Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 18.–24. 3. 2019

18. marec 2019    661 ogledov

Energije v tednu, ki je pred vami, odpirajo izjemno zanimive priložnosti, polne stikov in idej. Izjemno bo, če boste plemenitili zaupanje vase in prisluhnili svojemu telesu, občutkom ter jim dali pozornost. Energije prinašajo darove, obilje in za vsakogar izmed vas nove priložnosti. Na energijski ravni je pred vami nov začetek. Zato globoko vdihnite, umirite se in se pripravite nanj. Energije bodo v vsakem izmed vas izjemno edinstveno našle pot, da se izrazite. Na vas v tem tednu čaka sreča. Pa če se bo zdelo še tako nerazumljivo in neizvedljivo, boste videli, na koncu se bo vse obrnilo v vašo korist. Zato prisluhnite z vsemi čutili in strastjo, ki jo premorete, svoji intuiciji, svojim občutkom. Navezovanje stikov vam bo prišlo prav. Zato se udeležite kakšnega družabnega dogodka ali zabave s prijatelji. Pred vami je teden, poln ustvarjanja. Bodite kreativni, inovativni in podjetni. Vaša umetniška narava mora priti na dan. Pokažite svojo očarljivost, velikodušnost, iskrenost.

Posvetite se svoji umetniški naravi

Energije v tem času vsakega izmed vas intenzivno peljejo po poti, da prisluhne sebi, svojim srčnim željam in se preda svoji umetniški naravi. Ta vam bo pomagala prebuditi darove, s katerimi boste oplemenitili svoj vsakdan in življenje. Odpirajo se vam priložnosti, ki se jim ne boste mogli več izogniti, vedeli boste, 'poklicale vas bodo' in preprosto boste z vso strastjo, ki jo čutite, poprijeli za vajeti in stopili naprej. Vsak s svojim zavedanjem na svoji ravni. Morda ste med tistimi, ki se strašite, da vi tega nimate v sebi in da to ni za vas. Velik korak boste naredili, če se boste samo ustavili in se čustev zavedali. Včasih je prevladovala fizična lakota, danes pa se veliko posameznikov bojuje s čustveno lakoto. Koncept je isti, lačni ste tako ali drugače. Zato vzemite pravo hrano, vzemite prava čustva in svojo umetniško naravo pod nadzor in se odprite z vsem srcem. Veliko vas govori, da ničesar ne čutite, da ne znate in ne veste. Se vam je uspelo toliko umiriti in sprostiti, da bi vsaj poskusili, kako je, ko se dotakneš svoje čustvene narave? Vedno je treba ustvariti ravnovesje med fizičnim, mentalnim, čustvenim in dušnim telesom. Le tako lahko namreč uvidite svojo bit, pravo naravo duše. Pišite ali rišite o njej, pojte ji, pecite, kuhajte, skratka ustvarjajte in videli boste nagrado. Vztrajanje ni samo miselna sposobnost, vztrajnost je doma v naravi človeka.

Sprejmite darove v svoje življenje

Darovi v življenju so vam preprosto dani. Dana vam je nagrada za ves čas, ko ste si prizadevali in vztrajali, da ste dosegli cilj znotraj ali zunaj sebe. Zunanje nagrade smo navajeni sprejemati in jih prepoznamo kot materialno obilje, ki priteka v naš vsakdanjik. Darovom pa v vsakdanjiku namenimo premalo pozornosti in jih premalokrat praznujemo. So nagrada za vsako neprecenljivo edinstveno izkušnjo v našem vsakdanu. Izkušnja pa je bila prepoznana ali narejena zaradi uporabljenega znanja, ki ga imamo na nekem področju. Znanje pa je skupek informacij, ki smo jih pridobivali skozi proces učenja. Velikokrat imajo pozamezniki ogromno infomacij, toda z njimi ne znajo narediti veliko, imajo izkušnje, pa le težko priznajo, da so bile potrebne, le malo njih jih deli, ker se zavedajo nagrad, darov, ki so jih za to prejeli. Veliko posameznikov se uči iz izkušenj drugih, vsekakor pa si najbolj zapomniš svoje. Zavedanje, da ne ponavljamo napak drugih, je prav tako neprecenljiva izkušnja, ki lahko prinese darove. Zato bodite pogumni in sprejmite darove v svoj vsakdan ter z njimi zavestno gradite svoje življenje veliko bolj pozitvno in navdihujoče. Poskusite samo enkrat, ne bo vam žal.

Ne zadržujte čustev in ne zapirajte se vase

Čustvena energija v vašem telesu povzroča različna stanja, prinaša vam veselje, radost, včasih pa tudi žalost, vznemirjenost, zamero itd. Velikokrat vas zaradi neravnovesja ali kopičenja predvsem negativnih čustev lahko pripelje tudi do različnih bolezenskih stanj. Zato je izjemno pomembno, da si v tem tednu dovolite sprejeti odgovornost za svoja čustva, jih posledično izraziti in se tako laže odpreti ljudem okrog sebe. Čustveno stanje, kot je jeza, je lahko velikokrat priložnost, da se z neke točke oz. situacije premaknete naprej in se odprete veliko bolj ustvarjalnim energijam. Kadar ste bolj pozitivno naravnani, lahko opazite, da je vaša raven energije večja in da ste pripravljeni na delovanje tudi v pozitivnem smislu. Vidite več priložnosti, vidite več idej, vidite tudi cilje, ki gradijo vašo vizijo.

Ustvarjalnost bo vaša strast

Biti ustvarjalen v tem tednu ne bo samo vaša odločitev, ki ste jo morali ali pa jo morate sprejeti. K temu vas bo spodbujala energija, ki vam ponuja, da se svoji srčni naravi še bolj odprete. Z zavedanjem, znanjem in intuicijo boste svojo ustvarjalno naravo le še plemenitili. Morda ste na točki, ko močno čutite, da se vam odpirajo vrata. Ko to začutite, preprosto ustvarjajte. Če ste med začetniki, ki niste risali že od malih nog, nadaljujte od tu. Morda ste razvili čudovit del kreativnosti, ga okrepili z znanjem, zdaj pa je čas, da vse skupaj dvignete na višjo raven. Poskusite resnično začutiti strast, ljubezen, srčnost, zvestobo, navdušenost, radodarnost in optimizem. Izjemno bo, če boste znali svojo ustvarjalno naravo tudi uokviriti v obliko nekega projekta, cilja, odnosa ali situacije, ki se mora zgoditi. Pomembno bo predvsem, da boste zaupali vase in se skušali izraziti navzven, prek svoje umetniške narave (pa naj bo to risanje, pisanje, petje …), priporočam, da svoji ustvarjalni naravi pustite na plan. Izjemen stres vašega vsakdanjika vam lahko povzroči zaprtost vase in čustveno zadrževanje. Dovolite si biti pretočni, odprti, kreativni, optimistični in zaupati v pozitiven rezultat, ko nihče več ne verjame, da bo uspelo.
 
Uspeh v tem tednu vam prinesejo vaša ekstrovertiranost, smisel za odnose in stike ter vaša ambiciozna narava. Bodite odprti do drugih in izrazite se.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...