Karmen Plavčak

Tedenski intuitivni namig: pogumno naprej, zdaj je tvoj čas!

21. september 2019    660 ogledov

Edinstvenosti se tudi v tem tednu ne boste mogli izogniti. Naučite se negovati ta del svoje energije, saj vam prinaša izjemno kreativnost, navdih, ideje in zaključke preteklih vzorcev. Ste se vprašali, katere priložnosti ste do zdaj že izkoristili, kaj ste se naučili iz izzivov in kako morate zdaj nadaljevati? Sledite svojemu srcu, strasti, ki jo le-to premore. Sledite energijam, ki v vas prebujajo popolnoma nove občutke, ki morajo dozoreti.

Uresničenje zamisli prinaša ljubezen, resnico, harmonijo oz. neko skupno pot naprej

Pred vami je teden, ki vam narekuje, da naredite nekaj velikega, nov korak k izpolnitvi svojega življenjskega poslanstva. Sklenite dobre kompromise in začnite sodelovati. Uresničenje zamisli prinaša ljubezen, resnico, harmonijo oz. neko skupno pot naprej.

Čas je za uresničenje vaših sanj, sanj vaše duše. Čas je za aktivacijo vašega duhovnega potenciala. Dovzetnost za zunanje vplive ne bo odvisna samo od vas. Uporniška energija, moč in volja, da lahko ustvarite vse, kar si želite, vas bodo spodbujale k pogumnim korakom. Zaupajte vase, saj ste zaščiteni pred negativnimi energijami. Z veliko ljubezni in uspeha se učite tisto, kar si želite.  

Zaupajte v svojo intuicijo

Življenje, v katerem sledimo svojemu notranjemu občutku oz. intuiciji, je lahko za marsikoga precej boljše. Vsako zanikanje in nezavedanje tega notranjega glasu vas navadno pelje na slepo pot v življenju in običajno posameznik potrebuje kar nekaj časa, da spremeni vse svoje navade in uresniči svojo najbolj čudovito realnost. Zapomnite si, dani so vam darovi, a z namenom, da jih uporabljate. Kajti ti vas bodo v vsakdanjiku peljali veliko dlje kot vaš um.

Intuicija vas bo popeljala v vašo umetniško naravo, kjer boste z lahkotnostjo sledili navdihu in uresničevali zadane naloge. Ko spoznavate svojo notranjost, bodite nežni do sebe, ne kaznujte se, ne delajte grdo s seboj. To, da poznate svoj notranji svet, je resnično neprecenljiva nagrada, ki vam v ključnih trenutkih pomaga razumeti in udejanjiti stvari, odnose in projekte v zunanjem svetu. Zato prisluhnite in zaupajte intuiciji, dovolite srcu, da vam pokaže pot.

Sprejmite spremembe, da postane vaš vsakdan drugačen

Pred vami so temeljita zaključevanja. Velikokrat vam energije, kot so te, dobesedno pred nos nizajo pripetljaje, da jim ne morete uiti. Preprosto lahko vidite iluzije, lahko pogledate onkraj magije mamljivih, magnetnih energij. Uporabite zavedanje in se odločite za popolnoma nov korak. Tokrat boste podprti z energijami, ki vam bodo pomagale, da pogumno stopite v svoj vsakdan.

Ker v sebi nosite to izredno moč, ste velikokrat trmasti, nepremagljivi, uvidite, da lahko to moč uporabite v precej bolj pozitivno smer. Razvijajte občutek za mejnost, mistiko in druga mejna področja. S sprejemanjem popolnoma novih, drugačnih stvari v svojem življenju, še posebej če se nanašajo na duhovnost, resnico, imate priložnost popolnoma spremeniti svoj vsakdanjik. Ko to sprejmete in se odločite, sem prepričana, da vas plemeniti neomajna volja po nečem novem. S svojo družabno naravo ustvarite čudovito vzdušje, razpoloženje v družbi. Naj vas navdaja energija odprtega duha.

Prisluhnite srcu in občutkom

Srce igra posebno melodijo, ki jo malokdo zares sliši in poje na glas. Danes je vsakdan močno usmerjen v poznavanje sebe in svojega življenja. Od vsakega izmed vas se pričakuje, da poznate svoje občutke in telo ter se ravnate po njih. Zelo dobro namreč veste, da v resnici nihče ne more narediti ničesar namesto vas. Navadno radi kaj postorimo za druge in vse skupaj gledamo skozi rožnata očala, misleč, da smo pomagali drugemu, ker mu želimo dobro. Ali ste res? Ste se morda vprašali, ali v koščku vašega srca domuje občutek, ki si želi prav takšne pomoči, kot jo vi sami dajate drugim?

Na začetku je treba svoj um malce prelisičiti in zavestno speljati nalogo, kot si želite, ampak vaja pomaga. Naj srce postane vaša rutina. Naj vam srce pove, katera pot je prava, um pa naj zanjo skreira odlično pot. Dovolite občutkom, da se v vsej polnosti izrazijo. Da vaš glas obarva vaš vsakdan s pravo besedo. Z besedo, ki izraža toplino, ljubezen, strast in iskrico v vašem življenju. Dovolite si biti močni in naredite drugačne, za vas na začetku popolnoma edinstvene korake.

Prepoznajte svoja prepričanja

Ker je naš vsakdanjik zelo zanimiv in pester ter nas vodi po različnih poteh, pridobivamo nepreceljive izkušnje. Z njimi ustvarjamo lepše, boljše in drugačno življenje zase. Na tej poti pa je zelo pomembno, da se zavedamo, kdo globoko v sebi smo, katera prepričanja imamo in kako komuniciramo z zunanjim svetom.

Včasih se boste znašli v situaciji, ko spet ne boste vedeli, kaj morate storiti. Vam bo uspelo, da ne boste podlegli starim nalepkam, prepričanjem vaših staršev, prijateljev, ljudi, da bi ugajali? Prilagodljivost in lojalnost sta čudoviti lastnosti in verjamem, da vsakemu prideta zelo prav. Toda ne vedno. Še posebej ne takrat, ko morate svoje nove korake narediti sami. Resnica je navadno na začetku malo zakrita, meglena in jo z otipljivimi občutenji običajno zelo slabo razumemo. Zato je izjemno pomembno, da poznamo svoja prepričanja, še posebej o sebi. Kajti lekcije, spoznanje in učenja so na dlani. Dozoreti tako, kot je treba, predvsem na čustvenem področju, pa v vsakem posamezniku najde modrost in neprecenljiva svoboda. Zato ne zapravite zavedanja o sebi.

Pogumno naprej, vaš čas je zdaj!
 
Zavedajte se življenja tukaj in zdaj. Poglobitev vase vas bo odprla neprecenljivi modrosti in znanjem, s katerimi boste lahko obvladovali svoja čustva, občutke in energije celotnega telesa. Bodite pretočni, radostni, hvaležni in osvobojeni.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.   

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...