Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 25.-31.12.2017

25. december 2017    849 ogledov

Tukaj je najbolj čudovita čarobnost decemberskih dni. Energije ustvarjajo močno, naravno trdnost, ki je marsikateremu izmed vas spodbuja prirojeno samozavest. Vaše izkušnje bo pomagala prenesti veliko bolj stoično, kot se je pogosto zavedajo zunanji opazovalci. Vse se zgodi z razlogom. Na ta stavek se boste v tem tednu večkrat spomnili. V vas bodo energije spodbujale, da izražate svojo modrost, pridobivate informacije, ki jih potrebujete, plemenitite ideje, ste kreativni, pogumni in samozavestni. Popazite, da vas ne zajame val uporništva in pretiranega vztrajanja pri »starem«. Smiselno bo na novo pridobljene informacije, energije, projekte, stvari postaviti na noge. Približuje se tudi koledarsko novo leto, čas, ko boste na novo postavljali cilje in posledično energijo, katera vas bo lahko popeljala po poti do vašega cilja na drugačen, vaš in predvsem edinstven način. Pred vami bo bolj tih, umirjen teden. Želeli si boste veliko časa samo zase, »zdrave samote«, veliko boste premišljevali, meditirali, skratka umirjali svoj um. Vsekakor z namenom, da bo vaš steber notranje moči deloval trdno, samozavestno, pogumno in harmonično. Namen tedna je, da negujete svojo notranjost, intuicijo, opazujete občutke in ustvarjate. Spoznajte svojo tišino in glas svoje duše.

Teden bo razvijala zelo učinkovita aktivna moč in vaši cilji bodo dosegljivi. Nekaj bo izzivov in boja v vas samih, vendar uspeh nad pričakovanji!

Energija bo v vsakem izmed vas spodbujala in plemenitila stvari, odnose, projekte z namenom, da bodo cilji uresničeni, projekti speljani in uporabni za človeštvo na sploh. Vsekakor bo potrebno veliko zavedanja samega sebe, raziskovanja svoje notranjosti in veliko narejenaga na osebnostni ter duhovni rasti. Več ko boste časa in energije vložili v to, z več darovi boste nagrajeni kasneje prav na vseh življenjskih področjih. Dovolite si spustiti velike strahove, ki so posledica le neznanja in ne vedenja. Resnično ne bodite preračunljivi in neprestano ne protestirajte in ne vztrajajte v nemogočih okoliščinah. Povečajte komunikacijo, odpovejte se dvolični osebnosti, hinavščini, nezanesljivosti, depresiji in nagnjenosti k odvisnosti in psihosomatskim obolenjem. Agresivnost in nestrpnost vam bo le škodovala. Razvijajte svojo intuitivnost zelo visoko in jo uporabite zavestno, da boste lahko s svojo neverjetno natančnostjo predvidli in prepoznali situacije, osebe in kompatibilne projekte. Odločajte se na osnovi vašega zdravega lastnega mnenja. Bodite neomajni, trdni, pogumni in zaupajte vase!

Spoznajte modrost duše in najdite način, kako z njo delovati

To vsekakor ni »dober posel, ali kupčija«, ampak znanje, ki ga nekateri posamezniki nosite globoko v sebi, in je vaše življenje namenjeno, posvečeno temu, da ga delite z drugimi. Način morda ni tako pomeben, kot to, da to modrost uporabite na pozitiven način in s tem pomagate posamezniku, skupinam oz. človeštvu. Morda je modrost znotraj vas zavita še v svilen papir in boste morda začutili, da je prav zdaj čas, da se temu znanju, resnici odprete in delujete. Morda boste začutili, da boste svoje misli strnili v čudovito besedilo, pesem, ali pa s pomočjo čopiča ustvarili čudovito umetnino. Morda, pa je za vas čas, da boste s prebiranjem vam prave literature razširili obzorja in prišli do čudovitih informacij, katere vam bodo v veliko pomoč in se bodo kot sestavljanka zložile v celoto. In tako boste svoje dosedanje delo dvignili na višji nivo delovanja. Morda boste začutili, da morate svoje znanje, modrost, ki jo nosite globoko v sebi, tudi iz preteklih življenj podajati naprej, druge izobraziti, jih torej učiti. Dovolite se predati temu navdihu in ga skrbno oplemenitite. Pomebno bo predvsem to, da si resnično prisluhnete.

Pred vami je teden neodvisnega in notranjega življenja

Bolj ko boste odkrivali vaš notranji svet in spoznavali prave informacije, jim zaupali, več izjemnih izkušenj boste deležni. Dobro počutje, mir vašega uma in duhovna rast je zelo dobrodošla, kadar raziskujete, pridobivate razne izkušnje. Ponavadi kadar je vse skušaj zelo nepričakovano, lahko pridobite največ. Ne govorimo o naivnem odločanju in odločanju zaradi nevednosti in strahu, da se nekaj mora zgoditi, ker ste si preprosto tako zamislili. Za nekatere situacije, dogodke, odnose je preprosto čas da sprejme oz. pridobi novo izkušnjo. V sebi ohranjajte mir, saj vam le ta prinaša spokojnost in uglajeno pot naprej.

V tem tednu boste imeli čas, da v svojem vsakdanu vzpostavite ravnovesje, vzamete moč nazaj v svoje roke, saj se bodo uresničevali blagoslovi, sodelovanja, duhovne zaobljube duš. Pripravljali se boste na popolnoma nove začetke. Morda ste eden izmed teh, ki to globoko čutite, ali pa ste eden izmed tistih, ki temu še ne dajete pozornosti. Predlagam, da se samo poglobite vase, raziskujete notranjo modrost, uzivate v miru in ravnovesju, ter pričakujete spontane razrešitve. Vzemite si čas zase in meditirajte, da znotraj sebe najdete tisti prostor, v katerem ste ustvarjalni, polni navdiha, volje in entuziazma, da nadaljujete svoje življenje.

Naj bo božični čas, poln miru, notranjega zadovoljstva, topline in harmonije, ki jo z veliko ljubezni plemenitite v vašem srcu. Naj v teh dneh čudovita svetloba vzplameni in napolni vaša srca ter ohranja moč, srčnost, iskrenost vse okoli vas. Vesel in miren božič vam želim!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...