale najti pravega sogovornika, navsezadnje svetovalca, ki vam bo pomagal na vam razumljiv način.

Zaželeli si boste skladnih, dušnih odnosov

Energije vas  bodo navdihovale, da pogledate onkraj znanega in z veliko ljubezni začnete ustvarjati odnose, ki si jih že od nekdaj želite oz. po njih hrepenite.

Obdarjeni boste z energijami, ki bodo spodbujale komunikacijo in odpiranje vaše grlene čakre.

Izjemno pomembno bo, da boste še naprej sledili navodilom svojega telesa.

Prisluhnite občutkom, prepoznajte čustva, ki se želijo izraziti. Izjemno pomembno bo, da boste delovali umirjeno, da boste stali v svojem centru moči, se pravi, da bo vaš notranji steber močan. To, kar ste dolga leta gradili, ni bilo zaman, večbarvna lestvica izkušenj vas je pripeljala do spoznanja, kaj je sploh tisto, kar želite živeti.

Živite odnose veliko globlje in začutite svojo vlogo v njih. Odprite srce sebi in si dajte priložnost, da začutite ljubezen na svoj edinstveni način.

Nova resničnost čaka na vas

V tem tednu bodo energije spodbudile situacije, dogodke, da se odprete darovom. Morda se tega niti ne boste zavedali, odgovorno boste sprejeli moč in pogum, ki vam bo v veliko pomoč, da se osvobodite preteklosti. Sprejmite odločitev in se odločite zase z namenom, da delujete v višje dobro. Z namenom, da zaživite svoje sanje.

Pred vami so nova pot, nove odgovornosti, sprejemanje različnih možnosti. Pokažite svojo vztrajnost, svojo potrpežljivost in nadaljujte svoje korake pogumno in zavestno. Dovolite si stopiti iz okvirjev zavestno in dajte predvsem priložnost sebi. Veliko občutkov bo iskalo svoje mesto, zavedajte se jih, zavedajte se, da jih morate vzeti pod zdrav nadzor. Gnali vas bodo odprtost za nove stvari, velika radovednost, zabavnost, lahkotnost, nenehno gibanje.

Če boste vztrajali pri svojem starem okvirju, boste zagotovo imeli opravka s paniko, čustvenimi izbruhi, nestrpnostjo, koleričnimi izbruhi jeze, ljubosumjem in brezobzirnostjo. Prepoznajte zametke teh občutkov v sebi, preden se razvijejo v čustvena stanja, v katerih se boste počutili popolnoma ujete. Zaupajte sebi in se odločite, naredite nove korake na svoj in edinstven način.

Gibajte se in poskrbite za zdrav način življenja

Pred zdravim načinom življenja si posamezniki zatiskajo oči in gredo brezglavo naprej. Naše telo je čudežno vozilo skozi življenje, ki ni narejeno zato, da je v njem vsega v izobilju, da je čezmerno okrašeno, popolno in brez napak. Naše telo je narejeno, da deluje pretočno, da je in ostaja nenehno v gibanju, da skrbimo za zdrave prehranjevalne navade, da ohranjamo notranje organe v ravnovesju.

Poskrbite za svoje telo tako, da ne bo preobremenjeno ali preveč pod vplivom stresa. Najdite način, da sprostite tisti negativni del sebe, ki vam žal še vedno povzroča velike preglavice. Danes imate na voljo ogromno informacij, od vas je odvisno, kako jih boste obdelali in kako boste z njimi ravnali. Udeležite se kakšne dobre delavnice, izobraževanja ali seminarja. Poiščite infomacije, kako se znebiti vsega starega, da lahko potem pride novo.

Hoja v naravi, meditacija, joga, sprostitvene masažne tehnike, glasbene spostitvene tehnike so odličen primer, kjer boste lahko razvijali svojo notranjo moč in ustvarjali čudovite odnose, projekte naprej. Kadar vam pride naproti izobraževanje, ga nikar ne zavrnite; morda je to za vas neprecenljiv čas, ko se lahko ustavite in se s pridobljenimi informacijami poglobite vase.

S strahovi pometite za vselej

Vedno kadar začutite tisti zoprn občutek, da nikakor ne morete naprej v svojem življenju, oziroma imete občutek, da ste se zataknili, se vselej lahko zavedate, da v takšnem primeru dajete vso moč strahu znotraj sebe. Ste se kdaj  vprašali, ali ga je morda vredno zapustiti? Seveda, seveda ga je. Ko enkrat opravite s trmo in strahom na tej ravni, ko je izjemno trdovraten v vas, ste zagotovo na svoji, pravi poti.

Darujte, spustite za vedno svojo trmoglavost, strah pred življenjem, strah pred novimi začetki. Sprostite vsa bremena, ki so vas do zdaj ovirala, in si dovolite biti vi ljubezen. Za velikimi strahovi vedno stoji še trikrat toliko ljubeznivosti, pozitivne energije, ki osvetljuje vašo življenjsko pot. Ustvarite ravnovesje, prisluhnite svoji intuiciji, svojemu notranjemu glasu, bodite potrpežljivi. Zaupanje vase okrepite z znanjem, intuicijo in z lahkoto boste kos še tako velikemu strahu.

Naloga tega tedna je, da ostanete potrpežljivi in umirjeni.  

Živite teden strastno, bogato z nepričakovanimi dogodki

Strast in magnetizem teh izjemno srčnih, pozitivnih energij je velikokrat umetnost vzdrževati oz. negovati. Velikokrat privrejo na površje občutki, vizija s petimi koraki vnaprej, včasih zelo jasno vidite cilj in stojite na mestu, ne da bi kaj ukrenili. Vaš um ne prepozna, da je ego naslikal popolnoma napačno sliko. Čutite namreč magnetizem, energijo strasti, domačnosti, sreče, popolnosti in kar priganja vas, da morate vse skupaj narediti zdaj, takoj.

Ta magnetizem lahko povezujemo z vedno večjimi pričakovanji, ta pa so velikokrat prevelika in nerealna. Navadno za njimi stoji veliko razočaranje po neuresničitvi. Velikokrat so s takšnimi pričakovanji povezani neprijetni občutki, še posebej v odnosih. Lahko se zgodi, da od posameznikov pričakujete veliko preveč, nanje vežete svojo vizijo, svojo percepcijo, svoja spoznanja. Premalokrat pa se vprašate, ali to oni res zmorejo, ali je vaša pot prava.

Zato toplo priporočam, da začnete razmagnetovati pričakovanja. Preprosto ne pričakujete takšne močne sile. Ob zavedanju tega boste v sebi prepoznali srčno strast, srčne želje in uvideli, da drugi vaših občutkov ne razumejo na tej ravni kot vi. Več znanja in izkušenj ko boste pridobili tukaj, se pravi, da boste ozavestili svoja pričakovanja in jih razumeli, bolj lahkotno in nepričakovano vam bodo na pot prihajali dogodki s pravimi razrešitvami. Zagotovo ste že slišali, da so pričakovanja strup za dušo. Zato ne zastrupljajte sebe, bodite srčni, resnični, negujte v sebi discipliniranost, predanost, jasne meje, zaupajte vase in pričakujte nepričakovano.

Uspeh v tem tednu bodo narekovali vaša notranja moč, znanje, modrost, dobra komunikacija, predvsem pa velika mera potrpežljivosti in umirjenosti ter prilagodljivosti.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...