Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 27. 3.–2. 4. 2017

26. marec 2017    1980 ogledov

Pozdravljeni!

Energije trdega dela, gradnje, postavitve novih temeljev, reda in discipline bodo razvijale teden, ki je pred vami, in to v zelo okrepljeni moči. Pod drobnogledom bo seveda poslovno področje. Dana vam bo priložnost, da svoje temelje ponovno reorganizirate in postavite resnično dobro podlago za nadaljnje uspehe v življenju.

Postavite energije svoje prve čakre, postavite nove temelje na vseh področjih

Poskrbite za zdrav način življeja. Do sedaj so vas energije počasi korak za korakom usmerjale in vas tu in tam obdarile, ko je bilo pa treba, tudi ustavile in vas usmerile na pravo področje.

Prihajamo v čas, ko bodo energije vsakdanjika plemenitili novi retrogradni planeti

Vplive boste morda čutili že zdaj. Zavihajte rokave in zgradite dobre temelje, naj vaše sanje vidijo resničnost. Delujte počasi, potrpežljivo, z veliko reda in discipline. Na uspeh pa počakajte, saj prihajajo za to ugodni dnevi. 

Prisluhnite svoji življenjski viziji in ciljem ter postavite dobre temelje

Začnite na začetku. Če ste cilje spustili oz. si jih še niste postavili, je zadnji čas, da to naredite. Trenutki, da se predajamo življenju malo tu in malo tam, na dolgi rok ne prinesejo tistega, kar si želite. Ko pa poznate smer in veste, kam greste, vas zajame val energije, ki vam ponuja trud, red, disciplino, urejenost, moč, natačnost, sistematičnost in delavnost.

Dovolite si vzeti nekaj časa zase, da se umirite, poglobite vase in v tišini začutite svojo vizijo, si postavite jasne cilje in dobro organizirate svoje delo, življenje, da postavite dobre temelje. Ta začetek bo zahteval organizacijo vas samih na vseh področjih. Postavite si prioritete, ki služijo vam, in ne drugim. Ker ko boste imeli energijo, voljo in zadovoljstvo v svojih rokah, boste zagotovo opravljali svoje naloge izjemno.

Dobro se organizirajte, uporabite svojo nadarjenost in bodite praktični

Za vsako nalogo ali projekt, ki se ga lotite, sta potrebni odločitev in velika angažiranost. Dovolite si biti iznajdljivi, prisluhnite srcu, dobro se organizirajte in bodite nadvse praktični. Na začetku gre vsakdo čez veliko ovir, ki pa niso težke, če veste, kam ste namenjeni. Kljub razočaranjem, ki so se zgodila ali se morda dogajajo, imejte v sebi moč in upanje. S tem boste kos največjim izzivom znotraj in zunaj sebe, saj si boste na podlagi tega kasneje ustvarili čudovite odnose, situacije in poti v življenju.

Pomembno je zaupanje v to, kar delate, in vsekakor vase. Z veliko izkušnjami lahko dosežete veliko blaginjo in tako še naprej ustvarjate plodno in ustvarjalno življenje. S svojo dobro organiziranostjo in praktično umirjenostjo boste zelo blagodejno vplivali na ljudi okoli sebe, ki so nagnjeni k histeričnim izbruhom. Bodite zvesti svojim načelom, naučite se spreminjati prepričanja, sodelujte in razrešili boste ogromno stvari in situacij v življenju. Energije tega tedna bodo to v zelo veliki meri zahtevale od vas. Zelo okrepljene, močne energije prizemljenosti bodo v igri. Svoj čas dobro organizirajte in si privoščite tudi sprostitev, počitek, da ne bo prihajalo do izgorelosti fizičnega telesa v tem tednu in tudi kasneje v življenju.

Trudili se boste in z veliko volje in vztrajnosti dosegli uspeh

Tiho in vztrajno boste hodili po svoji poti do zastavljenega cilja. Pri tem se boste učili učinkovitih organizacijskih sposobnosti, ki so vam dane, da si zagotovite uspeh. Posvetite se predvsem delu, službi, poslovni poti. S čustvenimi odnosi se ne ukvarjajte, ker vas energije pri tem ne bodo najbolj podpirale. Gre za intenzivno postavljanje moškega principa energij. Vsak izmed vas bo začel graditi nove temelje, integritete znotraj in zunaj sebe, da bodo rezultati in delo učinkovito opravljeni.

Zelo razumski boste v tem tednu, logika in povezovanje informacij bosta precej hitra pri vsakem izmed vas, zato ni časa za razglabljanje in vrtanje po odnosih. Opravite najnujnejše stvari, toliko, da bodo tekle energije naprej. Ko pa bo čas primeren za razreševanje čustvenih zapletov, vas bodo energije obdarile z njim. Posvetite se delu, delu in še enkrat delu. Če boste delovali, se uspehu ne boste mogli izogniti.

Izžarevajte ljubezen do dobro opravljenega dela

V tem tednu se praktičnosti in delavnosti ne boste mogli izogniti. Če boste v sebi premagovali težino, ki jo nosite na ramenih, lenobo, depresivnost, uporništvo, ljubosumnost, ste na odlični poti. Opravljajte delo, ki vas veseli in pri katerem ste lahko tudi produktivni. Tako boste ponovno začutili strast do dela in posledično zgradili sistem, da boste stvari kasneje opravljali rutinsko. Vsak začetek je težak in zahteva precej truda in premagovanja različnih ovir, običajno gre za podzavestna in čustvena bremena, ki imajo različna izhodišča. Poskušajte najti vsaj nekaj takšnega, kar bo v vas prebudilo pozitivno plat energije in vas začelo voditi naprej. Začnite z majhnimi koraki in vztrajajte. Nagrajeni boste kasneje. Saj veste, več ponovitev ko naredite, hitreje lahko sprejmete stvari za del vsakdana.

Namenite svoj čas in energijo za preobrazbo fizičnih izzivov

Energije miru vam prinašajo mirno pot naprej. Potrpežljivost, trud, pridno delovanje, spravljanje stvari v prakso vam prinašajo obilje. Spoznali ste najgloblja čustva, ki plavajo v vaši podzavesti in v zunanjem svetu povzročajo blokade. Dovolite si biti vi in omogočite svojim čustvom, da se zdravijo, kar vsekakor pomeni, da se ljubezni še bolj odprete. Sprostite neodpuščanje in jezo iz srca in uma – nagrajeni boste, čaka vas neprecenljiv uspeh. Kadar se čistijo globoka čustva, se tega zavedajte, bodite sočutni do sebe in drugih. Takšna dejanja na energijski ravni zdravijo vaše fizične izzive v vas samih in posledično tudi v drugih. Zaupajte torej svojim občutkom, dovolite si čutiti in živite svoje življenje zdravo.

Energije vas spodbujajo, da se naučite postaviti nove temelje na energijski ravni. Ti namreč vplivajo na odnose, situacije in stvari okoli vas. Čvrsto zgrajeni temelji so odličen začetek vaše življenjske poti, saj se vam tako odpirajo tiste poti, ki jih globoko v sanjah vidite in v srcu čutite. Zavihajte rokave in pogumno na delo! Več truda, potrpežljivosti in energije boste vložili, več fizičnih izzivov znotraj vas bo ozdravljenih in vaš uspeh je zagotovljen.

Naučite se popustiti in se premaknite naprej. Zberite dovolj poguma in tvegajte pri odpiranju novih poti. Potrebujete polno moč in dobre vodstvene sposobnosti, pripravljenost na sodelovanje in kompromise. Želim vam izjemen teden, poln produktivnosti!

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 7 leto nazaj
Koliko koristnih nasvetov in idej za bolj mirno in manj stresno življenje ,Hvala
Nalagam...