Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 23.-29. 5. 2016

20. maj 2016    1956 ogledov

Pozdravljeni!

V maju smo še vedno pod vplivom velikih sprememb, izjemnih izkušenj, selitev, premikov, komunikacije in gibanja na splošno.

V življenju vsakega posameznika bodo energije na izjemno edinstven način zahtevale, da opravite s preteklostjo, se osvobodite bremen in pogumno ter odločno stopite na naslednjo stopničko v življenju. Če ste v preteklem tednu iskali in našli odgovore na svoja vprašanja, potem je v tem tednu čas, da svoje energije uravnovesite z globoko čutnostjo, edinstvenostjo, izjemno zanesljivostjo, odkritostjo, poštenostjo, z ljubeznijo do družine in prijateljev ter iskrenim sočutjem do vseh živih bitij. Nekateri se boste ob teh energijah počutili zelo domače in se boste napolnili z njimi ter lahkotno uresničevali korake do cilja na svoji življenjski poti. Spet drugi boste v tem tednu poskušali energije spoznati, jih začutiti, ozavestiti in navsezadnje tudi sprejeti. Zato bodite pogumni, saj vam bodo razkrile izjemne navdihe in sposobnosti.

Energije tega tedna bodo v vas spodbujale navdih, inteligenco in vpliv na druge. Začutili boste izjemno moč teh vibracij in postalo vam bo jasno, zakaj te močne vibracije ne prenesejo nikakršnih omejitev.

Pogumno se odprite energijam, prestopite svoje osebnostne in duhovne omejitve ter si dovolite veselja, radosti in pristnosti svoje duše.

Za nekatere bo ta teden poln izzivov. Opravljali boste 'izpite' na temo potrpežljivosti, navezanosti na materialni svet, v ospredju bosta tudi navezanost in odvisnost od odnosov. Pod drobnogledom bodo torej odnosi vseh vrst, prijateljski, poslovni in intimni. Ozavestite dogajanje v njih. Pomembna bo prepoznava tudi na duhovni, energijski ravni. Misli, občutke in namere, ki prihajajo na dan, ozavestite. Pomembno je vedenje, ali temeljijo na strahu ali na ljubezni.

Z duhovnimi uvidi, ki jih prejemate vsak dan, gradite oz. plemenitite zaupanje vase in svojo samozavest. Vaš steber notranje moči bo močnejši kot do zdaj. Zavedajte se, da so vajeti v vaših rokah. Jasna vizija, odločnost, močna volja in pogum vas bodo vedno navdihovali, da energije uskladite in skupaj z njimi ustvarjate. Vaša duša si želi le harmonije, sodelovanja, dejanj in globokega spoštovanja življenja. Želi, da ustvarjate v svojem življenju – da postanete luč drugim ljudem in da dovolite, da tudi oni postanejo luč vam.

Velika preobrazba zavesti ponovno oblikuje človeško izkušnjo, spremeni širino razumevanja, ponuja nov potencial in osvetljuje duhovno rast.

Zato omejite svojo nagnjenost k nestrpnosti in živčnosti. Z močnim značajem in voljo obvladajte svoj vsakdan ter si dovolite uresničiti svoja ambiciozna in izvirna dejanja!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

 

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Nastja
  komentiral 7 leto nazaj
Hvala, Nadja! <3
Nadja
  komentiral 7 leto nazaj
Tedenski numerološki namigi so postali moja stalnica.... So polni navdiha in novega upanja, spomnijo me zakaj smo na svetu in da sta ljubezen do sebe in drugih ter pozitivna naravnanost bistveni v življenju. Hvaležna sem za svetloba.si
Nalagam...