Karmen Plavčak

Tedenski intuitivni namig: recite svobodi da in jo prebudite s pogumom!

21. oktober 2019    305 ogledov

V preteklem tednu je bilo čutiti veliko energij, ki so razvijale vaše odnose, dajale vpoglede v različne situacije, vse z namenom, da se sestavijo še zadnji koščki sestavljanke. Če ste v preteklem tednu pridobili jasno sliko, boste v prihajajočem imeli čas, da se v vse skupaj še bolj poglobite in tisto, kar je neuporabno, zavržete, preostalo pa s pogumom in samozavestjo vzamete s seboj.

Teden bodo razvijale energije razmišljanja, analiziranja in modrosti. Tem pa se bodo pridružile še energije odgovornosti, novih odločitev, prevrednotenja idej, kreativnosti. Na vas bo, da z veliko veselja in navdušenja poskrbite za ravnovesje med njimi. Uporabite modrost, da vidite jasno vizijo, preskočite ovire, uporabite duhovitost, da sprostite napetosti, uporabite odločnost, da pogumno storite korak naprej. Naj vam bo dano zaupanje v notranjo moč, da vse skupaj zmorete. Sledite svoji dušni poti, naj se vam odpirajo vrata darov in prejemanja nagrad, ker sledite svoji intuiciji. Morda bo za marsikoga dobro, da si dovoli tisti občutek, ki mu bo pomagal naprej. Morda vas bodo prepričanja, pogledi, morda tudi navdušenje drugih zapeljali v skušnjavo, da bi bili nezvesti svojim idejam in ciljem. Ustvarite ravnovesje in sledite svojemu navdihu, energiji, ki razvija vašo dušno pot in vas varuje pred zunanjimi vplivi.

Ste na razpotju in omahujete pred zadnjimi odločitvami?

Vsakodnevno se sprašujete, ali naredite dovolj zase, ali ste naredili to, ono, tretje. Ste se le zmogli ustaviti in globoko vdihniti in izdihniti ter ozavestiti stres, ki ga mora vaše telo iz minute v minuto predelati? Izjemno pomembno bo, da boste začutili energije, ki vam bodo v tem tednu nizale situacije, dogodke, delavnice z namenom, da poskrbite zase in resnično najdete svoj notranji mir. Kajti le s te točke boste lahko delovali z veliko volje, entuziazma in strasti po poti svoje vizije. Zelo pomembno je zavedanje, da ne živite ne v prihodnosti ne v preteklosti, ampak ste osredotočeni na sedanjost. Zavedanje, da delujete pozitivno in uresničujete dejanja, ki so plod prepoznav in zavedanja vzorcev, s katerimi ste zašli na pot, ki vam ni bila ljuba. Naj vam mir prinese spoznanje, kdo globoko v sebi ste, kakšen je vaš namen v tem življenju.

Ste se odpravili na neznano pot?

Velikokrat ste imeli priložnost v življenju, da ste rekli: Točno tako, to je to. In ste se brez premisleka podali na pot v neznano. V svoji vrečki, polni izkušenj, ste imeli nekaj znanja, bolj malo potrpežljivosti ter veliko veselja, norčij in jasnih načrtov. Izbrali ste, odločili ste se za novo. Razpotje v vašem vsakdanjiku vas vedno znova postavlja pred 'nerešljiva' vprašanja. Zaupajte sebi in svojemu notranjemu glasu. Spomnite se na moč, ki jo ob takšnih situacijah razvijete in ki vam pomaga, da pot do cilja postane jasnejša, polna idej, takšnih, ki jih lahko zares prizemljite, in takšnih, ki se z vami malo poigrajo. Dovolite si nove izkušnje, ne čakajte, da bo kdo prišel do vas, vas potrepljal po rami in vam rekel, ali bi morda res naredili korak naprej. Najprej si upajte stopiti na to pot, se opremiti z dobrimi idejami, jih načrtovati, dobro organizrati in oplemenititi z vztrajnostjo.

Zaupajte srcu in pojdite pogumno naprej

Vaš um je spletel prečudovite plane in prekrasne okoliščine, v katerih imate zadane naloge in predvsem pričakovane razrešitve. Srce pa vas včasih nagovarja, da mu prisluhnete. Ker je um močan in sprosti zadanih nalog, je potrebno veliko zaupanja vase, poguma in samozavesti, da um prisluhne srcu in okoliščine pretvori drugače. Če ste obdani s posamezniki, ki ne želijo spremembe, bodite do njih sočutni. Sami pa kljub vsemu razvijajte svojo samozavest, pogum in zanesljivost, da oplemenitite dotedanje okoliščine, odnose, situacije in dogodke. Delujte s srcem, delujte z navdihom svoje duše. Zavedajte se, da nosite v sebi dovolj ustvarjalne moči, s katero lahko obidete vse ovire na svoji poti k jasnemu izražanju. Postanite dober učitelj, zastopnik, fotograf. Bodite karizmatični, sijoči in ustvarjalni.

Osvetlite svojo prihodnost

Vaša prihodnost je vedno stvar odločitve. Kakšno boste izbrali, takšno boste morali tudi razrešiti. Dovolite svojim občutkom, da vam pomagajo začutiti jasno vizijo, jasne cilje in prve korake, ki so potrebni. Na pomoč pokličite svoje vodnike, božanstva, da s pomočjo dobre intuicije izberete pravo pot zase, predvsem dušno pot, saj je ta za vas najsvetlejša do zdaj. Prav je, da se odločite zase in gledate v prihodnost, saj le tako lahko zasnujete dovolj dober načrt svoje prihodnosti. Vedno morate pogledati jasno v svoje srce in svojo mentalno energijo uporabiti tako, da bo načrt zasnovan ne samo najbolje, ampak izjemno. In to za vas. Morate videti svojo vizijo, drugače se tudi prvega koraka ne boste mogli lotiti. Bolj ko vam bo jasno, v katero smer želite iti, več odgovorov in resnih korakov boste naredili.

Pot domišljije je zaupanja vredna

Vaša domišljija vam je dana z namenom. Dana vam je, da lahko zasnujete najlepše sanje in jih uresničite. Zagotovo se vam ta čudovita misel, da sledite sebi, ni prvič porodila prav včeraj. Zagotovo že nekaj časa svojo energijo vlagate v sanje, ki tik pred zdajci rišejo realnost. Z željo, da uresničite svojo jasno vizijo, se ozrite okoli sebe in videli boste priložnosti, ki so vam dane. Velikokrat to jasnino zasenči kakšen črn oblak in je dana situacija videti neuresničljiva, ampak globoko v sebi veste, da vas je navdih pripeljal do točke, kjer ste svojo dušno nalogo natančno zasnovali. Na vas je, da se vsega le spomnite in zaupate. Kajti pripravljeno čaka na vas, ob odločitvi, da boste vse skupaj sprejeli in naredili.
 
Recite svobodi da in jo prebudite s pogumom!
 
Zavedajte se življenja tukaj in zdaj. Poglobitev vase vas bo odprla za neprecenljivo modrost in znanja, s katerimi boste lahko obvladovali čustva, občutke in energije svojega celotnega telesa. Bodite pretočni, radostni, hvaležni in osvobojeni.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://team.intuicija.si/karmen-plavcak-numerologija.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...