Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 21. - 27. 1. 2019

20. januar 2019    653 ogledov

Teden bodo razvijale izjemno prizemljene energije, polne reda, samozavesti, poguma,  natančnosti, odgovornosti, odločitev, discipline in dobrih organizacijskih sposobnosti. Teden, ki je pred vami bo izjemno kreativen in delaven. Poudarek bo na novih odločitvah, v vaših odnosih in na vaši profesionalni poti.  

Vsak bo moral ukrepati na svojem področju zelo profesionalno, kreativno in odločno. Energije bodo od vas zahtevale, da postavite čvrste  temelje ali pa jih popolnoma  na novo zgradite. Čaka vas veliko dela, še posebno  na čustvenem področju. Pri vsakemu izmed vas bo povezano z družinskim življenjem, predvsem doma. Dogajalo se vam bo, da boste morali prevrednotili dosedanje odnose, sprejeti nove odločitve glede vašega življenja,  morda se boste odločili za skupno življenjsko pot, spoznali vašo dušno polovico, sprejeli novo vlogo v živlejnju in se navsezadnje vašega dela lotili veliko bolj profesionalno kot do sedaj.

Zdravi temelji so v življenju posameznika še kako pomembni. Zato imate v tem tednu izjemno priložnost, da jih prevrednotite, sprejmete odgovorno in plemenito ter se  resnično dobro odločite. Energije bodo izjemno romantično, kreativno, strastno, zanesljivo, plemenito in radostno naravnane. Zato izkoristite njihovo moč, na vam potencialnem področju. Dovolite si plemenititi strast v vašem okolju in jo uporabite na izjemno profesionalen način. Naj bo v tem tednu veselje vaša nujna sestavina.

Sprejemanje odgovornosti in čustvene skladnosti bo neizbežno

Razigran in idej poln teden je za nami. Zdaj pa je čas, da vse skupaj bolj odločno, resno vzamete v svoje roke. Svojo čustveno, mentalno, fizično in umsko raven uravnovesite in se posvetite kreativnemu razvoju vaših idej. Čas je zdaj, da izstopite iz množite in pokažete svojo edinstvenost. Bodite veseli, radostni, strastni in to pozitovno energijo vnesite v svoje projekte, naloge in svoje delo. Imate možnost izbire, da se boste le lahko napotili v pravo smer. Energije bodo preizkusile vašo potrpežljivost, sebičnost, prevzetnost, brezobzirnost, ozkosrčnsot., jezo.  Seveda z namenom, z zavedanjem, da ta občutenja uravnovesite in jih razvijete na naslednji nivo, kjer se bo lahko izrazila vaša ustvarjalnost. Zavedajte se svoje svoje odgovornosti. Sprejmite jo in živite svoje življenje precej bolj odgovorno na vseh področjih v življenju. Na nekaterih se je potrebno včasih bolj potruditi kot drugače. Izzivi vam prinašajo razvoj vaših potencialov in darove na sploh.

Dogajalo se bo tudi na ljubezenskem področju

Najbolj občutljiva in v tančico zavita življenjska naloga bo doživljala preobrate. Življenje bo od vsakega izmed vas zahtevalo resnico, iskrenost, skupno ustvarjalnost. Marsikateri odnos bo moral napredovati, saj energije ne bodo več prizanašele na statitiki. Na površje znajo priplavati izjemno težke čustvene situacije, ki že nekaj časa iščejo pravico in želijo da se razmagnetijo in preobrazijo v bolj čvrst in ljubezni poln odnos. Ko je odnos na takšni točki, je potrebno veliko potrpežljivosti, ustvarjalnosti, prave komunikacije in čustvenega ravnovesja. V tem tednu bo za vsakega pozameznika v kakršnemkoli odnosu pomembno, da prisluhne glasu svoje duše, srca, si povrne svojo živlejnjsko energijo, vzame moč nazaj v svoje roke, ter se za trenutek poglobi vase in v času morovanja pride do spontanih razrešitev. Bolj ko boste hoteli izsiliti vaša pričakovanja, slabše se bo zaključilo na vaši strani. Bolj ko se boste zavedali in svoja prepričanja prepoznali, se osvobodili in svojo modrost dejansko uporabili, bolj vas bodo energije usmerjale na skupno pot. Zavedaje bo pod drobnogledom. Začutite veselje, radost in zaljubljenost, z namenom da prebudite svoja pozitivna čustva in se sprotite ter zabavate.  

Bodite zabavni, radostni in romantični

Stavek, da pozitvina energija razvija in podpira pozitivne izzide, se slišali zagotovo že dostikrat. Danes pa imate priložnost, da ga uresničite. Ker bodo teden podpirle tudi bolj radostne in vesele energije, se zabavajte in ustvarjajte. Naj bo delo, ki ga opravljate, opravljeno dobro. Delovne naloge dokončajte, potem pa si privoščite premor in se sprostite.

S svojimi najbljižnjimi pa delite vašo romantično naravo. Tudi tisti, ki si tega želite, odločite se in stopite v akcijo. Bodite samozavestnejši in pogumni. Nagajive, humorja in duhovitosti polne energije, na izjmeno kreativen, zelo igriv in zabaven način izbirajo situacije, odnose in stvari v katerih ste pripravljeni sprostiti negativna čustva, energijo.

Zato se ne sprašujte zakaj ravno vi, ampak preprosto speljite nalogo do konca. Predlagam, da se resnično sprostite, saj boste le tako lahko ustvarjalni in svoje delo tako doma kot tudi v službi opravili dobro. Takšna energija vam bo pomagala razrešiti še najbolj zapleteno čustveno situacijo v domačem okolju, med sorodniki. Ne zapenjajte se na vzorce, ki prinašajo zaplet, v vas kopičijo jezo, nepotrpežljivost in nerazsodnost.

S šarmom oplemenitite nove temelje v vašem vsakdanjiku

Da bo vaš vsakdanjik tekel bolj tekoče, brez večjih ovir, predlagam, da svojo lahkotnost, neodločnost in preobčutljivost podkrepite z energijo potrpežljivosti, stabilnosti, vztrajnosti, natančnosti in smisla za organzacijo. Zagotovo vas bo vleklo v rutinsko opravljanje nalog, lahko tudi po pohlepu. Predlagam, da se znate zavedati in se ustavite. Podkrbite za počitek in trezen razmislek. Kajti pretekla razmišljanja so vas pripeljale do temeljev, ki vam do sedaj niso prinesli pričakovanega obilja.

 V tem tednu pa imate priložnost, da vse skupaj prevrednotite in vaše temelje zgradite na novo in nanje postavite svojo jasno vizijo. Ji zaupate in jo razvijate veliko bolj počasi, skrbno, natančno. Ter napredujete počasi in vztrajno. Svoj uspeh boste našči v stalnem in dolgem trudu.

Nagnjeni boste k zvestobi in svojim načelom, ki ste si jih v preteklosti postavili. Dovolite si jih s pomočjo energije strasti, romantičnosti in šarmantnosti na izjemno ustvarjalen način oplemenititi ali celo ponovno postaviti.

Izberite pozitivno, ambiciozno pot in pojdite daleč in visoko!

Vsak posameznik v sebi nosi svojo edinstveno energijo, in po svojih najboljših močeh strmi k svoji pozitvni in zanj ambiciozni poti. Vem, velikokrat spremenite korake, a cilj ostaja isti. Zato predlagam, da še naprej ostanete tako potrpežljivi, vztrajni, pogumni in samozavestni, da se izrazite in pokažete svojo ambiciozno plat. Dovolite si biti ambiciozni, dovolite si stopiti visoko in tudi daleč. Naj bo vaša vizija natančno izdelana in naj bo polna uresničenj. Imeti morate velike ustvarjalne načrte, še posebno, če so povezani neposredno z izboljšanjem človeške blaginje. Naj vas ne skrbi globoka zaskrbljenost in tesnoba, ki jo lahko začutite na poti. Ko se boste sprejemali nove odločitve vas bo spremljala ustvarjalnost, skrbnost, pravičnost, nesebičnsoti in ljubezen do doma in družine. Izkoristite storilno naravnanost.

Da boste uspešno obvladovali teden imejte voljo. Kajti ta je na vaši poti najpomebnejša. Bodite strpnega in prilagodljivega duha. Uspeh pa vam naj nizajo trenutki s katerimi ustvarjate red, disciplino, vztrajnost in ljubezen do dobro opravljenega dela. 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 5 leto nazaj
Hvala za nasvet. Res je bil prejšnji teden poln idej, ki jih ta teden skušamo uspešno izpeljat. Hvala za vspodbudo in smer, ki kaže, da delam prav.
Nalagam...