Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 23.–29. 1. 2017

21. januar 2017    2371 ogledov

Pozdravljeni!

Energije leta 2017 že mojstrsko vrtijo kolo sreče in navdihujejo vse, ki z veliko poguma in entuziazma radi delajo na sebi, gradijo svojo notranjo moč v veri in zaupanju, da bodo temelji za nadaljnje nove projekte in vizije trdni kot kamen. Odprite se svoji edinstvenosti.

Pred vami je teden mojstrskih energij, ki razvijajo vašo edinstvenost

Veliko posameznikov, skupin, različnih organizacij se danes 'ukvarja' z delom na sebi. Veliko jih to počne zaradi zunanjih dejavnikov, prijateljev, sodelavcev, znancev, veliko le zato, ker o tem vsi govorijo, ker je to zdaj trendno, ker je na splošno vsakdanjik preplavljen s tematiko new age tehnik. Le nekaj posameznikov pa je pristnih, resničnih in iskrenih, ki to počnejo z namenom, ker sledijo vodstvu svoje duše.

Ali ste se morda že vprašali, kaj je v resnici tisto, kar resnično potrebujete, in kaj je tisto, kar znotraj vas ustvarja nekakšen pritisk?

Vsekakor vas bodo odgovori usmerjali, da gre za ravnovesje energij, ki naj bi jih vsak posameznik znal naravno ohranjati. Toplo vam priporočam, da se v situacijah, dogodkih ali odnosih, v katerih ste, za trenutek ustavite in uzrete resnico. Resnico, brez iluzij, tisto z jasno in realno sliko.

Ob energijah, ki bodo na vas vplivale v tem tednu, boste namreč vsekakor prisiljeni, da z znanjem in veliko ozaveščanja razumete svoj vsakdanjik. Veliko tehnik ne deluje, ker ni namen obvladanje teh, ampak je namen razvoja vaše edinstvenosti v resnični nameri. Ali si svojo edinstvenost želite spoznati in jo živeti, ali imate v sebi toliko moči, da se pogledate od znotraj, da se spoznate in delujete v harmoniji.

Energije bodo v tem tednu vsakega izmed vas preizkušale, ali zaupate v svoje mojstrstvo, v svojo najobčutljivejšo plat osebnosti, ali znate te prečudovite frekvence tankočutnosti, sočutja, nežnosti, visoke ravni duhovnosti, intuicije prepoznati in negovati. Številni boste zaradi vpliva teh frekvenc nagnjeni k različnim čustvenim skrajnostim, ki se bodo izražale kot tesnoba, ostrina, nadležnost, muhavost. To so čustva, ki močno načenjajo živce in so v osnovi zelo nezdrava. Zato bo nujno, da jih takoj prepoznate in preobrazite v pozitivno smer.

Ohranjajte sočutje, zmernost, celovitost in redno meditacijo.

Pod drobnogledom bodo odnosi na vseh ravneh

Energije vas bodo usmerjale predvsem v odnos do samih sebe. Učili se boste sprejemanja novih energij in spuščanja starih ter delovanja za vas popolnoma novih, izjemno nežnih in duhovnih frekvenc.

Te frekvence bodo zahtevale veliko količino duhovne odgovornosti. Tokrat ste na vrsti prav vsi, brez izjeme. Učili se boste negovanja takšnega odnosa, saj se ta močno izraža v 'ogledalih' ljudi, s katerimi ste v interakciji. Opazili boste lahko energije, ki jih morda v sebi ne vidite jasno, jih ne čutite, ne zaznate. Dela boste imeli čez glavo tudi tisti, ki si veselo manete roke, da ste veliko že postorili.

Čas je za nove temelje, za novo ogrodje in resnične, srčne odnose, ki ne temeljijo na čustvenih energijah

Veliko vas bo spoznalo, da bodo odnosi, ki ste jih do sedaj lahkotno upravljali, zahtevali celovito spremembo. Če niso zreli za napredovanje, si boste preprosto morali dovoliti, da ostanejo na nižji frekvenci in posledično propadejo. Ker pa je vaš interes, da delujete vse bolj zavedno, vas bodo energije trenirale prav na čustveni ravni, saj bodo želele, da svojo resnico negujete. Dajte negativnim in nezdravim čustvom priložnost, da se preobrazijo s pozitivno energijo. Zgradite si nove temelje.

Veliko časa namenite negovanju pljuč in srca

Ker je veliko čustvene energije na ravni energij povezane prav s srcem in pljuči, jih boste morali dobro razumeti in jih na fizični ravni tudi odpraviti. Vsekakor boste lahko priča marsikateri reakciji na svojem fizičnem telesu. Smo v obdobju, ko je vaš imunski sistem zelo občutljiv. Zato bo čiščenje čustvene energije še toliko pomembnejše, saj se bodo reakcije pojavljale kasneje. V prsnem košu, se pravi na področju srca in pljuč, je izvor kopičenja energij, kot so žalost, zamera, bolečina, občutek krivde, panični napadi, nezaupanje vase, nesamozavest … Ne kopajte se v teh nezdravih energijah, zamenjajte jih z veliko količino pozitivne, zdravilne, srčne in zlate energije. Dovolite, da te močnejše frekvence dvignejo vaše razpoloženje, in tako resnično občutite v sebi več radosti, srčnosti, sočutja, blaginje, razumevanja in modrosti.

Da boste kos tem energijam, imejte močan značaj in voljo. Le tako vam bo uspelo. Nestrpnost in živčnost pa poskušajte čim hitreje umiriti. Dovolite si in teden izkoristite za uresničenje ambicioznih in izvirnih dejanj.

Želim vam teden, poln navdiha in sposobnosti!

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...