Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 23.–29. 10. 2017

17. oktober 2017    1366 ogledov

Pozdravljeni!

Zelo prodoren teden je pred vami, še zlasti za tiste, ki se boste znali uskladiti z izjemno nežnimi, prefinjenimi, lepimi in senzitivnimi vibracijami. Te bodo od vsakogar izmed zahtevale, da se odprete resnici in svojo individulanost s pomočjo navdiha pripeljete na dan. Za nekatere bo teden težak, saj boste lahko občutili veliko melanholije, žalosti, živčnosti, nestabilne enegije in nemira. Kot smo že večkrat omenili, se med nas vsak dan vse intenzivneje sidrajo vibracije, ki imajo izjemno moč. V mislih nimam samo fizične moči. Gre za moč, navdih, ki vsakogar med vami spodbuja k odprtosti, spremembam in srčnosti, ki jo nosi v sebi. Spodbuja izražanje globokih občutkov, harmonijo čustev in umirjenost. Daje priložnost odnosom, projektom in drugim vizijam, da začnejo delovati na popolnoma novi vibraciji in prinašajo edinstvene uspehe in harmonijo v srcu. Če se lahko povežete s temi resnično neprecenljivimi vibracijami, je pred vami izjemno navdihujoč in sposobnosti poln teden.

Pred vami je teden navdiha

Kadar imate priložnost spodbude teh nežnih, izjemno subtilnih vibacij, potem je čas, da se samo prepustite. Odložite bremena, stare, zakoreninjene občutke, vzorce, ki vas priklenjajo na stare temelje, ki ne prinašajo izpolnjujočih rezultatov. Bodite odprti za navdihe in s pomočjo sposobnosti, ki jih imate, uresničite svoj prvi korak.

Morda ste v preteklosti doživeli kar nekaj neprijetnih situacij, zaradi katerih imate prepričanje, da ne morete naprej. Nikar ne razmišljajte in ne delajte načrtov, kako bi bilo, če bi takrat naredili drugače. Preprosto temu naredite konec in čas namenite popolnoma novim, za vas resnično srčnim stvarem. Tudi če ste na točki, ko nič ne čutite, poskusite samo dovoliti energijam, da vas navdihnejo in da vam intuicija pokaže pravo pot. Ne oklevajte, vse leto ste imeli čas premišljevati, kako in kaj, zdaj pa je čas, da iz globine potegnete tiste stvari, situacije, ki jih morate uresničiti. Naredite nekaj velikega.

Uresničite ambiciozne, izvirne ideje

Vsakdo izmed vas je zagotovo že bil na razpotju, ko je imel priložnost izpeljati nekaj zares ambicioznega. Poskusite se spomniti, kaj ste takrat naredili. Za katero možnost ste se odločili? Ste morda kaj tvegali ali ste raje ostali na ustaljenih, vam udobnih tirnicah? Če ste eden izmed tistih, ki stopate po življenjski poti, na kateri imate zastavljenih kar nekaj ambicioznih ciljev, projektov ali uresničitev, potem se danes zelo dobro zavedate, koliko volje in močnih korakov je potrebno, da jih uresničite. Zato pogumno naprej, brez ustavljanja zaradi strahov in drugih negativnih občutkov, za katere imate občutek, da vam jih na pot nastavlja ego. Tisti, ki pa mislite, da tega nimate ali pa ne čutite, vam toplo priporočam, da se poglobite vase in se prepustite ter sprejmete sporočila, ki vam jih intuicija prinaša v misli vsak dan. Verjemite v svoje sanje in naredite vse za to, da jih začnete korak za korakom uresničevati.

Pred vami je teden, ko ne boste prenašali nikakršnih omejitev

Še vedno poudarjam izjemno moč, občutljivost in senzitivnost teh frekvenc. Tako so edinstvene, da se nikakor ne boste mogli izražati po že uveljavljenem sistemu ali tehniki, ki jo narekujejo nekateri viri. Vsekakor sem prepričana, da se bo vsak izmed vas toliko prepustil energijam, ki gredo ravno pravšnji tempo, da bo znal na tej poti prepoznati prave stvari in jih izjemno kreativno vpeljati v vizijo svojega poslanstva.

Vprašajte se, kaj je tisto, kar vas resnično osrečuje iz dna duše, srca. Kaj je tisto, ob čemer vaše srce zaigra pravo melodijo življenja? A ni morda čas, da s toliko znanja in dela na sebi prenehate stopicati na isti točki kot takrat, ko tega še niste vedeli. Verjamem, da se v vas odpira popolnoma nov svet in da ne veste, kako in kaj. Vse, kar imate v rokah, je volja, da se lahko učite in izobražujete, da lahko gradite zaupanje vase in v svojo psihofizično moč ter pogumno stopate v svet, ki ga ne poznate. Zavihajte rokave in ga zgradite tako, kot je všeč vam. Svoja pravila ustvarite znotraj največjega sistema.

Naj bo vaša občutljivost izražena

V tem tednu se bo vaša senzibilnost izjemno izražala na vseh ravneh v življenju. Energije v vas jo bodo na vsakem koraku, odnosu ali v situaciji zelo lepo, nežno spodbujale. Vsekakor z namenom, da jo boste prepoznali, sprejeli in se naučili z njo delovati. Zaupajte, to se ne bo zgodilo čez noč in v prevelikih količinah, v smislu, da ne boste zmogli vsega.

Te energije k vam prihajajo v takšni intenzivnosti, kot ste jo pripravljeni prepoznati, sprejeti in nanjo odgovoriti. Zato si dovolite odložiti vsa bremena in se resnično prepustiti toku energij, da vam iz globine duše prinese tisto, česar še niste izkusili. Zapomnite si, človeško telo je resnično čudežno, veliko stvari bo naredilo spontano in samo od sebe, ne da bi vi sestavili sistem oz. pravila, po katerih vi mislite, da mora vse skupaj delovati. Poskusite v vsaj v tem tednu delček te senzitivnosti prebuditi in jo negovati tako, da jo boste v prihodnosti le še plemenitili in z njo ravnali zavestno.

Vzemite si čas zase in se poglobite vase

Današnji vse hitrejši tempo vsakogar izmed vas na svoj način sili, da na različnih področjih preneha igrati igro ega. Vsak zase najbolje ve, katero področje je to. Zato nikar ne delite nasvetov kar tako, dokler ne poznate celotne situacije ali zgodbe posameznika, za katerega mislite, da bi bil potreben spremembe. Poskusite si v tem tednu večkrat vzeti čas zase, poskušajte oplemenititi rutino svojega vsakdana z različnimi sprostitvenimi tehnikami, branjem tovrstne literature, poglabljanjem vase, analiziranjem energij.

V tem tednu bo imela vaša mentalna energija prav posebne zmožnosti. S pomočjo intuicije, ki bo lahko močno prebujena v vsakomur izmed vas, boste lahko resnično ustvarjali čudeže. Bolj ko boste disciplinirani glede razporejanja časa tudi tako, da si boste vsak dan vzeli nekaj minut ali celo urico zase, večje nagrade boste prejeli. Dovolite si notranje duhovno potovanje, mir in harmonijo. Morda boste začutili, da bi se odpravili na potovanje na popolnoma drug konec sveta in s tem pridobili neprecenljivo izkušnjo. Vse, kar vam toplo priporočam, je, da si le dovolite nekaj novega in srčnega. Ne ostajajte na še vedno istih tirnicah v življenju.  

Z močno voljo in močnimi koraki si utirajte pot k svoji edinstvenosti. Začutite prefinjenost, lepoto in globino v vsem, kar vas obdaja.

 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...