Karmen Plavčak

Tedenska numerološka napoved: 24.–31. 3. 2019

25. marec 2019    424 ogledov

Ste se v preteklem tednu odprli novim občutkom, sreči, radosti in veselju? V vsakem izmed vas se je zagotovo premaknil del, ki si že dalj časa želi spremembe. Zato v tem tednu poskrbite, da boste imeli čas, da o tem temeljito premislite, raziskujete, pridobite nove informacije ter si dovolite postaviti dovolj močne notranje temelje.

Energije vas bodo spodbujale k raziskovanju, pridobivanju informacij in znanja. Spodbujale vas bodo, da se poglobite vase in resnično raziščete 'teren' za nove korake ter stopite v akcijo. Zdaj je za vas odličen čas, da se posvetite sebi, poskrbite za svoje telo v fizičnem, mentalnem, čustvenem in navsezadnje tudi duhovnem smislu. 

Teden vam prinaša čudovite priložnosti, ideje, zaupanje, podporo, pogled z višje perspektive

Sprejmite darove in si dovolite, da obilje pride v vaše roke. Izjemno pomembno bo, da boste dodobra zgradili svoje temelje, oplemenitili svoje odgovornosti, se osredotočili na poklicno pot, se posvetili družini in svojim srčnim stvarem ter si dovolili pogum, da lahko tudi vi prejmete nove ideje in jih uresničite. Gibajte se, poskrbite za zdrav način življenja. Vzemite si čas zase in se poglobite vase, doživite izpopolnitev, odkrijte nova obzorja. Še vedno pa vas v tem tednu energije spodbujajo k pogumu, neomajnosti, trdnosti, k jasnim odločitvam in postavljanju zdravih meja. Raziskujte svojo notranjost, potujte in se zabavajte, odprite srce.

Čas namenite predvsem sebi

Večkrat so nam dana obdobja, ko moramo biti potrpežljivi in temeljito raziskati sebe, svojo notranjost z občutki vred. Velikokrat se zdi to delo izjemno nepomembno in ga večina spregleda. Zavedanje sebe, svoje identitete, je neprecenljivo. Šele ko se zavedate, kdo ste, lahko namreč pogumno ustvarjate svoje življenje. Zavedanje vzorcev, ki ste jih pridobili skozi odraščanje in z njim neprecenljive izkušnje, vam daje priložnost, da se poglobite vase in se resnično zavedate sebe in svojih srčnih korakov. Nikakor ne tistih, po katerih je priporočljivo hoditi zaradi družbe, družine, iz katere izhajate, pogleda vašega partnerja, prijatelja itd. Samo enkrat si dajte priložnost in si dovolite narediti majhen korak k sebi in k zavedanju sebe. Navadno za to porabite veliko časa, kljub vsemu pa si podarite neprecenljivo priložnost, zaradi katere boste uresničevali svoj vsakdan in navsezadnje živeli svoje življenje.

Živite svoje življenje navznoter in neodvisno

Živeti svoje življenje neodvisno, svobodno je neprecenljivo. Še posebno takrat, ko to svobodo začutite znotraj sebe. Čas, posvečen sebi, spoznavanju sebe, negovanju sebe, učenju, izobraževanju drugih je neprecenljiv. Tega vas ne more naučiti nihče, razen življenje samo. Dovolite si zbrati toliko poguma, toliko informacij, da boste prepričani sami vase, v svoj intuitivni del narave, da boste zmogli sprejeti odločitev, ki vam bo spremenila življenje. Energije vas spodbujajo, da najdete v tem tednu ravnovesje med notranjim in zunanjim delom sebe. Da za ta del skrbite in si dovolite razviti, spoznati tudi duhovni del sebe, svojo dušo. Morda se izjemno občutljivi, senzitivni in s temi občutki težko shajate. Dovolite si jih vzeti za svoje, vsak dan se tega zavedajte in jih uporabite v vsakdanjiku. Morda tega ljudje v vaši okolici niso navajeni – ne ozirajte se na to, raje spoznajte, da je to del vas, ki mora na plan, ki se mora izraziti. Zaznavanje, da prisluhnete svojim občutkom, intuiciji, je zlata vredno, kadar to lahko prepoznate v zdravih okoliščinah. Če vam del vas sporoča, da se morate posvetiti temu delu, naredite prvi korak ali pa še naprej negujte te vrednote. Udeležite se izobraževanj, delavnic na to temo, odpravite se na meditacije, masaže, jogo ter na tečaje drugih sprostitvenih tehnik, ki vam bodo pomagale oplemenititi ta del vas. Pomagale vam bodo priti do ravnovesja in še tako znane zunanje okoliščine boste obvladovali brez premisleka, imeli boste moč, modrost in veliko orodij za ravnovesje ter jasno izražanje. Veliko bolj trden korak si boste dovolili v življenju narediti zdaj.

Gradite svojo pot do uspeha

Splet energij je velikokrat naravnan tako, da vas po eni strani uči odprtosti, po drugi pa vam pomaga te energije integrirati v svoj vsakdanjik, jih prizemljiti. Seveda se ponovno lahko zanesete na občutek in to naredite ob pravem času na pravem mestu. V tem tednu vas bodo podpirale energije, ki v vas spodbujajo red, disciplino, sistematičnost, planiranje, stabilne in resne prijeme. Zato boste zasuti z delom, veliko boste delovali, delali. Bodite zavestni in dosledni ter poskrbite, da boste svoje naloge opravili od začetka do konca. Pred vami je deloven teden, zato boste z lahkoto dokončali tudi stvari, ki jih v preteklosti niste naredili, dokončali. Morda se boste soočali s karmičnimi situacijami. Zaupajte, te so vam dane, da jih prepoznate, se ustavite, premislite, se odločite zase in postavite jasne meje. To si resnično zapomnite, kajti energije, ki so še tako mamljive na začetku, so v večini primerov zagotovo tako poznane in tisti, ki ste bolj senzitivni, jih boste tako močno začutili, da bi se najraje spustili vanje. Ampak da boste lahko veliko bolj zavestni, bodite dosledni in se ustavite, premislite, uporabite svoje dosedanje znanje in se odločite zase. Le tako boste videli resnico. Videli boste resničen namen in si morda za trenutek oddahnili. Vsekakor pa takšnih dejanj ne preskakujte, raje jih razrešite. Priča boste olajšanju svojemu duše in rešeni nalogi. Zato pogumno naprej, delujte in postavljajte zdrave meje.

Ustvarjalnost bo vaša strast

Bodite ustvarjalni, predajte se tem igrivim, otroškim energijam, ki vas spominjajo na trenutke iz otroštva, obdobja najstništva. V tem tednu se odločite za ustvarjalnost. K temu vas bo spodbujala energija, ki vam ponuja, da se svoji srčni naravi še bolj odprete. S pomočjo zavedanja, znanja in intuicije boste svojo ustvarjalno naravo le še plemenitili. Morda ste na točki, na kateri močno čutite, da se vam odpirajo vrata. Ko to začutite, preprosto ustvarjajte. Če ste med začetniki, ki niste risali že od malih nog, nadaljujte od tu. Morda ste razvili čudovit del svoje kreativnosti, ga okrepili z znanjem, zdaj pa je čas, da vse skupaj dvignete na višjo raven. Poskusite resnično začutiti strast, ljubezen, srčnost, zvestobo, navdušenost, radodarnost in optimizem. Izjemno bo, če boste znali svojo ustvarjalno naravo tudi uokviriti v obliko nekega projekta, cilja, odnosa ali situacije, ki se mora zgoditi. Pomembno bo predvsem, da boste zaupali vase in se skušali izraziti navzven skozi svojo umetniško naravo (pa naj bo to risanje, pisanje, petje …) – priporočam, da svoji ustvarjalni naravi pustite na plan. Izjemen stres vašega vsakdanjika lahko povzroči zaprtost vase in čustveno zadrževanje. Dovolite si biti pretočni, odprti, kreativni, optimistični in zaupati v pozitiven rezultat, ko nihče več ne verjame, da bo uspelo.

Uspeh v tem tednu vam bodo prinašali ljubezen do dobro opravljenega dela, red, disciplina, zanimanje za druge, ravnodušnost do materialnega sveta, pogum in ambicioznost. Dovolite si sprejeti obilje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...