Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 26. 8. -1. 9. 2019

27. avgust 2019    740 ogledov

Energije tudi v tem tednu prinašajo vsakemu izmed vas priložnost, da jo uresničite v materialnem svetu. Pred vami so novi začetki, pred vami je teden, ko bodo energije izbirale priložnost, da stojite v svoji moči, ste samozavestni, pogumni in se sočutju še bolj odprete. Odpustite staro in bodite razumevajoči, poglejte na priložnosti še iz druge plati. Zavedajte se in bodite priča čudovitemu razpletu. Prinašajo vam tako pozitivne, kot tudi izzivov polne priložnosti.

Pomembno bo, da boste znali najti ravnovesje, discipline, predvsem samodisciplino, vztrajnost, pogum. Imejte ravno prav visoke zahteve, avtoriteta. Bodite prijazni, vdani in zanesljivi. Izognite se togosti, brezčutnosti, strahu pred vsako spremembo, nasilnosti in podobnim negativnim lastnosti, ki vas lahko prežemajo. Dane vam bodo situacije z namenom, da jih prepoznate in jih spremenite v pozitivne. Teden izjemnih racionalnih energij je pred vami. Za nekatere bodo malo krute, spet drugi pa boste veseli novega zagona, akcije in resničnih premikov. Odprite se plemenitosti, odgovornosti, zanesljivosti, pogumu, sposobnosti organziranja, iznajdljivosti. Bodite malo tekmovalni, kreativni, samoinciativni. Naj vas navdaja optimizem še naprej. Sebičnosti, nepopustljivosti, pretiranemu samozavestnemu duhu, maščevalnosti, ljubosumju, nezaupanju, skrivanju čutev, pa le pokažite “roge”.

Osvobodite se prepričanj, ki ste jih prevzeli v otroštvu

Izjemno pomembno bo, če se zavedate svojih občutkov, sebe, svojega telesa bolj celostno. Še naprej strmite k pozitivnim prepričanjem in tako posledično tudi delujete. Ponavadi si otroštva posameznik ne izbere ravno sam in pri vsakemu žal ni preteklo veliko ljubezni, pozitivnih občutkov in podpore. Velikokrat posamezniki težko spustijo ta način vedenja, čeprav jim je jasno, da tako kot so delovali njihovi predniki oni ne bodo zmogli. Zato je osvoboditev tašknih prepričanj izjemno priporočljiva. Pozameznik mora v sebi najti moč, najti ljubezen, občutke, ki so ostali zasidrani v notranjem otroku pa sprostiti, predvsem navade, ki jih v življenju ne vodijo v pravo smer. Vsekakor bodo energije tudi v tem tednu vam prinašale obilje, tudi na področju odpuščanja slabih občutkov, navad, vzorcev. Dovolite si poskrbeti za vašega notranjega otroka. Ne zavračajte jo, saj s tem posledično tičite v zameri, ki se samo vam zdi upravičena. Energije vam bodo pomagale, da boste prepoznali in se zavedali, katere zamere so to in kako jih morate spustiti. Storite to, ne bo vam žal. Vaš notranji otrok bo tako zaživel in nadobudno, veselo in radostno iskal situacije skozi katere se boste lahko srčno izrazili.

Če ne morate preplezati zidu, odprite vrata!

Prenehajte se truditi za druge, ne zadajajte si nalog, ciljev, ki niso v vaši domeni. Preprosto storite to, kar vam veli srce. Povežite vaš um s srcem in delujte iz srca. Odprli boste vrata bolj komunikativnemu, ljubečemu odnosu v katerem bo vladalo obojestransko zaupanje in spoštovanje. Ko iščete svojo moč, jo morate najti v sebi. Moč vam je dana, takoj ko se nekaj odločite, da boste naredili. Naj bo to nov projekt, nov odnos, novo sodelovanje, karkoli. Večkrat, ko se boste na novo odločili, več izkušenj in več moči boste imeli. Posledično boste bolj zaupali sebi, se spoštovali in posledično ravzijali sočutje do drugih. Velikokrat, ko želite nekaj spremeniti je super, če se odločite, da stare igre ne boste več igrali. Velikokrat posamezniki pravijo, da stopijo na duhovno pot. Ali je zavedanje o tem resnično. Ko vas energije potisnejo na vašo pravo pot, to se še posebno dogaja zdaj, takrat ni vaša naloga, niti dolžnost, da bi spreminjali druge ljudi. Pomebno je, da sprotite vse potlačene občutke, ki jih gojite v zvezi npr. s starši, partnerji, otroci, sodelavci, prijatelji. Izjemno zdravilno za vsakega izmed vas bo, če boste vsakega  resnično vzeli takšnega kot je, mu odpustili, da ni bil takšen, kot ste si žaleli vi. Če želite imeti svobodo sami, jo morate tudi vi dati drugim. Če silite na primer starše, partnerja, v nekaj kar on ni, se odrekate ljubezni. Sodite na enak način, kot drugi sodijo vas. Če se želite približati staršem, partnerju potem morate začeti z rušenjem lastnih, v naprej ustvarjenih sodb o njih. Čas je, da odrastete, in se odločite kaj hočete. 

Sprejmite obilje

Energije vas tudi v tem tednu nagovarjajo, da se končno odločite in sprejmete obilje v svoje življenje. Ko se prestrašite, želite vse nadzirati in se zaprete pretoku dobrega. Zato je izjemno pomebno zaupanje v življenje. Vse, kar potrebujete vam je v tem trenutku na razpolago. Moč, ki tiči znotraj vas, vam je nemudoma pripravljena nuditi uresničitev najljubših sanj in resnično velikansko obilje. Velikokrat pride do največje težave, le-ta je, da se ne odprete dosti. Bodite najprej pošteni do sebe, to pomeni, da ste sposobni dati ljubezen najprej sebi. Poštenost je bolj malo v tem primeru povezana z moralo, kaznovanjem in posledično pošiljamnjem v zapor. V zaporu si sam, če tega dejanja ne zmoreš. To je svoboda, to je sprejemanje obilja v svoje življenje, to je organizacija dajanja ljubezni. Sprejeti odgvornost za svoje življenje je marsikateremu izmed vas lahko samoumevna, ali pa še vedno strašljiva. Si predstavljate kakšno moč dobite, ko se odločite zase, ko se odločite da boste svoje življenje preživeli odgovrno.

Odprite se ljubečim razmerjem

Zagotovo ste veliko slišali že o brezpogojni ljubenzni, ki bi morala vladati v odnosih. V nekaterih razmerjih, kjer jo posamezniki spustijo medse, je to svoboda. Obstajajo pa med nami posamezniki, ki si tega preprosto ne dovolijo in še vedno postavljajo pogoje, da so ljubeljni in da lahko ljubijo. Čemu ima vse to smisel? Sprostite se in bodite pripravljeni spustiti ljubezen v odnos do sebe in drugim, saj boste le tako, priča obilju, ki čaka na vas. Lahko ste varni, zaslužite si ljubezen. Pripravljeni ste imeti, pa tudi če menite, da si ne zaslužite. Ponavadi, to lahko kdorkoli izmed vas resnično potrdi, privlačimo razmerja takšna kakršni smo. Če se za vse krivite, da ste za vse kar vam gre narobe krivi vi, ali da ste žrtev, lahko posledično pričakujete, da boste privlačili tovrstna razmerja. Če pa vejamete, zaupate, da ste obdani z močjo, ki vam prinaša ljubeče ljudi v vaš vsakdan, potem boste končno uspeli pritegniti tovrstne odnose. Osvobodite se medsebojne odvisnosti, prenehajte drugemu ukazovati kaj mora storiti, saj to vodi v manipulacijo. In to lahko razumete tako, da manipulirate z razmerjem. Ne čakajte da bo nekdo drug namesto vas kaj naredil, vas rešil ali izpopolnil. Takoj prenehajte. Odločite se in sprejmite dogovornost, da za vse to poskrbite sami in se tako opdrete resnično bolj lubečim odnosom.

Bodite hvaležni za to kar imate.

V življenju smo velikokrat priča raznim obdobjem, v katerih se pozameznik počuti dobro in ima občutek, da plava s tokom, ali pa ko mu vse skupaj “razpada”. Zavedanje le-tega je neprecenljivo. Velikokrat pridemo v situacijo, ko želite pomagati tistim, ki so v preteklosti pomagali vam. Vesolje ponavadi v življenju uredi situacije tako, da v enaki obliki tistemu, ki vam je pomagal nikoli ne boste mogli vrniti. Preprosto pa ste lahko hvaležni. Ker pa je vesolje velikokrat izjemno zabavno, lahko verjamete, da če je namen, bo poskrbelo, da boste sami v vlogi, ko boste pomagali sočloveku na način, ki je zanj najbolj optimalen. Velikokrat ni potrebno povrniti vse z materialnim, ste pomislili, da je za nekoga čas ali pa sočutje večjega pomena. Zato zavedanje, da bodite hvaležni za to kar imate, je neprecenljivo. Odprite se, bodite srčni in na razpolago vesolju, da vas obdari z darili, ki jih lahko sprejmete.

Negujte svoje srce, svojo moč, svojo iskrenost, jasnost izražanja. Dovolite pogumu, samozavesti, ravnovesju in božanskemu zaupanju, da vam pomaga pomaga sprejeti obilje, darove, radost in veselje v vaš vsakdanj. Bodite kreativni in upajte si!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...