Karmen Plavčak

Tedenska numerološka napoved 22. - 28. 4. 2019

23. april 2019    521 ogledov

Teden, ki je pred nami, smo začeli s prefinjenimi vibracijami mojstrske, izjemno posebne, fizične energije, ki bo v vsakem posamezniku prebudile njegovo edinstveno vizijo. Energije bodo polne reda, samozavesti, poguma,  natančnosti, odgovornosti, odločitev, discipline in dobrih organizacijskih sposobnosti.. Na vas čaka izjemno kreativen, delaven, hiter in praktičen teden. Prinaša vam priložnosti za postavitev čvrstih temeljev in plemenitenja le teh. V prihajajočem tednu boste izjemno veliko postorili, še posebno, če tega niste uspeli do sedaj. Izkoristite te energije in bodite praktični.

Dobre ideje, ki ste jih tako dolgo negovali, kreirali, postavljali spustite na plodna tla. Uresničite svoje zamisli, dajte priložnost sebi, da zaživite svoje sanje. Naj vaše sanje resnično razvija ljubezen, preteklost je za vami, pogumno sputite še tisti konček, ki mislite, da se ga oklepate. Izjemno pomembno je, da ste dobro organizirani, imate svoj urnik, dobro razporejen čas, tudi za sprostitev.

Ker sledite ritmom vesolja, ustvarjate ravnovesje in zaupate v božanski načrt. Vse kar se bo dogajalo, pustite, da se dogaja in vam polaga situacije, osebe, dogodke v točno določenem zaporedju v vaše živlejnje. Morate zaupati, čas je, da ste del tega prav danes vi. Prisluhnite harmoniji svoje resnice, svoje duše dvojčice. Prisluhnite sporočilom, ki vam prinašajo popolnoma edinstveno skupno pot.

Pred vami je teden priložnosti in obilja

Tako je, poprimite za svojo priložnost in negujte tisti del sebe, za katerega je izjemno značilen močan pridih neodvisnosti in zanesljivosti. Energije vam to obilje prinašajo v vaš vsakdanj, skupaj s samozavestnim obnašanjem.

Svojo ambiciozno naravo izrazite in ne pustite, da se skrije tja nekam v kot. Nikar jo ne zadušite. Morate ji dati prosto pot, saj vam prinaša obilje. Obilje vam je namenjeno tako v materialnem kot tudi v duhovnem smislu.

Darovi, ki jim boste priča, so za vas z namenom, saj ste že toliko časa negovali svojo pot, vztrajali in odgovorno sprejemali odločitve za svoje življenje. Spustite na plan vašo srčnost in pozitiven duh, tisti hladni plati vas, pa pustite, da odide.

Negujte ljubezen do dobro opravljenega dela

Med vami obstajajo posamezniki, ki svoje delo opravljajo z izredno srčnostjo, strastjo in ljubeznijo. Ker tako delujejo naravno, imamo vsi priložnost, da jih opazimo in kakšno lastnost razvijemo in jo poosebimo. Kajti energije bodo v vaš vsakdanjik pošiljale situacije, ljudi in priložnosti, da se boste ob njih učili ljubezni, predvsem ljubezni do sebe, v sebi prepoznali strast in kreativnost.

Uspeh v vašem življenju vam bo prinašalo ravno to negovanje vaše strasti. Poskusite se posvetiti delu, ki ga radi delate, z namenom, da v sebi začutite strast, ljubezen in tisto energijo, ki vas bo “gnala” naprej. Dovolite, da kreativni del vas, začuti svobodo, ki je izredno organizirana, svobodna in uspešna. Ker vas spremljajo izjemno zemeljske in fizične energije, ne smete pozabiti na tisti del vas, ki zaznava občutke v vas samih.

Prisluhnite svojemu telesu, svoji telesni intuicji in jo uporabite praktično. Vpeljite jo v svoj vsakdanj, pogumno zaupajte, postavite prave meje, sebe postavite na prvo mesto in pričakujte obilje. Vaši darovi in talenti čakajo prav zda, točno v tej dani situaciji so pripravljeni na razcvet.

Imejte smisel za ravnovesje in vztrajajte

Z vztrajnostjo gradite svoje življenje, svoj vsakdanj, svoje sanje in stopate čez mnoge izzive in vedno znova najdete rešitev in priložnosti. Ob vsem tem pa nikoli ne pozabite na trenutke, ko se morate sprostiti, si veti čas zase, se posvetiti popolnoma sebi, občutiti mir, ljubezen in strast v svoji srčni naravi. Iz ravnovesja, ki ga ustvarjate dan za dnem, iz miru, ki ga premorete v samem sebi, se rodijo najlepše, najbolj srčne in resnično uspešne zgodbe. Te so vaše in samo vi poznate njihov potek.

Ne obstaja nihče, ki vam bi jih prevzel, ki jih bi ustavil, ki vam bi jih ukradel in priredil po svoje. Samo vi ste tisti, ki boste svoje delo, odnose in situacije razreševali, kreirali s srcem, mirom in jasno vizijo. Veliko posameznikov premalo vztraja, nima vere, da obstaja resnično dober vsakdanj, takšen, ki je obkrožen z ljudmi, ki jim je mar za vas. Premalo imajo spodbude, premalo zaupajo vase in radi rečejo, da so se vdali v usodo.

Zmanjka jim moči, morda jo je kdaj tudi vam, ampak zagotovo poznate občutek, kako je bilo, ko ste morali vstati in pogumno ter vztrajno nadaljevati svojo pot.

Živeljenje ni enostavno, je pa čudovito, če ga lahko živite svobodno in polno ljubezni. Ustvarjajte ravnovesje v svojem vsakdanjiku, vedno strmite k temu, da ste vi tisti, ki premorete ljubezen in svobodo ter jo ne zahtevajte od nikogar.

Do svojih zamisli na kreativen način – obilje čaka na vas

Delovanje in svoje zamisli dajati v prakso, s tem pomagati posameznikom, da lahko svoj del zgodbe zaključijo oz. zgradijo, verjamem, da je za vsakega izmed vas neprecenljivo. Zamisli ne morete načrtovati, so vam dane in so podprte s posebno energijo, ki razvija vaše cilje na poti vašega živlejnjskega poslanstva. Kadar morate izraziti svoj moški del energije, naredite to profesionalno, naredite to mirno, zaupanja polno, brez vihravih čustev in potrebne drame.

Nekateri to poustvarjajo z namenom, da pridobijo pozornost nase in s tem energijo, ki jih ne podpira. Podpira le njihov trenuten korak. Zato ne jemljite zamisli, idej ljudem, ki z vami delijo nek del svoje zgodbe, z namenom, da si morda razjasnijo celoto in skupaj z vami dobijo piko na i. Morda ste oseba polna idej, vsakemu jih natrosite “celo košaro” in mu zraven ne izdate še praktičnih navodil. S tem morda naredite premik, v njegovem vsakdanjiku, morda si premisli, in prebudi tisti del sebe, ter prične z ustvarjanjem.

Takrat lahko rečete, da so te ideje padle na plodna tla. In tako na izjemno subtilen način prejeli obilje, ki vam je na praktični ravno izjemno neznano. Obilje ni povezano samo z materialnimi dobrinami, denarjem. Velikokrat je obilje v materialnem smisli posledica, ravnanja v pravi smeri, sledenju intuiciji, svojim občutkom, zaupanju vase in sledenje božanskemu načrtu. Zato pogumno izbirajte zamisli, odločite se za svobodo in na izjemno kreativen način živite svoje življenje.

Uspeh v tem tednu boste želi, če se boste dovolj vztrajni, imeli veliko domišljije, svoje delo opravljali z ljubeznijo, pogumno in s smislom za ravnovesje. Delujte in v svoj vsakdanj privabite obilje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...