Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 24.–30. 12. 2018

23. december 2018    323 ogledov

Teden sprememb je vsakega izmed vas izjemno subtilno potisnil k novim odločitvam in posledično k sprejetju odgovornosti, ki vas čakajo. Seveda odločitve v dani siutaciji niso najbolj sprejemljive, zato se nekateri počutite, kot da bi stali na točki, do katere ste pred viharjem prispeli. Super. Kajti pred nami je teden zaključkov, teden, v katerem boste do konca razbili še zadnje svoje iluzije letošnjega leta.

Energije vam bodo prinesle modrost, poglobitev vase, mir in ravnovesje, z namenom, da pridobite prave informacije zase. Teden prinaša analiziranje, prebiranje za vas pomembnih člankov, knjig ali druge literature.

Energije vas bodo bolj kot k druženju pripravljale, da najdete svoj notranji mir, se poglobite in raziščete svojo notranjost vse do točke, ki je pomembna za vaše napredovanje. Stvarem, odnosom, situacijam pustite oditi. Dovolite jim, da se pokažejo pravi temelji in prava realnost.

Retrogradni planeti so vas letos spodbujali k spoznanju vaših potencialov, poslanstva, k vaši srčni, pravi poti. Če ste si dovolili sprejeti odgovornosti, odločitve in novo vizijo, potem nadaljujete. Spet drugi ste se ali pa se še boste zaradi možnosti izbire, h kateri so vas napeljevale zelo magnetne, karmične energije, odločili drugače. Pripravite se, pred vami so izzivi. Odprite se strasti in zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas nenehno opominja, da naredite prave korake.

Poglejte skozi tančico iluzij

Tančica, ki prekriva vašo resničnost, je v tej situaciji, odnosu ali stvari z višjim namenom. Z namenom, da spoznate svojo globoko resnico. Ko začutite najglobljo točko bolečine, ste v dani situaciji pripravljeni videti resnico.

Zavedajte se in ne nasedajte svojemu egu, saj pot ne bo nič krajša. Neprecenljivo je spoznanje oz. zavedanje, kam vas vodi intuicija, in ne tančica iluzij.

Resničnost, ki se skriva za tančico, je prava, vi pa ste tisti, ki morate svojo tančico odkriti, se pravi iluzijo razbiti. Naj vam resnično ne bo hudo za stvarmi, odnosi, situacijami, ki nimajo potencialne prihodnosti. Raje bodite razumevajoči, pravični in resnicoljubni, ponosni, ravno prav temperamentni, borbeni in strastni.

Najverjetneje se boste napotili k iskanju ideala in uresničevanju nekega globokega klica. Naj vas ženeta ambicioznost in prenašanje idealizma v prakso. Dajte sebi priložnost in se izrazite skozi različne oblike umetnosti.

Zaupajte znanju, ki ga nosite v sebi

Edinstvenost in neomejena možnost za učenje prek osebne vpletenosti vam ne bosta ušli iz rok. Energije vas bodo spodbujale, da svoje praktične uresničitve v obliki izkušenj razvijete v globoko in trajno življenjsko filozofijo. Učite se na svoj način. S pomočjo uvidov, intuicije, pogledov še z drugega zornega kota se vam bo odkrivala drugačna, veliko bolj celostna realnost. Tako se boste dokopali do neprecenljivih informacij ter posledično izkušenj, ki so potrebne za uresničitev vašega cilja na življenjski poti.

Dotik modrosti vas bo vsekakor plemenitil. Morda boste razvili globoko zavedanje svojega znanja iz preteklih življenj, saj vas lahko literatura ali obiski izjemnih delavnic ali seminarjev na svoj način spomnijo na to.

Običajno so to stvari, dejanja, ki vam uspejo nemudoma, brez kakršnekoli vaje in razumevanja. Razmislite in se ustavite, morda ste podoben občutek že doživeli. Znanja iz preteklih življenj in neprecenljive izkušnje današnjega življenja vam lahko služijo kot izjemno orodje, da ovire v vas samih, ki so pogosto pogojene s čustvom strahu, odstranite z zavedanjem. Dovolite si dotakniti svoje globine, svojih najglobljih občutkov in jih razumite. Poskušajte jim prisluhniti, nikakor pa jih ne prevzemite od drugih.

Dobre ideje so na dosegu roke

Za uresničitev še malo počakajte, raje pridobite več resničnih in pravih informacij. Dovolite si, da vaša srčna ideja zasije.

Energije tega tedna ne podpirajo realizacij, namenjene so bolj analiziranju, pripravi na obdobje, ko bo vse skupaj lahko zacvetelo. Obdobje, ko ste v ravnovesju, ko ste polni miru in imate močan notranji steber, je izjemna priložnost, da se načrtov uresničevanja idej tokrat lotite pravilno.

Pomembne so potrpežljivost, radodarnost, vdanost, strast, kreativnost. Poskušajte se izogniti negativnim lastnostim, kar se lahko kaže kot zaletavost, hitro navdušenje in hitro odnehanje, pretirana zaskrbljenost, nenadzorovanja strast, tudi jezikanje in koleričnost. Dobra ideja potrebuje tisto, s čimer jo boste podprli, negovali, opredelili, skreirali in realizirali. Navezovanje stikov in izražanje sta lahko izjemna priložnost, da se ideja razvije in uresniči do te mere, da postane koristna in prepoznavna. Zato ne zanemarjajte svojih priložnosti. Poigrajte se s svojimi idejami in videli boste svojo čudovito vizijo, ki jo boste skozi življenje zlahka uresničili.

Izražanje sebe je vaša svoboda

Naučite se živeti svobodno. Se pravi zelo organizirano in odgovorno. Svobodo najdite znotraj sebe, ne iščite je v svojem okolju, kajti dana vam bo, ko jo boste začutili. Svoboda je lahko resnično neprecenljiva, še posebej če jo spoštujete in si jo na izjemno strasten, kreativen način z zavedanjem organizirate.

Ne govorimo o nemirni, nestanovitni energiji, ki jo radi pripisujemo mladim, še posebej študentom in njihovemu brezskrbnemu življenju. Govorimo o energiji, ki je umirjena, strastna, predana neki izvirni energiji. Spodbuja vas, da ostajate nenehno v raziskovanju, analiziranju, komunikaciji in odprtosti za nove stvari.

Teden vam prinaša obilje, darovi in talenti so vam dani z namenom

Smisel vsega je usmerjen v višji namen. Trenutno svoj čas namenite izobraževanju, morda ujamete še kakšen seminar, preberete dobro knjigo, članek, srečate mentorja ali dobrega učitelja. Čas je, da uresničite svoje zamisli in pridobite prave informacije zase. Odločite se, pred vami je nova pot, zato ostanite notranje močni. Predajte se strasti, srčnosti, ljubeznivosti. Trenutki, preživeti z najbližnjimi, naj vam ogrejejo srce.

Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste imeli veliko razumevanja in vdanosti. Če boste ravno prav občutljivi, odprtega duha in pogumni. Zanimajte se za druge, razmišljajte in ne bodite ravnodušni do materialnega bogastva.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...