Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 19. - 25. 11. 2018

19. november 2018    559 ogledov

Energije tega tedna so bodo usmerile v še intezivnejšo transformacijo. Od vsakega izmed vas želijo, da se pogumno predate življenju, prisluhnete svojim občutkom, se osvobodite preteklosti in se ob enem zavedate, da ste zaščiteni pred vsem slabim. Zaključki v življenju vedno napovedujejo nove začetke. Mora staro oditi, da lahko pride novo. Nove energije, nove vizije in nove ideje, ki vam bodo v pomoč, da boste pogumno, samozavestno in z veliko strasti stopale po svoji življenjski poti.

Energije vas usmerjajo v jasnost namena, realizacija novosti še naj malo počaka

Potrebujete še nekaj novih informacij, s pomočjo katerih boste lahko prizemljili vaše cilje. V tem tednu imate izjemno priložnost, da na dan pridejo vaša vodilna življenjska načela. Dana vam bo velikanska pomoč pri prilagajanju na življenjske spremembe.

Odlikovala vas bo naravna neustrašnost in vas vodila v podvige, ki se jih nekateri nikoli ne bi lotili. Uživajte v življenjskih radostih, bodite odkritosrčni, neodzivni in odločni.

Naj vaš optimizem ne pozna meja in vas naj vodi v doseganje opaznega napredka. Prisluhnite svoji neskončni duhovni globini.

Odločite se in delujte v trenutku, kot otrok. Prepustite se popolnoma. Saj boste le tako vsak dan našli nove poti, novo svetlobo, nova spoznanja, ki vas bodo spremenila. Če ne storite ničesar, to ponavadi ne pomeni, da ne ukrepate. Lahko si priznate, da je to odzivanje brez volje ali usmeritve iz preteklosti. Gibajte se kot otrok, bodite navdušeni nad različnimi možnostni, kajti le te so neskončne.

Sprejmite izziv neznanega, kljub vsem strahovom in videli boste kaj je pogum. Za pogumom se vedno skrivajo strahovi. Vedno znova in znova, ko boste sprejemali izzive, vedno znova se bodo razblinili in postali vedno manjši. Neprecenljiva izkušnja radosti, ki jo prinaša neznano, močna vznesenost, ki vznikne v neznanem, pa vam bo dala določeno moč, integriteto in bo okrepila vašo inteligenco. Pogum pomeni, da z veseljem tvegate znano za neznanim, domače s tujim, udobno z neudobnim. Ta pot je naporna, se bolj zato, ker je cilj neznan. Zato tvegajte, saj boste le tako spoznali kaj je pravzaprav življenje. Vaša individualnost ne pozna meja.

Prostor za razvoj, za napredovanje, za uresničitev jasne vizije

Najti svojo individualnost in edinstvenost je izjemno. Še lepše pa, če se  zavedamo, da to lastnost nosijo v sebi tudi drugi ljudje. Kajti le v tem trenutku ste sposobni negovati sodelovanja in sklepati čudovite kompromise. Tu ni prostora za ljubosumje, za tekmovalnost, za zamere in druge negativne občutke. Tu je prostor za razvoj, za napredovanje, za uresničitev jasne vizije.

Današnji odnosi morajo najti pot na višjo raven, saj čustvena nezrelost, prinaša temu primerne rezultate. Ne morete pričakovati odličnosti, če nima le-ta zdravih temeljev.

Skladni, sodelovanja in kompromisov polni odnosi na vseh področjih v življenju so resnično neprecenljivi. Ustvarjajo odlične temelje in gradijo čudovite vizije. Lepo jih je zaznati in z njimi delovati. Vredno je narediti notranjo spremembo, vredno je vložiti čas vase in v znanje ter ljubezen. Nekateri ste naredili izjemne premike iz ene realnosti v drugo, spet drugi pa le hrepenite po njej.

Volja po spremembni in pogumen korak vas bo popeljal na pravo pot, kjer boste lahko svoje odnose plemenitili in negovali v bolj pozitivni luči. Ne zapirajte si vrat za seboj. Nikoli ne veste, skozi katera vrata morate nadaljevati vašo čudovito vizijo.

Začutite strast do življenja in svojo edinstvenost

V preteklem tednu ste se soočali z odločitvami in odgovornostjo. Romantičnost vam je prijala. Energije so vas pripravljale, da se strasti popolnoma predate, jo začutite. Hkrati pa so vam naložile odgovornosti. Edina odločitev, ki jo je smiselno spoštovati je ta, da ste odgovorni svojemu srcu in nikomur drugemu na tem svetu. Ne upirajte se temu dejstvu, kajti v nasprotnem primeru se boste uničili. Korist, da ste odgovorni zgolj zase, je neprecenljivo hranilo vaše duše. Saj boste le tako lahko priča, poglobljenim spoznanjem o življenju in njegovi osupljivi lepoti. Živeti pogumno pomeni živeti s srcem.

Pogumno naprej

Pred vami so amiciozni novi začetki. Vzemite si čas zase in se poglobite v področja, ki to potrebujejo. Ne bodite površni. Raziščete še zadnje energije, ki potrebujejo transformacijo. Tam kjer ste že stvari zaključili, jih nikar ne obujajte nazaj. Kar je zaključeno je z namenom.

Novega ne morete pripeljati v svoje življenje – novo preprosto pride. Novo lahko sprejmete ali pa zavrnete. Prisluhnite torej svojemu notranjemu vodstvu. Odprite svoje jasnoslušne kanale. Morda najdete neprecenljive odgovore. Poiščite jih v glasbi, pesmih, izrečenih besedah, pogovorih. Razvijte svojo intuitivnost na višjo raven. Veliko vlogo bodo ponovno igrala vaša čustva. Pustite energijam, da jih uravnovesijo. Globoka žalost vam je bila dana z namenom. Pustite duši da joče, pustite ji, da se jasno izrazi. Očarljivost, taktnost, diplomacija, prijaznost in sposobnost empatije vam bo zelo prav prišla. Soočite se z nemirom, nestanovitnostjo, malanholijo, nezvestobo in osamljenostjo. Svojo ranljivost negujte in plemenitite z ljubeznijo in izrazite svoja čustva.

Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste plemenitili svoje odnose, voljo, pogum in samozavest. Da boste oviram kos, vztrajajte, saj bo sreča na vaši strani.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...